2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yok canim devlete qidiyorum bende doqum hastanesine :) doqru soyluyosun yani bu sorumluluqu bize yuklemeleri cok yanlis hani beklersen su riskin var yada buqun yatis kabul edersen sunu yapicaz falan bi aciklama yok imzayi attik ciktik esimle Allah'in izniyle bisey olmaz insaAllah senin yine acikliqin var bak kanalada qirmis ne quzel benimle birlikte nstde olanlarin hepsi kucuk ama 4 cm falan acilmasi olanlardi moralim.bozuldu acikcasi

Hi öyle mi ben senin iki sanıyordum :)
Sağ ol canim inşallah sıkıntı olmaz. Sen iyi yapmışsın ama.
Yok sadece bir kere yaptım çok yorulmuştum ama yapmamam lazım benim de. Çünkü hiç istemiyorum o şekild e alısmasına. Işe başlayınca annem bakacak

Ya biraz içgüdüsel evet. Okuduklarımı da hatırlamaya çalışıyorum ama başarılı oluyor muyum bilmiyorum:))) ortaya karışık gidiyorum şu an. Emmesi bi düzene girseydi...
Kesik kesik kusmuk ne oluyormuş
Ay inşllah düzelir çok zor bu şekilde yaşamak çünkü. Hayırlı kırklar olsun canım inşallah:)

Dün akşam resmen bir kriz yaşadık. Artık emzirme gruplarına mi danışmadım, amuda kalkıp emzirmeye mi çalışmadım...
Akşam 10 gibi memeyi almamaya başladı bebe. Sabah 5.30 gibi tutturduk ama artık nasıl perişan oldum anlatamam. Şu an hala sıkıntılı emme durumu. Pefffff Kendi de perişan oldu resmen yaaa.

Ben hazır suyla değil kaynamış suyla yıkıyorum ama daha ne kadar devam ederim böyle bilmiyorum. Kırkını kesin çıkartırız da gerisine bakarız muhtemelen devam ederim bir süre daha.
Ben hic o islere girmedim bildigin suyla yikiyorum dr umuz hep der sirf anne sutu emen cocuktan korkma diye irem pre olmasina ragmen banyo suyuyla yikadim hep. Sonucta yutmuyor

Ust dis etine damagina degdir memeyi oyle durumlarda... bir de bebe sinirliyken asla zorla emzirmeye calisma sakinlestirip dene ve asla kafasini memeye bastirma cok ama cok sinirleniyorlar memeyi ona yaklastir ust damaga degdir birak tutsun. Bir sikintisi vardir annesi.

pütür pütür, hani bozuk süt kesilir ya kaynatınca,, onun gibi.. ona ve fışkırarak mı yoksa sızıntı şeklinde mi kustuğuna hep dikkat etmek lazım zaten cnm..

Kızlar hemen hemen hepimiz doğum yaptık sanırım. Ben 25 ağustosta 41.haftamda sezeryan ile doğum yaptım kendi gelmedi malesef. Gaz sıkıntımız war herkes gibi. Gaz yapacak diye korka korka yiyorum herseyi tüketemiyorum. Siz kahvaltıda yemeklerde neler tüketiyorsunuz. Yumurta mesela nasıl yiyorsunuz. Nekadar sürede bir emziriyorsunuz. Geceleri kaç saatte bir emziriyorsunuz. Çok sordum dimi. Şimdiden teşekkürler

Canm acılma meselesi kişiden kişiye değişir bendede iki aydan beri sadece 3 cm var
Bazılarında 1 cm den baslayıp bir gün içinde devamı gelebiliyor belki seninde öyledir canını sıkma
Doktorlara da sormadan birsey söylemiyorlar genelde ben sorarak öğreniyorum
Bencede dogru karar wermişsnz bende bikaç kez dogum hastanesine gitmiştm doktorum burda dogum yapanları görüp olumsuz etkilenrim die kalmami pek önermemsti ama isteseydm kalcaktm..

Bu sabah tamamen aynı şeyleri bende yaşadım :)) geceden oğlum huysuzdu emmedi gazı var heralde dedim kaç dakika boyunca gaz çıkartmaya çalıştım olmadı bide altına bakıyım dedim küçücük kaka yapmış silerken birden fışkırttı neye uğradığıma şaşırdım tam onu da temizleyim derken çiş geldi taytım boylu boyunca battı nevresim halı kendi üstü hep battı :)) yanımda da kimse yok anneee diyorum gelen giden yok en son paytak paytak yürüyüp yardım istedim :) resmini çekseydim ilerde gülerdik diye düşünüyorum bir yandan da. Sonra bir uyudu pamuk gibi oldu uyandı nerdeyse 1 saat emdi :) bir çocukla bile biz böyleysek 2-3 çocuklu evleri düşünemiyorum

Ay bebe gece hiç uyumadı. Sonunda reflu yatağını yatağıma koydum bi elim üzerindeyken uyudu 3 saat kadar filan.
Bazen benimkide yerine yatırınca 5 dk sonra uyanıyo bende durmadan uyanmaktan bitap düşüp reflü yatağını alıyorum yanıma canım. Bebişler sıcaklığımızı mı istiyor güven mi istiyor bilemedim ama huzur buldukları kesin

Evet ben de mümkün olduğunca uykuda tutmaya çalışıyorum ama o mübarek saatlere uyanık girdiysek çıkamıyoruz işte akşam 8 ve 11 arası bizim de, süt durumum ve çenesinin maşallahı var Haftaya net öğrenicez ama ilk hafta 350 gram almıştı kaybettiği dahil maşallah
Doyması konusunda sıkıntısı yok, uykuya dalamıyor sadece. Dalınca da güzel uyuyor ama işte illa annesinin kokusunu istiyor uykuya dalarken ben de ilk 3 ay o ne onu yapıyorum inşallah sonrasında kendi kendine uyumaya alıştırırım şimdi gece bizim odada kendi yatağında yatıyor ara sıra odasına koyuyorum odasında uyuyor gündüzleri. Kendi kendine uykuya kesinlikle dalamıyor ama. Ben de zorlamıyorum

Ayy ben gece bi ara ne yapmışım anlatayım size. Bu gece ilk defa çok uykusuz hissettim, gözümü açamıyorum falan, yatağa aldım Duru'yu, kolumun üstünde emzirdim yatıp... içim geçmiş, bi uyandım Duru kolumda uyuyo Ayşe de onun yanında! Deli gibi yatar Ayşe... aklım çıktı Duru'nun nefes aldığından emin olana kadar... hala bile korkuyorum acaba kafasına çarptı mı falan diye ama canı acısa ağlardı heralde bi saatten fazla yatmışız o şekilde :))) bi daha öyle bişey yapmamam lazım. Çok kızdım kendime :)

O zaman kitaba bir daha bak derim emzirme kısmına beden dili ile ilgili uyku ile ilgili kısımları falan da tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim

Canım benim oğlumda aynı şekilde davranıyor 3-4 dk anca memeye dayanıyor sonra hemen uykusu geliyor ayağına da vursam burnunu da sıksam uyanmıyor artık kucağımda uyuyor..az durup geri uyanıyor.. Bende yerine yatırmıyorum kucağımda az uyuyor sonra uyanıp geri istiyor. Bunu gece yapıyorum tabi. Gündüz hep yerinde yatmasına özen gösteriyorum. Bunun prematüre olmasıyla ilgisinin olduğunu düşünmüyorum canım benimki 40. haftasında doğdu bendede aynı durumlar var

:))) Ya ben de banyo sonrası kudurduğu için bi çekemedim resmini fırsat bulup :) valla bizim de evde hep birileri var ama nedense böyle anlarda genelde yalnız buluyorum kendimi bi anda cnm :))))))) bu sabah da ben sıkıştım, hem Duru hem Ayşe aynı anda kalktı yine sabahın altısında,,, Ayşe susadım diyo Duru hem kaka yapmış hem emmek istiyo vıkırdanıyo falan, gittim uyandırdım kocamı koydum kucağına... tuvaletten sesini duyuyorum ama, Duru hala ağlıyo... çıktım bi baktım kucağına koyduğum gibi duruyo adam,,, ya bi kalkaydın bi pışpışlayaydın diyorum gözümü açamıyorum ki diyo :)) boşuna denmemiş "cennet annelerin ayaklarının altındadır" diye... biz o gözü kapatamıyoruz ki açmakla uğraşalım... dünyaya bi daha gelsem erkek olarak gelmek isterdim der annem hep; iki lohusalığımda da çok hak verdim ona :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…