2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben hazır suyla değil kaynamış suyla yıkıyorum ama daha ne kadar devam ederim böyle bilmiyorum. Kırkını kesin çıkartırız da gerisine bakarız muhtemelen devam ederim bir süre daha.

canim dogum izni parasini toplu veriyorlar ben öyle almistim. ayrica işsizlik maasina basvurmustum onuda aylik olatak almistim. zaten 1 ay gecince parayi veriyorlar.
İşsizlik maaşını neden aldın canım işten ayrıldığın için mi Doğum izninde olduğun için mi

İki çocuk daha zor, çok zor. Tek çocukla kalabilirim

Peki agliyor mu?
Önce ağlıyor sonra emmek istiyor emerken bi gözü açık biri kapalı uyumadığını ağlayınca neden hala uyumadım ben diye daha çok ağlıyor sonra gazı oluyor gaz çıkınca meme eğer kaka yaparsa bittik en başa dönüyor

Benim sling reklamı gibi
Onu da alayım yeter ki uyusun ben çileden çıkmadan

Çok mantıklı ben yazayım katılmak isteyen olur belki

Cnm memede uyumasını engelliyorum. Sürekli dürtüyorum. O yüzden aralıksız emmiş oluyor. Uyanıkken pek durmuyor henüz öyle bakınarak falan. Anca anakucağında 10-15 dk. Sonra ya ağlıyor ya uyuyor.

Bu arada kalktım yazdığın saatlerde ama Ayşe de kalktığı için buralara uğrayamadım :))))) beraber beşik salladık kızımla :)))

kusmayı iyi hatırlattın. Bazen de bi yandan kusup bi yandan emmeye çalışıyo ki en rezili o bence :))))

Gerçekten zor.. ama keyifli yanları da çok... tabi malesef en keyifli anları ikisinin de uyuduğu anlar :))))

Aylarca öyle yıkadık ama ne kadardı tam bilmiyorum. Sanırım neredeyse yaşına kadar komple içme suyu yaptık, sonra sadece kafasına içme suyu yeter dedi doktor... 2 yaşından sonra da normal duşta yıkamaya başladık. Yalnız günde bir veya iki damacana alıyoruz biz. Fena iş gerçekten.. bir de Ayşe'de kaynatıp soğutuyoduk,, bu sefer o kadar abartmadık...

bu bebeler ne yaptigini bilmiyor doktorumuz o kadar sık kusuyorsa tedavi baslamak gerek deyip antireflu surubu verdi. hic de kullanmak istemiyorum. dicektim haci surup veriyosun ama gak meme guk meme diyen sensin cocuk ondan kusuyo. hemen kaldirmiyorum da bi 5 dk daha yatiriyorum oyle. ama yine de fayda etmiyor. daha ne kadar kaldirmadan yatirmam lazim acaba. daha uzun yatinca rahatsiz olup uyaniyor tekrar emmeye basliyor bu sefer kusma gercekten kacinilmaz oluyor.
sabah 7de uyandi hala uyuyacak :)

Ciktim kontrolden kizlar acilma yok sanci yok bebek iyi cok sukurde ama istiyosan yatiralim qunun qelmis dedi ben kabul etmedim imza attirdilar falan ya bisey olursa ? Soru isareti kaldi aklimda

Saol cnm :) valla kendimizi kırkımızda rahat edicez, ikisi de büyümüş olucak, nennelerine satıp tatile kaçıcaz dünyayı gezicez falan diye avutuyoruz biz de :)) tabi paramız olursa :)))) şaka bi yana daha eşimle hiç başbaşa tatile bile gitmedik :)))
Kakası için doktor ne diyor? Ne zaman düzene girermiş?

Cnm bana da sordu doktor kusmasını,, şöyle ki her memeden sonra kussa bile miktarı çok değilse, her defasında kesik kesik değilse,, fışkırtarak kusmuyorsa sorun yok anladığım kadarıyla.. sen bilirsin tabi ama ben de olsam vermem şu an şurup. dediğin gibi o kadar sık emiyor ki benimki de , kusması kaçınılmaz bence :)

Canm bu akıntı dün hastaneden geldkten sonra alttan muayene etkisi ile oldu sancılarımda vardı ama ritmik değildi.. aradan bir gece gecti gece fazla sancı olmadi şu an da sancım yok..
Doktor sancınıntakip et sancıyla açılman olcak dedi.
5 dk da bir olursa gel dedi..ama mukozalı kan bni düsündüryo

Ay bebe gece hiç uyumadı. Sonunda reflu yatağını yatağıma koydum bi elim üzerindeyken uyudu 3 saat kadar filan.
Son bir haftadır o yönteme geçtik biz de canım. Reflü yastığını eşimle aramıza koyduk bir o pışpışlıyor bir ben. Yoksa sabahlar olmasın. Umarım düzelir bugünler. Bugün 40ı çıkıyor, hayırlısıyla büyüsün güzel güzel akıllansın, bol bol uyusun istiyorum :)))

Ciktim kontrolden kizlar acilma yok sanci yok bebek iyi cok sukurde ama istiyosan yatiralim qunun qelmis dedi ben kabul etmedim imza attirdilar falan ya bisey olursa ? Soru isareti kaldi aklimda
Bsy olmaz canm için rahat olsun daha önünde 2 hafta daha var ..tabiki inşallah o kadar sürmez ama iki haftaya kadar normal kabul ediliyor.. yürüyüş ve hareket öneririm

Bsy olmaz canm için rahat olsun daha önünde 2 hafta daha var ..tabiki inşallah o kadar sürmez ama iki haftaya kadar normal kabul ediliyor.. yürüyüş ve hareket öneririm
Canim zaten yurtdisinda falan 42 haftadan somra qun asimi diyolarmis bizim Turkiyede hemen bi acelecilik var anlamiyorum Hani bikac cm acilman var dese yatardim...simdi yatacam suni sanciyi verecekler oooo saatlerce cekecem olmadi hoppp sezeryan vs 3 qun sonra tekrar qel dedi bakalim nolacak bebek iyi dediqi icin icim rahat dondum ewe

Özele mi gidiyorsun ?
Ya ben hamileliğimden beri bi tecrübe edindim kesinlkle kimse risk almak istemyor
Sen kendni bilip ona göre davrancaksin.
Tabi bizde karsimizdaki hekim oldugu için ona güvenip aksi birsey yapamyoruz
Ama bu böle..
herseyi sebepleryle detaylartla öğren ve kararını sen ver.. ikinzde saglklı görünüyorsanız sıkntı yoktur inş..
Fakat dün ben bebeğin hareketlerinin yavaslıgı şikayetyle gtmiştim bunu anlamamz mümkün değil dediler..tüm polikinlkler kapalı oldugu içn ultrasondanda baklmadi.ama alttan muayene olduktan sonra bebek kanala girmiş ve yeride daraldıgı için yavaslams olablir dedi .. bunun üzerine rahatladm..

Canim bebekler bir gozu acik emer uyanikken genelde bu normal. Süt durumun nasil cenesi yeterince kuvvetlendi mi emerken tam doymuyor ve buna sinirleniyor olabilir. Mesela benim kizim tam doymadan asla uyumuyor. Ve gazi varken. Bebek uyumuyorsa muhakkak bir nedeni vardir zira bunlar henuz cok kucuk gunde 20 saate yakin uyumalari lazim uyurken buyume hormonu salgiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…