2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Agustos anneleri merhaba,
Oncelikle bebislerinizi saglikla sihhatle buyutmek nasip olsun.
Bende insallah kasim annesi olacagim. İlk dogumum normal oldu ama cok sıkıntılıydı bunda sezaryen olacagim. Sezaryen olan anneler bana ne tavsiye edersiniz? Genel anestezi mi yoksa epidural olan mi su an kararsizim. Bir de kac gun sonra ayaga kalkip kendinizi idare edebildiniz kafamda turlu sorular var. Agrilariniz cok mu siddetliydi? Yeni dogum yapmis olduğunuz icin ilk elden bilgi almak istedim. Beni aydınlatabilirseniz cok cok sevinirim.

pütür pütür, hani bozuk süt kesilir ya kaynatınca,, onun gibi.. ona ve fışkırarak mı yoksa sızıntı şeklinde mi kustuğuna hep dikkat etmek lazım zaten cnm..
Benimki arada kesik kusuyor dr normal sesi gerçi ama annem ya den yada çocuk üşütünce olur dddi ondan mı acaba arada bi olması normal demi

Saol cnmm nasılsın? Bebiş nasıl???
İkimizde iyiyiz şükür canım annemle kv yanımdalar yemek iş hep onlara ben anca yatıyorum o yüzden şimdilik rahatım ama onlar gidince hepsini nasıl tek başıma hallederim onu düşünüyorum birde oğlum fena uykucu memede uyandıramıyorum o yüzden hiç tam doymuyor sık sık uyanıp emmek istiyor..bir kerede tam doysa bana da zor ona da

Benim annemde hep öyle der:) ki bende artık hak veriyorum bizim oğlan gece yarısı bile gık dese uykudan uyanıyorum sabah olunca eşim diyor bebek hiç uyanmadı demi bu gece diye. 5-6 kez uyandı diyorum yaa hiç duymadım diyor :)) sabaha karşı gözlerim kurumuş oluyor gözyaşı damlası damlatıyorum anca rahatlıyorum. 2. Çocuğa cesaret edenleri tebrik ediyorum gerçekten :))

Neyseki birşey olmamış canım çok şükür.. çok hikaye duyuyoruz bu şekilde kötü sonuçlanan Allah korusun.

Ayyyy çok tatli minnoş yaaa benim kuzumda gelsin artık
Smdi annem gördüde canm abimdede aynı sey olmus sütün yağlı oldugu için böle alerji yapabliyomus
Teşekkür ederiz canım inşallah sende biran önce kucağına alırsın
Kayınvalidem de öyle dedi peki geçmiş mi sonra napmış

Aslında saat tutmak pek mantıklı değil doğal akışına bırakmak lazım bebeğin ne zaman isterse o zaman emzir süresini hesaplamadan bebeğin ihtiyaç duyduğu an emzir ben öyle yapıyorum. Tabi benimki çok uykucu ilk zamanlarda sarılığından korktuğum için zorla uyandırıyordum öyle emziriyordum. Şimdiyse ne zaman isterse o zaman veriyorum memeyi

Kizlar 15 gün oldu dikislerim daha iyilesmedi iyiye gidiyordu ama artık pedle havasiz batmaya yanmaya basladi bide vajinamdan hava kabarcigi cikiyor gibi pıt pıt ses yok sadece his olarak neden acaba 3 gundur böyle
Kanamam azaldi ama ara ara geliyo

Canım daha önce de yazmıştım burda ben ne zaman pedi bıraktım rahat ettim dikişlerim iyileşmeye başladı . Eğer kanaman çoksa gazlı bez arasına pamuk koyabilirsin. Azaldıysa da sadece gazlı bez veya peçete katla koy sık sık tuvalete gidip kontrol etmen gerekir ama olsun rahatladığnı farkedeceksin. Bir de mümkün oldukça kısa hazırla bu dediklerimi uzun pedler komple kapatıyor ki şuan en önemli olan şey hava alması. Fırsat buldukça da odanda yalnızken hiçbişe giymeden hava almasını sağla. Sürekli kuru tut.

icim rahatladi bi nebze suan :)
Kızlar bahsettiğiniz hangi kitabı Yeni Annelere Mucize Çözümler mi yoksa Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler mi
yeni annelere mucize cozumler canim. bize mesela hastanede bi meme 20 dk obur meme 20 dk dediler. ben de evde onu uyguladim. 20 dk sonra emdigini biraktirip digerine geciyordum. max 2 saat sonra kurulu saat gibi uyaniyordu. kitabi tekrar okudum (hic biseyi tutmamisim kafada bu arada) yapilan en buyuk yanlis meme degistirmek diyor. her beslenmede tek meme verin saate bakmayin diyor. birakana kadar yani. bikac gun uyguladim. eger hemen arkasindan uykuya dalmayi basarabilirse 3 saat uyuyor. uyku suresi uzadi. ama tabi bu ara uykuya dalma problemi yasiyoruz. simdi de onu cozmeye calisiyoruz bakalim.

valla canim eger icme suyu ya da kaynamis su ile yikanmasi sart olsaydi muhtemelen dunyanin yarisinin cocugu hastalikli olurdu ya da yasamazdi :)) biz de dahil

Bende sarılıktan korkuyorum daha haftası dolmadı 25 inde doğum yaptım. İki saatte bir emziriyorum ben ama sormak istedim yinede. Kırkından sonramı istediği zaman emzirmeliyim acaba yani ne kadar süre belli aralıkla emzirmeliyim bilemedim. Gündüz mışıl mışıl uyuyor ama gece çok huysuzlanıyor.

Ama uykuyu sevmesi de iyi cnm,, o açıdan şanslısın en azından :)) sen tek başına da halledersin,, hiç merak etme,, bi kere becerikli kadınsın,, o zaten kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…