Benimki arada kesik kusuyor dr normal sesi gerçi ama annem ya den yada çocuk üşütünce olur dddi ondan mı acaba arada bi olması normal demipütür pütür, hani bozuk süt kesilir ya kaynatınca,, onun gibi.. ona ve fışkırarak mı yoksa sızıntı şeklinde mi kustuğuna hep dikkat etmek lazım zaten cnm..
Yok canim doqmuyoKüçük uyudu, büyük bahçeye kaçtı,, bu anne bu sefer uyuyacak. Kararlıyım :)Evininhatunu doğurursan haber et hatun :)))
İkimizde iyiyiz şükür canım annemle kv yanımdalar yemek iş hep onlara ben anca yatıyorum o yüzden şimdilik rahatım ama onlar gidince hepsini nasıl tek başıma hallederim onu düşünüyorumSaol cnmmnasılsın? Bebiş nasıl???
Benim annemde hep öyle der:) ki bende artık hak veriyorum bizim oğlan gece yarısı bile gık dese uykudan uyanıyorum sabah olunca eşim diyor bebek hiç uyanmadı demi bu gece diye. 5-6 kez uyandı diyorum yaa hiç duymadım diyor :)) sabaha karşı gözlerim kurumuş oluyor gözyaşı damlası damlatıyorum anca rahatlıyorum. 2. Çocuğa cesaret edenleri tebrik ediyorum gerçekten :)):))) Ya ben de banyo sonrası kudurduğu için bi çekemedim resmini fırsat bulup :) valla bizim de evde hep birileri var ama nedense böyle anlarda genelde yalnız buluyorum kendimi bi anda cnm :))))))) bu sabah da ben sıkıştım, hem Duru hem Ayşe aynı anda kalktı yine sabahın altısında,,, Ayşe susadım diyo Duru hem kaka yapmış hem emmek istiyo vıkırdanıyo falan, gittim uyandırdım kocamı koydum kucağına... tuvaletten sesini duyuyorum ama, Duru hala ağlıyo... çıktım bi baktım kucağına koyduğum gibi duruyo adam,,, ya bi kalkaydın bi pışpışlayaydın diyorum gözümü açamıyorum ki diyo :)) boşuna denmemiş "cennet annelerin ayaklarının altındadır" diye... biz o gözü kapatamıyoruz ki açmakla uğraşalım... dünyaya bi daha gelsem erkek olarak gelmek isterdim der annem hep; iki lohusalığımda da çok hak verdim ona :))))
aynen katiliyorum. sakinan goze cop batarBen hic o islere girmedim bildigin suyla yikiyorum dr umuz hep der sirf anne sutu emen cocuktan korkma diye irem pre olmasina ragmen banyo suyuyla yikadim hep. Sonucta yutmuyor
Neyseki birşey olmamış canım çok şükür.. çok hikaye duyuyoruz bu şekilde kötü sonuçlanan Allah korusun.Ayy ben gece bi ara ne yapmışım anlatayım size. Bu gece ilk defa çok uykusuz hissettim, gözümü açamıyorum falan, yatağa aldım Duru'yu, kolumun üstünde emzirdim yatıp... içim geçmiş, bi uyandım Duru kolumda uyuyo Ayşe de onun yanında! Deli gibi yatar Ayşe... aklım çıktı Duru'nun nefes aldığından emin olana kadar... hala bile korkuyorum acaba kafasına çarptı mı falan diye ama canı acısa ağlardı heraldebi saatten fazla yatmışız o şekilde :))) bi daha öyle bişey yapmamam lazım. Çok kızdım kendime :)
Ayyyy çok tatli minnoş yaaa benim kuzumda gelsin artıkEki Görüntüle 2039297 Kızlar bizim alnımız böyle oldu sizce neden olabilir kayınvalidem sütün yarıyor kilo alıyor o yüzden dedi ama sizin de başınıza geldi mi böyle bişey Eki Görüntüle 2039297
Teşekkür ederiz canım inşallah sende biran önce kucağına alırsınAyyyy çok tatli minnoş yaaa benim kuzumda gelsin artık
Smdi annem gördüde canm abimdede aynı sey olmus sütün yağlı oldugu için böle alerji yapabliyomus
Aslında saat tutmak pek mantıklı değil doğal akışına bırakmak lazım bebeğin ne zaman isterse o zaman emzir süresini hesaplamadan bebeğin ihtiyaç duyduğu an emzir ben öyle yapıyorum. Tabi benimki çok uykucu ilk zamanlarda sarılığından korktuğum için zorla uyandırıyordum öyle emziriyordum. Şimdiyse ne zaman isterse o zaman veriyorum memeyiKızlar hemen hemen hepimiz doğum yaptık sanırım. Ben 25 ağustosta 41.haftamda sezeryan ile doğum yaptım kendi gelmedi malesef. Gaz sıkıntımız war herkes gibi. Gaz yapacak diye korka korka yiyorum herseyi tüketemiyorum. Siz kahvaltıda yemeklerde neler tüketiyorsunuz. Yumurta mesela nasıl yiyorsunuz. Nekadar sürede bir emziriyorsunuz. Geceleri kaç saatte bir emziriyorsunuz. Çok sordum dimi. Şimdiden teşekkürler
Kızlar bahsettiğiniz hangi kitabı Yeni Annelere Mucize Çözümler mi yoksa Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler miO zaman kitaba bir daha bak derim emzirme kısmınabeden dili ile ilgili uyku ile ilgili kısımları falan da tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim
Canım daha önce de yazmıştım burda ben ne zaman pedi bıraktım rahat ettim dikişlerim iyileşmeye başladı . Eğer kanaman çoksa gazlı bez arasına pamuk koyabilirsin. Azaldıysa da sadece gazlı bez veya peçete katla koy sık sık tuvalete gidip kontrol etmen gerekir ama olsun rahatladığnı farkedeceksin. Bir de mümkün oldukça kısa hazırla bu dediklerimi uzun pedler komple kapatıyor ki şuan en önemli olan şey hava alması. Fırsat buldukça da odanda yalnızken hiçbişe giymeden hava almasını sağla. Sürekli kuru tut.Kizlar 15 gün oldu dikislerim daha iyilesmedi iyiye gidiyordu ama artık pedle havasiz batmaya yanmaya basladi bide vajinamdan hava kabarcigi cikiyor gibi pıt pıt ses yok sadece his olarak neden acaba 3 gundur böyle
Kanamam azaldi ama ara ara geliyo
Ben de normal suyla yıkıyorum ama herkes hazır su kaynamış su falan deyince kendimi kötü hissetmiştim hiç düşünmemiştim çünkü bunu aklıma gelmedi yani bizim komple arıtma var ama ne yapsam kaynatsam mıaynen katiliyorum. sakinan goze cop batar
icim rahatladi bi nebze suan :)Cnm bana da sordu doktor kusmasını,, şöyle ki her memeden sonra kussa bile miktarı çok değilse, her defasında kesik kesik değilse,, fışkırtarak kusmuyorsa sorun yok anladığım kadarıyla.. sen bilirsin tabi ama ben de olsam vermem şu an şurup. dediğin gibi o kadar sık emiyor ki benimki de , kusması kaçınılmaz bence :)
yeni annelere mucize cozumler canim. bize mesela hastanede bi meme 20 dk obur meme 20 dk dediler. ben de evde onu uyguladim. 20 dk sonra emdigini biraktirip digerine geciyordum. max 2 saat sonra kurulu saat gibi uyaniyordu. kitabi tekrar okudum (hic biseyi tutmamisim kafada bu arada) yapilan en buyuk yanlis meme degistirmek diyor. her beslenmede tek meme verin saate bakmayin diyor. birakana kadar yani. bikac gun uyguladim. eger hemen arkasindan uykuya dalmayi basarabilirse 3 saat uyuyor. uyku suresi uzadi. ama tabi bu ara uykuya dalma problemi yasiyoruz. simdi de onu cozmeye calisiyoruz bakalim.Kızlar bahsettiğiniz hangi kitabı Yeni Annelere Mucize Çözümler mi yoksa Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler mi
valla canim eger icme suyu ya da kaynamis su ile yikanmasi sart olsaydi muhtemelen dunyanin yarisinin cocugu hastalikli olurdu ya da yasamazdi :)) biz de dahilBen de normal suyla yıkıyorum ama herkes hazır su kaynamış su falan deyince kendimi kötü hissetmiştim hiç düşünmemiştim çünkü bunu aklıma gelmedi yani bizim komple arıtma var ama ne yapsam kaynatsam mı
Bende sarılıktan korkuyorum daha haftası dolmadı 25 inde doğum yaptım. İki saatte bir emziriyorum ben ama sormak istedim yinede. Kırkından sonramı istediği zaman emzirmeliyim acaba yani ne kadar süre belli aralıkla emzirmeliyim bilemedim. Gündüz mışıl mışıl uyuyor ama gece çok huysuzlanıyor.Aslında saat tutmak pek mantıklı değil doğal akışına bırakmak lazım bebeğin ne zaman isterse o zaman emzir süresini hesaplamadan bebeğin ihtiyaç duyduğu an emzir ben öyle yapıyorum. Tabi benimki çok uykucu ilk zamanlarda sarılığından korktuğum için zorla uyandırıyordum öyle emziriyordum. Şimdiyse ne zaman isterse o zaman veriyorum memeyi
Ama uykuyu sevmesi de iyi cnm,, o açıdan şanslısın en azından :)) sen tek başına da halledersin,, hiç merak etme,, bi kere becerikli kadınsın,, o zaten kesinİkimizde iyiyiz şükür canım annemle kv yanımdalar yemek iş hep onlara ben anca yatıyorum o yüzden şimdilik rahatım ama onlar gidince hepsini nasıl tek başıma hallederim onu düşünüyorumbirde oğlum fena uykucu memede uyandıramıyorum o yüzden hiç tam doymuyor sık sık uyanıp emmek istiyor..bir kerede tam doysa bana da zor ona da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?