2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende yoruldum ve büküldükçe dikişlerim de ağrı yapıyo sezeryan ın en zor kısmı galiba biraz yorulunca kendini hatırlatıyor. Minicik boylarıyla keyifleri nasıl isterse bizi öyle yönetiyolar valla
Yıkadık biraz rahatladı bizimki.. memede sakin , uyuyor, ama yatağına koyamıyorum bugün hepsi birden coştu demek ki :))

Canım daha dün yaşadım.sadece belli bir kısmı çok aciyodu ,semsert olmuştu makineyle sagdım ama geçmedi sonra bebeği herzaman emzirdigim yönün tersinden emzirdim o şekilde gecti

Teyzeleri kızımın bayramlıkları var yaa ananesi Babannesi almışlar çok mutlu olduk. Bu da ikisi diğerleri ütülenecek
Ay kırmızı olana bayıldım, diğeri de çok güzel. Güle güle giysin bayram şekeri :)

Ağzını tam açıp emdiği zaman acımıyor ama sıkıştırıp emiyor bazen o zaman beni benden alıyor acı. İlk zamanlar Lansinoh sürüyordum ama temizliği çok zor diye bıraktım onu yara olur gibi olduğu zaman sütümden sıkıp sürüyorum onun dışında bıraktım bir şey yapmayı en fazla velet ısırmasın dudaklarıyla diş etleriyle diye müdahale ediyorum. Geçmiş olsun, geçer inşallah hassaslığı ve yarası bir an önce.

secret07 kizlar ben bunlarin sut ile alakali oldugunu dusunmuyorum cunku baris burnunda bi 10 tane kadar beyaz sivilcemsi seylerle dogdu :)) daha gelirken ergen geldi cocuum
Senin çocuk apaçi stayla biraz, o yüzden istisna bence :)

Gretchen Grundler reflü yatağında uyurken aşağıya kaymıyorlar mı. Bizimki kocaman yatakta bile dönüyor ya da nasıl beceriyorsa yan yan gelip burnunu dayıyor kenarlara:)
Aşağıya kaymaz mı, her seferinde yastığın ucunda buluyorum çocuğu, kundak yapmaya başladığımdan beri bitti ama kayması. Bizim yastığın altında ayaklarıyla kaydırmasın kendini diye yastık var, oraya kadar kayıp park ediyor orada. O yastığa tekme atarken de gaz çıkartıyor benim işime geliyor

Çiğ meyveler için gaz yapıyor diyorlar, bir kısmı için haklılar da ama bazıları da yapmıyor az az deneyip görmek lazım. Ya da her meyveyi komposto yapıp içeceksin, o da alternatif.

Ay biz de görelim o aktiviteli zamanları ya, ne güzel :)
Maşallah İrem kızımıza kocaman olmuş ya, güzel beslemişsin annesi :)
Evet veletler bazen uyumamak için direndikçe direniyorlar, halbuki ninnisi bile var uyusun da büyüsün diyorlar :)

Hanımlar yaa bi türlü bebek bakım muhabbetlerine giremedik takvimde bitti hala beklemekteyiz..
Bir saat yürüyüş yaptım yürürken belim agrıyordu ama eve gelip oturunca agrı kesildi..
Hafif vuruyor

ahaha aynen atarli_apaci_34

Mavili Pembeli canim benim gecen gece cok sertlesti ve sizlamaya basladi. kol kaldirinca agri olacak kadar olmus muydu onu hatirlamiyorum ama. sagayim dedim 1 damla sut gelmedi ki saginca iyi sut cikiyor normalde. bereket uyanma vaktiydi bebegi emzirdim aninda gecti. bebek emerken de elinle meme ucuna dogru masaj yap.

Premium care sızdırdı yaa, ben mi bağlayamadım acaba diycem ama bundan daha fazla kaka yaptığı zamanlar oldu huggies hiç taşırmamıştı

Premium care sızdırdı yaa, ben mi bağlayamadım acaba diycem ama bundan daha fazla kaka yaptığı zamanlar oldu huggies hiç taşırmamıştı
Cnm o belli olmuyo ya,, bizimki de anakucağındayken falan taşırabiliyo... veya uzun süre yan yatınca,,, iyi bağlayamadıysam, kenarları içerde kaldıysa vs vs.. ama özetle bence bu işi en iyi prima yapıyo :) diğerleri hem daha fazla sızdırıyo hem de daha sık pişik yapıyo gibi geliyo bana...

Bugun bizde yasadik ayni seyi..eski paketi daha iyiydi sanki yenisi pisik flan yapmadi ama asiri sizdirdi sanki hic bez yokmus gibi yada ben baglayamadim aceleden ..bizimki ciglik cigliga oldugi icin alt acilirken

Ay kolay gelsin simdiden ben 1 taneyle oynatacak gibi oluyorum bazen.. hele bugun canima okudu resmen..Bugun esim kapidan girer girmez verdim eline kacicam evden demisim biraz sakinlesince kendime geldim ne dedim ben diye canlari sagolsun da neydi bugun ki huysuzluk..anlayamiyorum diye beraber agladik kizimla

Benimki de alışmadı,, ya alıyo ama dalınca hemen atıyo ya da hiç istemiyo.. ısrarla vermeye çalışırsak da çok fazla ağlıyo... bence damaksız emzik olduğu için
Ben 3 tane denedim biri damakliydi onu da almadi 5 sn cekiyo atiyo..24 saat koynumda duracak onu istiyo o kadar yaramazligi o yapmamis sanki o kadar sakinlesiyo

İyice stres basti annemler günlerdr yanmda dogsun artk deyip duruyorlar bunaldm yaa
Bi yandan esime sinir oluyorum odun gibi varlgı yoklugu bir .. çildrcam nerdeyse
Canim riskin varmis yani sen nerden bilebilirdin bukadar uzayacaqini azcik daha idare etsin annenler zaten surda en fazla 42 ye kadar bekleriz sonra bi sekilde alcaklar mecbur esinde destek olsun azcik qercekten bende acayip stresliyim aqzini acip bisey diyemuyo cunku dese cok kotu patlayacam

Kızlar bizde bugün gaz sancısından uyuyamadık hiç sabah 7 de uyandı, 3 gibi 2 saat uyudu. Doğru düzgün ememedi de gaz sancımız bitti bu seferde uykuya yenik düştük hiç bişey içmedi yavrum uyandırmaya da kıyamıyorumki bayıldı resmen allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…