Yıkadık biraz rahatladı bizimki.. memede sakin , uyuyor, ama yatağına koyamıyorumBende yoruldum ve büküldükçe dikişlerim de ağrı yapıyo sezeryan ın en zor kısmı galiba biraz yorulunca kendini hatırlatıyor. Minicik boylarıyla keyifleri nasıl isterse bizi öyle yönetiyolar valla
İyi bari, hemen geçer inşallah cnm. Ben atopik dermatit falan olabilir mi acaba diye sormuştum. Çok sık görüldüğü için o geldi aklıma.Pul pul değil daha çok isilik gibi ama sanki bugün hafifledi gibi birkaç gün daha bekleyeceğim geçmezse götürücem artık
Canım daha dün yaşadım.sadece belli bir kısmı çok aciyodu ,semsert olmuştu makineyle sagdım ama geçmedi sonra bebeği herzaman emzirdigim yönün tersinden emzirdim o şekilde gectiKızlar mastit mi oldum ben acaba. En korktuğum şey emzirme döneminde mastit. Bir anda tek göğsümin belli bir kısmına ağrı girdi. Ve kolumu kaldırınca bile ağrıyor. Dokununcada öyle.sütümü sağayım dedim. Şaka gibi ama makina bozuldu hiç çekmiyor. Emiş gücü yok. Hiç başına gelen var mı. Belirtiler böylemiydi.
Ay kırmızı olana bayıldım, diğeri de çok güzel. Güle güle giysin bayram şekeri :)Teyzeleri kızımın bayramlıkları var yaa ananesi Babannesi almışlar çok mutlu olduk. Bu da ikisi diğerleri ütülenecek
Ağzını tam açıp emdiği zaman acımıyor ama sıkıştırıp emiyor bazen o zaman beni benden alıyor acı. İlk zamanlar Lansinoh sürüyordum ama temizliği çok zor diye bıraktım onu yara olur gibi olduğu zaman sütümden sıkıp sürüyorum onun dışında bıraktım bir şey yapmayı en fazla velet ısırmasın dudaklarıyla diş etleriyle diye müdahale ediyorum. Geçmiş olsun, geçer inşallah hassaslığı ve yarası bir an önce.Birde kizlar meme uclariniz ne durumda benimki yara ilk 2 3 dk cildiriyorum sonra uyusuyo biraz lansinoh surekli kullaniyorum havada aldiriyorum ama daja düzelmedine zaman sertlesecek anlamadim
Bi yandan dikisler bi yandan memeler valla surunuyorum evde çopçu gibi geziyorum halimi görseniz esime valla kusura bakma dedim öncelik emme olunca
Senin çocuk apaçi stayla biraz, o yüzden istisna bence :)secret07 kizlar ben bunlarin sut ile alakali oldugunu dusunmuyorum cunku baris burnunda bi 10 tane kadar beyaz sivilcemsi seylerle dogdu :)) daha gelirken ergen geldi cocuum
Aşağıya kaymaz mı, her seferinde yastığın ucunda buluyorum çocuğu, kundak yapmaya başladığımdan beri bitti ama kayması. Bizim yastığın altında ayaklarıyla kaydırmasın kendini diye yastık var, oraya kadar kayıp park ediyor orada. O yastığa tekme atarken de gaz çıkartıyor benim işime geliyorGretchen Grundler reflü yatağında uyurken aşağıya kaymıyorlar mı. Bizimki kocaman yatakta bile dönüyor ya da nasıl beceriyorsa yan yan gelip burnunu dayıyor kenarlara:)
Çiğ meyveler için gaz yapıyor diyorlar, bir kısmı için haklılar da ama bazıları da yapmıyor az az deneyip görmek lazım. Ya da her meyveyi komposto yapıp içeceksin, o da alternatif.Çok teşekkürler hepimizin yavrusunu bağışlasın sağlıklı ömürleri olsun inşallah. Ben de günde iki bardak rezene içiyorum hatta içine tane kimyon koyup öyle demliyorum gaz olmasını engellesin yada azaltsın diye. İki saatte bir emziriyorum bazen 2,5 saat olabiliyor ama geçmiyor, ama kendisi yarım saatte bir istediğide oluyor. İnternetten hangi meyve yada benzeri şeye baksam gaz yapar diyor ne yiyeceğimi şaşırdım. Kemik alıp kaynattım suyuna biraz şehriye atıp tuzsuz baharatsız çorba yaptım hergün bi kase içiyorum kuvvetlensin bebeğim diye.
Ay biz de görelim o aktiviteli zamanları ya, ne güzel :)Canim uyku da emmek kadar degerli ama bazi cocuk uyumayabiliyor. Benimki 1 postada 45 dk emiyor toplamda 8 defa emiyor kalani uyku :) tabi son bir haftadir uyku aralarinda aktivitelerimiz basladi uyku suremiz 14 16 saat gibi bir araliga dustu ama ilk iki ay 20 saate yakin uyudu sükür zaten bu kadar cabuk buyumesini de uykusuna borcluyuz. Bugun tartildik 4600 gram olmusuz.
Aslında bazı bebeğe de sükunet iyi geliyor.. belki daha bile rahat edebilirsin :)Ay canım teşekkür ederim :) uyumaması da sorun olurdu aynentabi onlar gidince de çekirdek ailemle bebeğimin tadını çıkartırız :)
Saol cnm. Bi fırsat olunca buluşturalım şu gazlıları bu arada. Biz başladık turlara,,, capacity planın olursa bekliyorum, aklımda :)Olsun canım benim :) uğraşman yazman yeter :)
Nasıl tersinden. Diğer göğsünümü yaniCanım daha dün yaşadım.sadece belli bir kısmı çok aciyodu ,semsert olmuştu makineyle sagdım ama geçmedi sonra bebeği herzaman emzirdigim yönün tersinden emzirdim o şekilde gecti
ahaha aynen atarli_apaci_34Ay kırmızı olana bayıldım, diğeri de çok güzel. Güle güle giysin bayram şekeri :)
Ağzını tam açıp emdiği zaman acımıyor ama sıkıştırıp emiyor bazen o zaman beni benden alıyor acı. İlk zamanlar Lansinoh sürüyordum ama temizliği çok zor diye bıraktım onu yara olur gibi olduğu zaman sütümden sıkıp sürüyorum onun dışında bıraktım bir şey yapmayı en fazla velet ısırmasın dudaklarıyla diş etleriyle diye müdahale ediyorum. Geçmiş olsun, geçer inşallah hassaslığı ve yarası bir an önce.
Senin çocuk apaçi stayla biraz, o yüzden istisna bence :)
Aşağıya kaymaz mı, her seferinde yastığın ucunda buluyorum çocuğu, kundak yapmaya başladığımdan beri bitti ama kayması. Bizim yastığın altında ayaklarıyla kaydırmasın kendini diye yastık var, oraya kadar kayıp park ediyor orada. O yastığa tekme atarken de gaz çıkartıyor benim işime geliyor
Çiğ meyveler için gaz yapıyor diyorlar, bir kısmı için haklılar da ama bazıları da yapmıyor az az deneyip görmek lazım. Ya da her meyveyi komposto yapıp içeceksin, o da alternatif.
Ay biz de görelim o aktiviteli zamanları ya, ne güzel :)
Maşallah İrem kızımıza kocaman olmuş ya, güzel beslemişsin annesi :)
Evet veletler bazen uyumamak için direndikçe direniyorlar, halbuki ninnisi bile var uyusun da büyüsün diyorlar :)
Ben inat ettim 3 saattir yuruyorum canim bel iptal suanHanımlar yaa bi türlü bebek bakım muhabbetlerine giremedik takvimde bitti hala beklemekteyiz..
Bir saat yürüyüş yaptım yürürken belim agrıyordu ama eve gelip oturunca agrı kesildi..
Hafif vuruyor
Yok ya alistiramadim malesefEmzik almıyo mu minik ben arada kısa süreli de olsa Emzik le kandırabiliyorum
Cnm o belli olmuyo ya,, bizimki de anakucağındayken falan taşırabiliyo... veya uzun süre yan yatınca,,, iyi bağlayamadıysam, kenarları içerde kaldıysa vs vs.. ama özetle bence bu işi en iyi prima yapıyo :) diğerleri hem daha fazla sızdırıyo hem de daha sık pişik yapıyo gibi geliyo bana...Premium care sızdırdı yaa, ben mi bağlayamadım acaba diycem ama bundan daha fazla kaka yaptığı zamanlar oldu huggies hiç taşırmamıştı
Benimki de alışmadı,, ya alıyo ama dalınca hemen atıyo ya da hiç istemiyo.. ısrarla vermeye çalışırsak da çok fazla ağlıyo... bence damaksız emzik olduğu içinYok ya alistiramadim malesef
İyice stres basti annemler günlerdr yanmda dogsun artk deyip duruyorlar bunaldm yaaBen inat ettim 3 saattir yuruyorum canim bel iptal suan
Bugun bizde yasadik ayni seyi..eski paketi daha iyiydi sanki yenisi pisik flan yapmadi ama asiri sizdirdi sanki hic bez yokmus gibi yada ben baglayamadim aceleden ..bizimki ciglik cigliga oldugi icin alt acilirkenPremium care sızdırdı yaa, ben mi bağlayamadım acaba diycem ama bundan daha fazla kaka yaptığı zamanlar oldu huggies hiç taşırmamıştı
Ay kolay gelsin simdiden ben 1 taneyle oynatacak gibi oluyorum bazen.. hele bugun canima okudu resmen..Bugun esim kapidan girer girmez verdim eline kacicam evden demisim biraz sakinlesince kendime geldim ne dedim ben diyeHanımlar annem bahçe sulamaya (?!) yazlığa gitti, yardımcı bayram iznine çıktı akşam, oyun ablamız evleniyo yarın evini temizlicekmişş... kısacası yarın iki bebe + ben =hayatımın bayram arifesi olucak sanırsam...
Ben 3 tane denedim biri damakliydi onu da almadi 5 sn cekiyo atiyo..24 saat koynumda duracak onu istiyo o kadar yaramazligi o yapmamis sanki o kadar sakinlesiyoBenimki de alışmadı,, ya alıyo ama dalınca hemen atıyo ya da hiç istemiyo.. ısrarla vermeye çalışırsak da çok fazla ağlıyo... bence damaksız emzik olduğu için
Canim riskin varmis yani sen nerden bilebilirdin bukadar uzayacaqini azcik daha idare etsin annenlerİyice stres basti annemler günlerdr yanmda dogsun artk deyip duruyorlar bunaldm yaa
Bi yandan esime sinir oluyorum odun gibi varlgı yoklugu bir .. çildrcam nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?