Bir anda oldu benimde. Sızlama değilde ağrım oluyor. Sabaha geçmezse hemen dr' a gidicem. Denizi hiç indirmedim o göğsümden. Uyudu yaklaşık bir saattir bende önce masaj yaptım şimdi sıcak su torbası koydum ılık. Makina biraz çekmeye başladı. Birde sağarım artık nekadar çıkarsa. Gerçekten ağrısı çok zor umarım sabaha geçerahaha aynen atarli_apaci_34
Mavili Pembeli canim benim gecen gece cok sertlesti ve sizlamaya basladi. kol kaldirinca agri olacak kadar olmus muydu onu hatirlamiyorum ama. sagayim dedim 1 damla sut gelmedi ki saginca iyi sut cikiyor normalde. bereket uyanma vaktiydi bebegi emzirdim aninda gecti. bebek emerken de elinle meme ucuna dogru masaj yap.
Emzirme sonrası süt sürüp kuruyuncaya kadar açık bıraktım ben sonra da lansinoh krem sürdüm yine açıkta bıraktım hava alması en büyük etkendi sanırım iyileşmesinde kanama falan olmadı ama bebek ağzına alıp emmeye ilk başladığında kopuyor zannediyordum çok hassas hale gelmişti kıpkırmızı olmuştu ve sismisti. Inşaallah Senin de çabucak geçer benim bu kac güne geçmiştiKizlar benim gogus uçları fena halde krem falan fayda etmiyor.ne yapi cam çözümü olan var mi en acilinden
İnşallah kırkından sonra değişmez :)Aslında bazı bebeğe de sükunet iyi geliyor.. belki daha bile rahat edebilirsin :)
Benimki de alışmadı,, ya alıyo ama dalınca hemen atıyo ya da hiç istemiyo.. ısrarla vermeye çalışırsak da çok fazla ağlıyo... bence damaksız emzik olduğu için
ona söz veremiyoruz işteİnşallah kırkından sonra değişmez :)
Biraz dene bakalım,, seversin belki,, ben umutluyum :)Huggiesten daha memnundum keşke değişmeseydi devam ederdim.
emzik denedin mi? bizimki de uykuya gecis icin kullaniyor memeyi. emzige alistirdik simdi de tam dalicak emzik agzindan dusuyor diye agliyor. ha bi yandan uyumicam diye direniyor bazen o tamamen ayri. bide emzik biraktirmayla ugrasicaz. allahim herseye ne cabuk alisiyor.1 buçuk saat benim onu uyutmaya çalıştığım süre, 8 buçuktan beri uyanık ve huzursuz yoksa. Kaka da yaptı, karnını doyurdu sonra uyku için meme. Kusuyor bi de çok emiyor kusunca yine meme ağlıyor sinirleniyor. Meme meme meme yoruldum kollarım ağrıdı meme uçları acıyor artık
gecmis olsun canim takip et iltihap falan olursa o zaman bebek de emmezmis. emerse de sakincali sanirim. ama bencr yine ayni memeyi ver uyaninca. rahatlayacaktir o zaman. ilerlemeden mudahele edersen emdikce duzeliyorBir anda oldu benimde. Sızlama değilde ağrım oluyor. Sabaha geçmezse hemen dr' a gidicem. Denizi hiç indirmedim o göğsümden. Uyudu yaklaşık bir saattir bende önce masaj yaptım şimdi sıcak su torbası koydum ılık. Makina biraz çekmeye başladı. Birde sağarım artık nekadar çıkarsa. Gerçekten ağrısı çok zor umarım sabaha geçer
Çok dalga geçiyoruz bebelerle, ne karnimızda rahat bıraktık ne doğunca. Bunlar büyüyünce intikam almazlarsa bizden iyi :)ahaha aynen atarli_apaci_34
Mavili Pembeli canim benim gecen gece cok sertlesti ve sizlamaya basladi. kol kaldirinca agri olacak kadar olmus muydu onu hatirlamiyorum ama. sagayim dedim 1 damla sut gelmedi ki saginca iyi sut cikiyor normalde. bereket uyanma vaktiydi bebegi emzirdim aninda gecti. bebek emerken de elinle meme ucuna dogru masaj yap.
Paketten pakete mi değişiyor bunlar yahu ben kullanıyorum ve hiç şikayetim yok. Hiç sizdirmadi daha. Üzüldümsenin adına, ideal bezi bulursun umarım bir an önce.Premium care sızdırdı yaa, ben mi bağlayamadım acaba diycem ama bundan daha fazla kaka yaptığı zamanlar oldu huggies hiç taşırmamıştı
Oyy yanmışsın annesi bu aksi çocukla :)bu aksam avmye gittik kapida duran guvenlik gorevlisi kadin cocuguma "biraz sinirli galiba saclar dikilmis" dedianakucagina yatinca saclar elektrikleniyor bide iyice dikiliyorlar :))
Gretchen Grundler
Inşallah geçer.et kopuyor sanıyorum.nasıl sızlıyor.açıkta bırakmayı denicem çok sagolEmzirme sonrası süt sürüp kuruyuncaya kadar açık bıraktım ben sonra da lansinoh krem sürdüm yine açıkta bıraktım hava alması en büyük etkendi sanırım iyileşmesinde kanama falan olmadı ama bebek ağzına alıp emmeye ilk başladığında kopuyor zannediyordum çok hassas hale gelmişti kıpkırmızı olmuştu ve sismisti. Inşaallah Senin de çabucak geçer benim bu kac güne geçmişti
Cnm ben artık toplu alıcam çünkü zaten üç ayı kullandım bile. Bir ay kaldı.. ama ay ay da oluyormuş. Geç kaldık sanırım :) muhasebeci bana dedi ki raporun bittiği gün doktora git çalışabilir raporu al. Zaten çalışmam lazım doğum izn
memede uyumaya alışmaması için mi dürtüp uyandırıyorsun canım?Cnm memede uyumasını engelliyorum. Sürekli dürtüyorum. O yüzden aralıksız emmiş oluyor. Uyanıkken pek durmuyor henüz öyle bakınarak falan. Anca anakucağında 10-15 dk. Sonra ya ağlıyor ya uyuyor.
Bu arada kalktım yazdığın saatlerde ama Ayşe de kalktığı için buralara uğrayamadım :))))) beraber beşik salladık kızımla :)))
kusmayı iyi hatırlattın. Bazen de bi yandan kusup bi yandan emmeye çalışıyo ki en rezili o bence :))))
Ahahah süper kaçış planı :))Saol cnm :) valla kendimizi kırkımızda rahat edicez, ikisi de büyümüş olucak, nennelerine satıp tatile kaçıcaz dünyayı gezicez falan diye avutuyoruz biz de :)) tabi paramız olursa :)))) şaka bi yana daha eşimle hiç başbaşa tatile bile gitmedik :)))
Kakası için doktor ne diyor? Ne zaman düzene girermiş?
Aaa bende bugun acilde muayene oldum bakti ultrasonda canimHemsirelerde öle dedi doktor hastanede olmasada cagirirlarmiş ama bakalm doktor nerde olcak tüm ihtmalleri düsünyorm ve hep olumsuzlara taklyorum..
En son acilden muayene oldum nst ye girdm ama ultrason ile bakamadlar cocugun suyu ne durumda bilemiyorum gecen hafta iyiydi..
Kafamda deli sorular
Gece genelde mızırdanma modunda allaha şükür ciyak ciyak aglamıyor biogaiayı kullandıgımızdan beri gunduz bakınıyor keyfi yerindeyseuyanikken diyorsunuz memede emdigi tum sure boyunca gozler acik mi duruyor sizin bebeler? ya da uyanik kaldigi surede sakin sakin bakiniyor mu yoksa devamli agliyor mu?
ahaha su siralarda uyanmis ya da uyanmak uzere olmasi lazimnerdesin hadi bekliyoruz
nilselen de mesaide galiba
bizimki max 3 saat simdilik. bide bunlara ek o kadar emmenin uzerine kusma koy :)
Canım telaşlandırmak istemem ama ben hastaneye gittiğimde 4 cm açılmam vardı ve kasıklarıma vuruyordu agrı hatta nstde bile sancı çıkmadı ama ogun doğum yaptımZaten 3 cm kadar acılmam varmiş
Sancıda tam olarak belimden vurmadıgı için pek önemsemiyorum kasılma seklinde kasıklarıma vuruyor
Sagol canm bu arada
Oyyy masallah pasama allah bağışlasınEki Görüntüle 2039297 Kızlar bizim alnımız böyle oldu sizce neden olabilir kayınvalidem sütün yarıyor kilo alıyor o yüzden dedi ama sizin de başınıza geldi mi böyle bişey Eki Görüntüle 2039297
Bu arada erkekti dimi pasa dedik amaOyyy masallah pasama allah bağışlasıncnm bizdede var onlar annenin dediği dogruu
Eki Görüntüle 2039297 Kızlar bizim alnımız böyle oldu sizce neden olabilir kayınvalidem sütün yarıyor kilo alıyor o yüzden dedi ama sizin de başınıza geldi mi böyle bişey Eki Görüntüle 2039297
Canım hayırlı olsun kuzun.Kızlar hemen hemen hepimiz doğum yaptık sanırım. Ben 25 ağustosta 41.haftamda sezeryan ile doğum yaptım kendi gelmedi malesef. Gaz sıkıntımız war herkes gibi. Gaz yapacak diye korka korka yiyorum herseyi tüketemiyorum. Siz kahvaltıda yemeklerde neler tüketiyorsunuz. Yumurta mesela nasıl yiyorsunuz. Nekadar sürede bir emziriyorsunuz. Geceleri kaç saatte bir emziriyorsunuz. Çok sordum dimi. Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?