2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bir anda oldu benimde. Sızlama değilde ağrım oluyor. Sabaha geçmezse hemen dr' a gidicem. Denizi hiç indirmedim o göğsümden. Uyudu yaklaşık bir saattir bende önce masaj yaptım şimdi sıcak su torbası koydum ılık. Makina biraz çekmeye başladı. Birde sağarım artık nekadar çıkarsa. Gerçekten ağrısı çok zor umarım sabaha geçer

Kizlar benim gogus uçları fena halde krem falan fayda etmiyor.ne yapi cam çözümü olan var mi en acilinden
Emzirme sonrası süt sürüp kuruyuncaya kadar açık bıraktım ben sonra da lansinoh krem sürdüm yine açıkta bıraktım hava alması en büyük etkendi sanırım iyileşmesinde kanama falan olmadı ama bebek ağzına alıp emmeye ilk başladığında kopuyor zannediyordum çok hassas hale gelmişti kıpkırmızı olmuştu ve sismisti. Inşaallah Senin de çabucak geçer benim bu kac güne geçmişti

Benimki de alışmadı,, ya alıyo ama dalınca hemen atıyo ya da hiç istemiyo.. ısrarla vermeye çalışırsak da çok fazla ağlıyo... bence damaksız emzik olduğu için

Benimki de sevmedi emzik avent soothie çok büyük ve ağır başka emzik mi denesem diye düşünüyorum bugün berbat bi gün geçiriyoruz uyuyamiyor bi türlü gece iyi geçer inşallah babası uyutmaya çalışıyor şu an[/QUOTE]
Canım ben okadar çok emzik denedim ki damaklı damaksız minik uçlu bakkal emziği hiçbirini almadı.nuk avent wee mamajou bakkal emziği

emzik denedin mi? bizimki de uykuya gecis icin kullaniyor memeyi. emzige alistirdik simdi de tam dalicak emzik agzindan dusuyor diye agliyor. ha bi yandan uyumicam diye direniyor bazen o tamamen ayri. bide emzik biraktirmayla ugrasicaz. allahim herseye ne cabuk alisiyor.
gecmis olsun canim takip et iltihap falan olursa o zaman bebek de emmezmis. emerse de sakincali sanirim. ama bencr yine ayni memeyi ver uyaninca. rahatlayacaktir o zaman. ilerlemeden mudahele edersen emdikce duzeliyor

Çok dalga geçiyoruz bebelerle, ne karnimızda rahat bıraktık ne doğunca. Bunlar büyüyünce intikam almazlarsa bizden iyi :)

Premium care sızdırdı yaa, ben mi bağlayamadım acaba diycem ama bundan daha fazla kaka yaptığı zamanlar oldu huggies hiç taşırmamıştı
Paketten pakete mi değişiyor bunlar yahu ben kullanıyorum ve hiç şikayetim yok. Hiç sizdirmadi daha. Üzüldümsenin adına, ideal bezi bulursun umarım bir an önce.

bu aksam avmye gittik kapida duran guvenlik gorevlisi kadin cocuguma "biraz sinirli galiba saclar dikilmis" dedi anakucagina yatinca saclar elektrikleniyor bide iyice dikiliyorlar :))
Gretchen Grundler
Oyy yanmışsın annesi bu aksi çocukla :)
Ama ben çok severim o dik kirpi saçı bebekte her banyo sonrasi bir yapıyorum Defne'ye :)

Inşallah geçer.et kopuyor sanıyorum.nasıl sızlıyor.açıkta bırakmayı denicem çok sagol

memede uyumaya alışmaması için mi dürtüp uyandırıyorsun canım?
Bugün birkaç video izledim, memede iyice uykusu gelene kadar emzirn, daha sonra yatağına koyun ki memede uyuma alışkanlığı olmasın diyorlar. İlk üç ay buna alıştırmak daha rahat olurmuş.
Önce odaya gidin perdeler kapatın gece ise. Sonra kolik müziği açın kı rahatlasın bebek, ardından kundak yapabilirsiniz, sonra emzirin ve tam dalmadan önce yatağına koyun diyorlar. Ben d denemeye çalışacağım.
İyice memeyi emzik etti benimki, dün sabah 2 saat mememde uyudu

Ahahah süper kaçış planı :))
Biz de kürüyoruz bol bol o plandan. İhtyaç var çünkü

Canım bazı bebeklerin 5 gün yapmaması da normalmiş, kakası için birşey demed doktor. Normal olabilir, günde 7 kez de yapabilir 5 günde bir de dedi.
Bakalım ama bence günler geçtikçe daha sa düzene giriyor kaka olayı. Bazen günde 2 yapıyor bazen üç gün yapmıyor.

Aaa bende bugun acilde muayene oldum bakti ultrasonda canim bisey olmaz Allah'in izniyle bayramida qecirecez qibi hissediyorum

Pamukçuk sorunu yaşayan var mı aranızda
Gittikçe yAyılıyor
Gibi kızımda dili sürekli dışarda.göğsüme emzirmeden önce karbonatlı su sürüyorum ama fayda etmiyor napcam bilmiyorum

Gece genelde mızırdanma modunda allaha şükür ciyak ciyak aglamıyor biogaiayı kullandıgımızdan beri gunduz bakınıyor keyfi yerindeyse

Zaten 3 cm kadar acılmam varmiş
Sancıda tam olarak belimden vurmadıgı için pek önemsemiyorum kasılma seklinde kasıklarıma vuruyor
Sagol canm bu arada
Canım telaşlandırmak istemem ama ben hastaneye gittiğimde 4 cm açılmam vardı ve kasıklarıma vuruyordu agrı hatta nstde bile sancı çıkmadı ama ogun doğum yaptım

Canım hayırlı olsun kuzun.
Gaz problemi kaçınılmaz ama çikolata ve meyve yemeyi bıraktığımdan beri daha rahat ettik biz. Yumurtayı yiyorum hergün.
Benim bebek sarılık olduğu için geceleri 2,5 saatte bir kalkıp emziriyorum. Doktorun demesine göre sarılık olmasa dahi 4 saati geçirmemek Laz'ım yoksa kan şekerleri düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…