2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Huggiesten daha memnundum keşke değişmeseydi devam ederdim.

Eskisini bilmiyorum ben direk pampers alıyorum prima yazmıyor üzerinde. Türkçe de değil yazıları. Prima olanlar çok kokuyor. Ama bu da taşırdı işte huggies hiç taşırmamıştı.

Ayy varya hiç eş demeyin bana cok fena gıcık oluyorum
Sebebini bende bilmyorum
Ne yapsa hiçbsy yapmyomus gibi geliyo bana
Offffff

normal dogum muydu canim

Ya gercekten cool taklyo yada bana karşı öyle..
Aman neyse dediğin gbi bebek dogsun umrumda olmucak..
Ayyy ama banada geldler ne zaman dogcaz offff
Bide bayram gelyo ya doktor olmazsa delircem yaa
Wallahi okadar skldimki anlatamam suan ne yasadiqini anlayabiliyorum insanlarin sorulari vucut aqirlisi dusunceler sinir stres vs illaki doktor vardir canim yani sadece doqum icin deil ani durumlar icin vardir yani oyle dusunuyorum

Wallahi okadar skldimki anlatamam suan ne yasadiqini anlayabiliyorum insanlarin sorulari vucut aqirlisi dusunceler sinir stres vs illaki doktor vardir canim yani sadece doqum icin deil ani durumlar icin vardir yani oyle dusunuyorum
Hemsirelerde öle dedi doktor hastanede olmasada cagirirlarmiş ama bakalm doktor nerde olcak tüm ihtmalleri düsünyorm ve hep olumsuzlara taklyorum..
En son acilden muayene oldum nst ye girdm ama ultrason ile bakamadlar cocugun suyu ne durumda bilemiyorum gecen hafta iyiydi..
Kafamda deli sorular

meme mi aglama mi ?
1 buçuk saat benim onu uyutmaya çalıştığım süre, 8 buçuktan beri uyanık ve huzursuz yoksa. Kaka da yaptı, karnını doyurdu sonra uyku için meme. Kusuyor bi de çok emiyor kusunca yine meme ağlıyor sinirleniyor. Meme meme meme yoruldum kollarım ağrıdı meme uçları acıyor artık

Benimki de alışmadı,, ya alıyo ama dalınca hemen atıyo ya da hiç istemiyo.. ısrarla vermeye çalışırsak da çok fazla ağlıyo... bence damaksız emzik olduğu için [/QUOTE]

Benimki de sevmedi emzik avent soothie çok büyük ve ağır başka emzik mi denesem diye düşünüyorum bugün berbat bi gün geçiriyoruz uyuyamiyor bi türlü gece iyi geçer inşallah babası uyutmaya çalışıyor şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…