2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Anladim canim. Cok sevindim cok sıkıntı cekmeden atlatabilmissin.insallah bende bir an once toparlanmayi cok istiyorum.yapisal olarak zayifim benim icin bir avantaj olabilir belki. Diger annelere de tez zamanda sifalar dilerim.
Kafana takma hiç allah kuvvetini verir. Bol bol su iç ve fırsat buldukça yürümeye çalış sadece o zaman daha çabuk toparlarsın.

Tek başımayım ben sürekli pış pış emme ve kaka uçgeniyle sabah ediyoruz en son ikimizde yorgun düşüyoruz sırt ağrısından nasıl yattığımı bilmiyorum

Ben doktor kontrolümüz olana kadar senin gibi yaptım 2 saati hiç geçirmedim hatta sütüm o kadar çok geliyordu ki sağıp sağıp birde onları içiriyordum. Sarılığı 9.8 çıktı doktorumuz sıkıntı yok deyince artık bebeğim ne zaman isterse o zaman vermeye başladım.

Çok teşekkürler hepimizin yavrusunu bağışlasın sağlıklı ömürleri olsun inşallah. Ben de günde iki bardak rezene içiyorum hatta içine tane kimyon koyup öyle demliyorum gaz olmasını engellesin yada azaltsın diye. İki saatte bir emziriyorum bazen 2,5 saat olabiliyor ama geçmiyor, ama kendisi yarım saatte bir istediğide oluyor. İnternetten hangi meyve yada benzeri şeye baksam gaz yapar diyor ne yiyeceğimi şaşırdım. Kemik alıp kaynattım suyuna biraz şehriye atıp tuzsuz baharatsız çorba yaptım hergün bi kase içiyorum kuvvetlensin bebeğim diye.

Canım işsizlik maaşına neden başvurdun peki. Toplu dediğin izin bitince mi aldım yoksa başında mı aldın? izin bitince toplu olucaksa bana biraz zor olucak çünkü.
ben tekrat calismayacagim için issizlik maasina basvurmustum 1 yil boyinca aylik olaraka almistim. Diğer parayi bankadan hesabima kisa sürede yatirmislardi toplu olarak. gecen yil arkadasimda dogum yapti ayni sekilde 30-40 gün sonra paraui aldi.normalde cok beklemiyorsun

Tamamdır canım çok saol bilgi için :)

Ama uykuyu sevmesi de iyi cnm,, o açıdan şanslısın en azından :)) sen tek başına da halledersin,, hiç merak etme,, bi kere becerikli kadınsın,, o zaten kesin
Ay canım teşekkür ederim :) uyumaması da sorun olurdu aynen tabi onlar gidince de çekirdek ailemle bebeğimin tadını çıkartırız :)

Cnm resim net diil ama çok pul pul olduysa, kabarıklık vs de varsa ben olsam doktora bi sorarım. Mustela vs gibi bi krem önerebilir.
Pul pul değil daha çok isilik gibi ama sanki bugün hafifledi gibi birkaç gün daha bekleyeceğim geçmezse götürücem artık

Bende hakkını yemeyim gaz işi bende dedi dün gece ben emzirdim o gazını aldı :) emzir yat sen dedi bebişi uyuttu güzelce ama yine de kalkmadığı günlerde ruhu bile duymuyo :)

Kızlar nasılsınız?

Bizde gaz sancıları, huzursuzluk ağlamaları tam gaz devam. Doktor gaz sancısından dolayı nerdeyse et hariç her şeyi yasakladı. Peyniri bile sadece keçi peyniri yiyebiliyorum. Baklagiller, soğuk içecekler, çikolata, inek sütü içeren her şey yasak. Valla hamilelikte bu kadar yasak yoktu :) Bir de laktazm diye bir damlaya başladık ama pek bir etkisini göremedik açıkçası :) sizler nasılsınız? pek yazamasam da sık sık okumaya çalışıyorum. Öpüyorum sizi kızlar :)

Kızlar mastit mi oldum ben acaba. En korktuğum şey emzirme döneminde mastit. Bir anda tek göğsümin belli bir kısmına ağrı girdi. Ve kolumu kaldırınca bile ağrıyor. Dokununcada öyle.sütümü sağayım dedim. Şaka gibi ama makina bozuldu hiç çekmiyor. Emiş gücü yok. Hiç başına gelen var mı. Belirtiler böylemiydi.

Aynen! Sabahtan beri emip emip kusuyoruz.. kaka zaten had safha... genel hali herzamanki gibi, ateş de yok,, o yüzden endişelenmemeye çalışıyorum ama çok yoruldum
Bende yoruldum ve büküldükçe dikişlerim de ağrı yapıyo sezeryan ın en zor kısmı galiba biraz yorulunca kendini hatırlatıyor. Minicik boylarıyla keyifleri nasıl isterse bizi öyle yönetiyolar valla

Canim uyku da emmek kadar degerli ama bazi cocuk uyumayabiliyor. Benimki 1 postada 45 dk emiyor toplamda 8 defa emiyor kalani uyku :) tabi son bir haftadir uyku aralarinda aktivitelerimiz basladi uyku suremiz 14 16 saat gibi bir araliga dustu ama ilk iki ay 20 saate yakin uyudu sükür zaten bu kadar cabuk buyumesini de uykusuna borcluyuz. Bugun tartildik 4600 gram olmusuz.

Saat basi cok degil mi canim ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…