2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Üzülme canım. Dediğin gibi canı yansa ortalığı koparırdı ufaklık. Ama yani dikkat etmekte fayda var. Ayşen'de daha bebek. İstemeden de zarar vermesi mümkün

Maşallah kuzuya.
Bizimkinde de kaşlarının orada oldu. Ben sütümü sürüyorum aklıma geldikçe.
Sebebini bilmiyorum ama sanki yendiğimiz şeylerden olabileceğini düşünüyorum. Birkaç şeyi kesim ve sanki azaldı.

Aynı şekilde düşünüyorum canım.
İlk üç ay Ne isterse yapın diyenler de var, ilk üç ay alışkanlığı kazanmazsa sonra daha zorlanırsın diyen de var.
Ama bu bebek büyüyecek ve bizim de takatimiz kalmayacak. Mecbur alıştırmak Laz'ım. Yoksa halimiz harap. Biz kötümolınca zaten bebek de doğrudan etkileniyor. Bu durumda en doğrusu alışkanlığını sağlayıp karşılıklı rahata kavuşmak :)

Aynı şekilde düşünüyorum canım.
İlk üç ay Ne isterse yapın diyenler de var, ilk üç ay alışkanlığı kazanmazsa sonra daha zorlanırsın diyen de var.
Ama bu bebek büyüyecek ve bizim de takatimiz kalmayacak. Mecbur alıştırmak Laz'ım. Yoksa halimiz harap. Biz kötümolınca zaten bebek de doğrudan etkileniyor. Bu durumda en doğrusu alışkanlığını sağlayıp karşılıklı rahata kavuşmak :)

aynen oyle. bence erken degil cunku suan talepkar bi bebek olarak buyuyolar. ama yeri gelince bebek o ne anlar demeyin anliyor deniyor :))

Göbek düştükten sonra göbeğe herhangi bir işlem yapıyor muyuz? Bıu konuda doktor beni hiç bilgilendirmedi de.

Doktorum göbek içün birşey sürmene gerek yok dedi ama düştükten sonra birşey yapmalı mıyım onunla ilgili hiçbir şey söylemedi. Benim de o an sormak aklıma geşmesi açıkçası. Şimdi de bayram tatili girdi araya.Muhtemelen 2-3 gün içinde düşe göbeğimiz.Göbek düştükten sonra yapmamız gereken nedir kızlar.

Günaydın cnm maşlh Allh bağışlasın... darısı bize Olsn inşşh ben de bırakmak istemyrm clxean 0,4 lük kullanıyrm.. teşkr ederm

Ben korkudan hiçbişey yiyemiyorum. İnternetten hangi meyve yada benzeri şeye baksam gaz yapar diyor. Hamileyken bu kadar zor değildi valla. Bende sarılıktan korktuğum için 2 saatte bir emziriyorum bazen kalkmak çok zor oluyor. Senin bebişininde hemencecik geçer inşallah.

Teşekkür ederim canım. Gece sürekli emzirmeye çalıştım ardındanda sağdım ama normalde sütüm çoktu. Ama şimdi sağınca çok sz süt geldi ve deniz hiç emmek istemedi zorladım. Şişmiş zaten sanırım dr a gidicem. Benim tahminim süt kanalı tıkandı yönünde ama mastit olmasından çok korkuyorum.

Evet cnm,, dürtüyorum... yanaklarını seviyorum,, kulağının arkası ayak altı vs... sakın izin verme öyle iki saat falan göğsünde uyumasına. Ben hem huysuz olduğu ve hiç uyumadığı hem de o dönem beni de iyi hissettirdiği için çok yaptım o hatayı büyük kızımda... 3 yaşında anca düzene girdi uykularımız. Belki şimdi biraz daha uykusuz kalırsınız ama en azından erken düzene girer. Yani bugünlerde insan birkaç saat uyku için canını verir hale geliyo biliyorum ama acısı fena çıkıyor... aynen okuduğun gibi yap, sabırlı ol,, bırak uyansın bi daha uyut.. on dk yirmi dk derken uzun uyumaya alışır zamanla... ama bence de kesinlikle yirmi dakika emdi otuz dakika emdi doymuştur deyip de bıraktırma memeyi,, zaten uyanık tutar ve sürekli emmesini sağlarsan gerçekten doyup da uykusu gelince kendi bırakıyor. O zaman da yerine yatır...

Evet şu an hayali bile iyi geliyor insana :))

Üzülme canım. Dediğin gibi canı yansa ortalığı koparırdı ufaklık. Ama yani dikkat etmekte fayda var. Ayşen'de daha bebek. İstemeden de zarar vermesi mümkün
Yatağa nasıl koyarsak tam tersine dönmüş oluyor gece... kollar bacaklar hiç durmuyor... gerçekten istemeden çarpabilir. Artık çok dikkat etmem lazım,, kendimi iyice ayıltmadan emzirmicem bi daha sanırım :)))))

Cnm 3 saat uyumaması normal ama,, olabilir yani. Sen niye o kadar üzüyosun ki kendini. Bir de artık büyüyorlar, gittikçe azalıcak uykudaki süresi

Benimde meme ucum emerken acıyor kendi sütümü sürüyorum oda fayda vermiyor, krem sürüp Kalkan'la havalandırmayı planlıyorum umarım faydasını görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…