2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hepsi aynı işte sıpaların,,, bütün dertleri emmek :)) gaz var em, uyku var em :) normal ara ara isyan etmen,, ben de bazen söylüyorum öyle,, şimdi kaçıcam kalıcaksınız ortada diye :)

Mutella yatakta emzirmeyi dene ben bazen oyle yapiyorum muthis rahat bebisi kendi yataginiza yatir sende yanina uzan yan don onunda kafasini yan cevir memeyi agzina gotur o tutar. Tek handicap var uyuyakalma :) kollarin rahat eder
Arada yapıyorum da az önce öylë emzirdikten sonra kusmaya başladı kesik süt şeklinde, fışkırtarak, normal süt gibi tüm çeşitlerini denedi kusmanın. Ben de acaba yatırdığım için mi oldu dedim

Kızlar bu memede uyuma olayı dediğiniz nasıl bir şey? Damla emiyor sonra doyunca bırakıyor. O esnada uykuya geçmiş oluyor. Ben de yatağına koyuyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz?

Kızlar bu memede uyuma olayı dediğiniz nasıl bir şey? Damla emiyor sonra doyunca bırakıyor. O esnada uykuya geçmiş oluyor. Ben de yatağına koyuyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Cnm uykuya geçişte huzursuz olduğunda yan yatıyorum yataga tamda şuan olduğu gibi meme agıxda bildiğin oynuyor tam daldığında çekiyorum hoppp yine uyanıyor geri veriyrm dalıyor çekiyorum gözler fal taşı gibi resmen emzik niyetine kullanıyrr bu döngü kucaktada çogu kez dönüyor

Kendi bırakmıyor mu Memeyi?

Canım telaşlandırmak istemem ama ben hastaneye gittiğimde 4 cm açılmam vardı ve kasıklarıma vuruyordu agrı hatta nstde bile sancı çıkmadı ama ogun doğum yaptım
Canm Ben salı günü gitmiştim o günden beri hiçbir gelişme yok bakalım nolucak sadece sancılarını say düzenl5/1 olursa gel dedi.. hiçbirsey belli değil ya en cokta canmı sıkan bu..

6 günde düştü.
Yok canım hiç bir şey sürmedik. Bir kere banyo yaptırdık onda da göbeği stres filmle kapattık su girmesin diye Ne kadar başarılı olduk tartışılır da... Doktor bir şey sür filan demedi sadece kuru tutun demişti düşene kadar. Darısı başınıza inşallah:)

Günaydııın kolay bir gün diliyorum cümlemize
amiiiiiiiiiiinnnn
aynen dedigin gibi oluyor :) ama yatagina koyunca uyumuyor. ilk gunler uyuyordu. simdi biseylerin farkina varmaya basladi yataga yatidigin an uyaniyor. gozleri acikken yatagina yatirmaya calis. muhtemelen ben memede uyumustum yataga nasil geldim diye agliyor. kucaga aldiktan 1 dk sonra emzigi tutuyor ve sakinlesip uyuyor. yataga koyunca yine ayni.
o yuzden hazir ilk gunleriniz daha ufakken birak kendi kendine uyusun kucaginda memede sallayarak emzikle uyutmamaya calis. yoksa halimizi goruyorsun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…