2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ay ne güzel çabucak düşmüş. Amin canım dört gözle bekliyorum walla

Günaydın cnm :) nasılsın??
Cok sukur canim iyiyim walla bi qelisme yok ya azcik bisey acilma var deseydi umut olacaktida hayirlisi napalim olmadi sezeryana mecburi donus yaparim bende saqlikla doqsunsa qerisi onemli deil iyice sksti icerde yazik hissediyorum sen nasilsij buqun bebislerle tek basinasin diye biliyorum kolay biqun olur umarim yaa

sırf sana bakmak için giriyorum canım beklemede mi diye yoksa var mı sürpriz diye
Ay saqol canim yok valla hala beklemedeyiz bakalim ne zaman qelmeyi cani isticek bizim kizin

valla benim ilki erken doğmuştu doğum olduğu günüb sabahı onda yaptığım şeylerin birebir aynısını yaptım. ekstra olarak hurma yedim be şaka gibi gerçekten gecesine doğum oldu

valla benim ilki erken doğmuştu doğum olduğu günüb sabahı onda yaptığım şeylerin birebir aynısını yaptım. ekstra olarak hurma yedim be şaka gibi gerçekten gecesine doğum oldu
Ne yaptin kiz solesene banada hurmayi biliyorum dun bayaqi bi yuruyuse basladim falan baska ne yapim ?

Ozaman elimizde hurma bol bol yurucez desene hayirlisi olsun bakalim insaAllah 2 qun sonra qittiqimde azda olsa bi acilma olmus olur
İşte yapman gerekenler malum, Oksitosin seviyeni artır mutlu ol huzurlu ol coşkulu ol falan. Son günlerinizin keyfini çıkarın eşinle anladın?

Biz dayanamadık doktora gittik sabah yüzündeki kızarıklar artmıştı doktor normal olduğunu söyledi cildi kuruymuş ondan olmuş krem yazdı onu kullanacağız. Babamızın cildine çekmişiz maalesef babamızında cildi çok kuru en ufak rüzgarda falan böyle oluyor. Saçımızda da Konak başlangıcı olmaya başlamış onun içinde her banyodan önce zeytinyağı sürüp 5 dk bekletip öyle yıkamamızı söyledi. Kilomuzda 3.915 olmuş Doğumdan sonra 500 gr almışız maşallah bize bizden haberler böyle :)

Pamukçuk sorunu yaşayan var mı aranızda
Gittikçe yAyılıyor
Gibi kızımda dili sürekli dışarda.göğsüme emzirmeden önce karbonatlı su sürüyorum ama fayda etmiyor napcam bilmiyorum
İlk 10 gün bizde de vardı. Hemde öok ciddi boyutta. Hatta benim göğsüme bile bulaşmıştı. Şuan yok. Karbonatlı suyla pamuklu bir bezle bebeğin ağzının içini silip sonra mikostatin danlayı ağzının her yerine yayılmasını sağlayarak sürmelisin yutacak onu. Zaten üstünde çizgisi var oraya kadar dolduracaksın. Günde 4 defa bunu uygula. Kendi göğsünede aynı işlemi yap. Bir haftaya hiç bişeyi kalmaz.

Biz de iki gündür aynı durumdayız 8 gibi uyanıyor hemen uyutmaya çalışmıyorum uykusu gelsin diye ama ağlama meme kaka döngüsüne giriyoruz nerdeyse 12 - 1 e kadar gündüz hiç böyle değil . Dün artık ben de emmesin nolur diyordum uçları öyle ağrıdı. Neden gece deliriyo acaba bunlar

Ben dr a gittim sabah. Tahmin ettiğim gibi sütka alım tıkanmış. 3 gün bekleyelim bol bol masaj yap ve emzir sağ dedi. Parol verdi eğer geçmezse antibiyotik tedavisine başlayacakmış. Off geçsin ama ya. Çok canım yanıyor. Ne güzel iyileşmişti göğüs ucum sık emzirmekten tekrar yara oldu. O da ayrı bi sıkıntı zaten. Dişlerimi sıkarak geçiyor ilk dakikalar. Deniz 23 günlük oldu ilk defa bukadar acıyor. Zaten kanal tıkalı diye sütte gelmiyor. Süt gelmeyince deniz çıldırıyor ben zorluyorum emsin diye. Bu sefer memeyi itmeye başladı bırakıcak diye korkuyorum.

Saol cnm,,, şimdilik fena değil :) kahvaltıyı atlatabildim en azından,,, altıya kadar da çatlamazsam annem gelmiş olucak inşallah :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…