2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben emerken ve emdikten sonra en az 15 dk hiç tam yatirmiyorum kusuyor diye. Sütü biraz sindirmesini bekliyorum. Tavsiyem sen de öyle yap çok kusan bir bebekse İpek kuzu.
Bir de korkmuyor musunuz uyuyakalmaktan ya ben emzirirken çok yorgun düşüyorum gözlerimi zor açık tutuyorum. Bazen reflü yatağını yanıma yatiriyorum karnına masaj yaparak uyutuyorum ve onunla birlikte uyuyakalıyorum o zaman bile.

Memeyi ağızdan çıkarırken önce biraz çek sonra serbest bırak biraz emsin, emmesi bitince tekrar biraz çek bu sefer azıcık daha fazla, sonra yine serbest bırak. Tekrar çek biraz çekili tut bebek meme gerideyken emmeye çalışacak bu biraz can yakabiliyor ama o gergin bir şekilde emerken yavaş yavaş yine çek. Biraz yanastir memeyi çocuğa tekrar çek bu sefer yavaş yavaş ve tamamen. Doyduktan sonra hep bu yöntemle memeden alıyorum benim veledi daha hiç teklemedi. Emzikte de aynısını yapıyorum iyice daldiktan sonra yoksa emziği düşürüp ağlıyor ve yine uyanıyor.

Ay insan o kadar yoruluyor ki yani oh uuyudu deyip yatağına atıyorum hemen emzik için henüz erken zaten memeyi de bazen zor tutuyor. Tamamen unutabilir. Parmağını emsin diye dua ediyorum bakalım:))) eşim emermiş küçüklüğünde belki bu da emer diye umut ediyorum.

Ya kaldırınca da kusuyor ki bilemedim bugün çok kustu
Ya ben normalde bile çok zor uyuyorum ipek de anasına çekmiş uyku konusunda uyuyakalamıyorum neticede. Bi de kafasını çeviriyor ipek nefessiz kalmıyor bi kaç kez denk geldim reflü yatağında yatarken müdahale etmeden önce bekledim biraz kafasını çevirdi o yüzden daha az kaldı korkuyorum artık. Yine de kontrollüyüm tabi

biberonla mi kasikla mi veriyordun canim sagdiklarini?

Resmen yemyeşil kaka yaptık :) sabahtan beri kaka yapıyo bu çocuk... gerçekten gereğinden fazla emdiğini düşünüyorum artık.. biraz büyüseler de azcık da oyunla oyalasak...
Benimki kusuyor fazla emince keşke kaka yapsa rahatlar doktora sorucam gittiğimizde zor kaka yapıyor diye inşallah ciddi bişey yoktur

Denicemm yazdıklarını bakalım galip gelebilecem mi

Denicemm yazdıklarını bakalım galip gelebilecem mi
24 gunluguz biz de :)
Maşallah sizee

Benimki kusuyor fazla emince keşke kaka yapsa rahatlar doktora sorucam gittiğimizde zor kaka yapıyor diye inşallah ciddi bişey yoktur
Yoktur cnm,, makatı dar falan da olabilir... bizimkilerin ikisi de öyle... hatta biraz fazla öndeymiş, bi ara genel cerrahımız da görsün dedi doktor. Kusma desen bool miktarda var zaten... sıkma canını hiç... muhtemelen damla vermesem benimki de çok zor yapıcak.. hala cesaret edemedim denemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…