hicbir sey icin fazla uzulmemek gerek. gidiyor diye uzulmustun,belki de dedigin gibi birkac gunluk olacak annen geldiginde.rabbim her seyi kararliyor ama iste bizler bazen bunu unutuyoruz:)
Valla ben her türlü tedbiri aldım sanıyodum ama yine de seviyo işte memede uyumayı... o yüzden uyutmadan aktif emzirmek ve doyup bıraktığında yatırmak lazım sürekli.. tabi hemen uyanıyor bazen,, pes etmeyip tekrar emzir yatır yapıyorum. Uyanmasın diye göğsümde yatırırsam önüne geçemicem çünkü,, tecrübeyle sabit :)
benim de normal dogum. dikislerim baya derinlerde. bahsettigin yanma ve batmayi gecen haftaici yasadim,2 gun dayanabildim o izdiraba. 1 gece camasir koymadan bacaklarimi acarak yattim,birak pedi camasirin bile dokunmasina katlanamadim,acidan iki gozum iki cesme agladim.sonra acile gittik. makattan fitil verdi de rahatladim. buz koy dedi ama usuturum diye onu yapmadim.
Canım senin ümidin var annen gelicekmiş . Ben napayım ıkı çocukla;( dün çok yordu benı imdat diye anneme sarıldım oda gelemedı çok zordu. İnşallah bugun daha sakin olur .
tam biz :)
Valla ben her türlü tedbiri aldım sanıyodum ama yine de seviyo işte memede uyumayı... o yüzden uyutmadan aktif emzirmek ve doyup bıraktığında yatırmak lazım sürekli.. tabi hemen uyanıyor bazen,, pes etmeyip tekrar emzir yatır yapıyorum. Uyanmasın diye göğsümde yatırırsam önüne geçemicem çünkü,, tecrübeyle sabit :)
Ben de hiç istemiyorum alısmasını da... Cozmedim:)) Zaten memeyi gözü kapalı emiyor. Şimdi kardeşime verdim. Gezdirsin az getirsin öyle yatırayım diye. Belki öyle alışmaz.
hicbir sey icin fazla uzulmemek gerek. gidiyor diye uzulmustun,belki de dedigin gibi birkac gunluk olacak annen geldiginde.rabbim her seyi kararliyor ama iste bizler bazen bunu unutuyoruz:)
Canım aynen benim de aklımda :) Biz doğumdan beri biraz eve kapandık, 40ı bir çıksın başlıcaz inşallah gezmelere :) Capacity'e de kesin geliriz, bir tanışır haberleşiriz inşallah canım :)
Bizim ufaklığın saçları dökülüyor. Her gelen ne kadar saçlı bebek dedi nazar dediği çocuğuma :)) Yenileri ne zaman çıkar bilen var mı? Bir de bazen renk değişir diyorlar doğru mudur acaba? Hepinize keyifli günler :)
Hanımla sling için kumaşçıdan ligralı kumaş aldım onu da terziye diktirdim totalde 35 tl ye sling edinmiş oldum. Oğlum şuan içinde ve çok huzurlu uyuyo hemende gazını çıkarttı. Düşünenler deneyebilir :))
Kızlar ya bebenin gazı olunca emmiyor değil mi? Gazını çıkarmaya çalışırken omzuma koyuyorum ya aranıyor ağzıyla. Bir saat önce emdi aç olamaz heralde. Gaz çıkarırken sizinkiler de ağzıyla aranıyor mu?
Aslında hepimiz o loop'ta yaşıyoruz, bir yerden delik bulup çıkabilirsek şanslıyız. Ben bazen son emmeden sonra degistirmiyorum altını, gazını çıkartıp yatiriyorum yoksa bitmiyor hiçbir zaman.
Allahım altın bebek resmen, maşallah annesi ne güzel yavrun :)
Ay bu yöntem ne güzelmiş slingi bir süre takayım da kokum sinsin, ben de denerim ya da tişört falan koyarım yatağına gözümün önünde durduğu bir uykusunda :)
Kızlar ya bebenin gazı olunca emmiyor değil mi? Gazını çıkarmaya çalışırken omzuma koyuyorum ya aranıyor ağzıyla. Bir saat önce emdi aç olamaz heralde. Gaz çıkarırken sizinkiler de ağzıyla aranıyor mu?
Ağzından gaz çıkartacak kadar doluysa bırakıyor memeyi, ben anlıyorum gazı var diye sirtina bir iki pıt pıt bir iki sivaz vuruyor gazın gelişine sonra emmeye devam. Ama altından gaz çıkaracağı zaman emiyor emerken çıkartıyor daha rahat yapıyor öyle. Tabi emerken yeni gaz yutması durumu ayrı bir hikayenin konusu :)
Canım aynen benim de aklımda :) Biz doğumdan beri biraz eve kapandık, 40ı bir çıksın başlıcaz inşallah gezmelere :) Capacity'e de kesin geliriz, bir tanışır haberleşiriz inşallah canım :)
kizlar oglusum emmeye basladi ama soyle ki hem kahverengi kismin tamamini agzina almiyor,ucundan emiyor hem de 15 dk.yi gecmiyor emmesi. bazen 1 saat sonra uyanip yine emiyor bazen de 3 saat falan kalkmiyor. ben uyandirip emzirmeye calisiyorum ama uykudan agzini acip emmiyor. sagdigim sutten veriyoruz biz de mecburen ya kasikla ya biberonla. dogru mu yapiyorum. sizler boyle 1 saat 2 saat emdi deyince
Ben de hiç istemiyorum alısmasını da... Cozmedim:)) Zaten memeyi gözü kapalı emiyor. Şimdi kardeşime verdim. Gezdirsin az getirsin öyle yatırayım diye. Belki öyle alışmaz.
İnşallah cnm.. ben bugün kaç kere yatırdım kaldırdım tahmin bile edemezsin :) umarım sonunda pes eden o olur.. saatlerdir uzun uyumadı hiç.. 15-20 dk max