2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Diyorum becerikli kadınsın diye :) benim iki tane bebekli müşterim var, arkadaşlar, ticarete döktüler o işi... Amerika'ya falan da satıyolar internetten hatta :)

Kendime sürekli annelerimiz bize nasıl baktı,,, acaba ne kadar ağladık ama hala hayattayız diye soruyorum. Yemek ütü temizlik vs yapmıyorum... masadan bi bardak alıp da makineye koymuşluğum yok kaç haftadır.. en fazla Ayşe'ye omlet yaptım! Ve hala iki kahve bi banyo dışında hiç vaktim yok. İşle ilgili telefonları bile emzirirken yapıyorum mecbur. Zaten ağlama sesiyle bölünmemesi için başka çarem de yok ya bende ya da çocuklarımda bi sorun var... çözemedim... gece de mi uyumuyor iş yapması gereken, yalnız olan anneler? Hakikaten mucizevi geliyor,, ellerini öpesim var,, o kadar hayranlık besliyorum ki anlatamam! Çok fena bunaldım şu an ((

Teşekkür ederim canım :) evet tişört de mantıklı slingi yıkayacağım zaman tişört koyayım ben de. O kadar elim ayağım olmuş ki sling yıkamaya fırsat kalmıyor

tek gaz cikarirken aransa iyi hersey icin araniyor

emzirirken de bir yandan masaj yapmanin faydasi oluyor canim aklinda olsun

İnşallah cnm.. ben bugün kaç kere yatırdım kaldırdım tahmin bile edemezsin :) umarım sonunda pes eden o olur.. saatlerdir uzun uyumadı hiç.. 15-20 dk max
hepimiz yanlis yapiyor olamayiz heralde bu bebelerin hepsi boyle mi acaba ya. vallahi napicamizi sasirdik. memeyi biraktirdik 2 gunde emzik muptelasi oldu. uyuklamaya basliyor tam o sirada emzik agzindan dusuyor yine kiyamet
illa emerek uyuyacak ve uyandiginda emmeye devam edecek

Benim bilekler baya kötüleşiyor, demir destekli bileklik takıyorum. Sende durum nasıl?

Diyorum becerikli kadınsın diye :) benim iki tane bebekli müşterim var, arkadaşlar, ticarete döktüler o işi... Amerika'ya falan da satıyolar internetten hatta :)
Teşekkür ederim canım :)) ama zaten çok kolay toptan kumaş alsan dikiş makinesinde 5 dk sürmez yapması ve 120-150 tl satışı var süper karlı bir iş :)) arkadaşlarının ticaret kafası iyiymiş

bizim de kasiklar verdigimiz oldu. ben bogazina kacacak diye cok tedirgin oluyorum. esim yediriyor,ben de elini kolunu tutuyorum:)
Bende çok tedirgin oldum yuttu mu az mı verdim çok mu verdim derken bi bakmışım 40cc içirmişim bile :) oda şok oluyo kaşıkla verince gözler açılıyo tuyarken mızırdanıyo ama belli bir süre onu yapmak gerekiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…