2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benimkide aynen o şekilde aranıyor ama gazı çıkmadan da emmiyor. Gaz midesinde olunca doydum sanıp emmiyormuş o yüzden önce gaz çıksın ondan sonra sütü daha rahat emiyor )

Merhaba ne kadar kumaş aldınız ölçüleri nedir?Bende düşündüm yapmayı olur mu olmaz mı kararsız kaldım

Canım benim oğlum da küçük oda 15 dk emiyor bırakıyor çocuk doktoru bugün normal dedi

Bizim reflümüz var genelde her emmeden sonra öyle kusuyodu emzirdikten sonra bi süre göğsümde yatırıp gazını çıkarıyorum uykuya derin dalana kadar kalırsa o şekilde kusmuyo ama hemen gazını çıkardıktan sonra yada çıkarmadan yatırırsam dediğin gibi oluyo yani yattığı için olabilir gibi geldi bana

Ben emzirdikten sonra reflü olmasın diye 5-10 dk omzumda dik vaziyette tutup sırtını sıvazlıyorum sonra da reflü yatağına bırakıyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba canım alışır mı kucağımda uyumaya ne dersin

Merhaba ölçüleri 60cm- 5 metre. Benim aldığım kumaş 1.80 cm kare şeklindeydi 3 parçaya böldürdüm 60 60 60 oldu ve uç uca eklettim ucundan da 40 cm fazlasını kestirdim

Canım ilk zaman rahatlayincaya kadar sağdan makinayla ve meme ucu için sürü sürüp açıkta havalanmaya bırakmak en iyi çözüm olmuştu benim için lansinoh krem de sürdüm yine açıkta bıraktım çok çabuk iyileşti bu şekilde çok geçmiş olsun

:)))) aynen cnm, hepsi aynı :) ben aylar önce dediydim siz kitapta yazana fazla güvenmeyin diye :)) gazını çıkar yatır,, eee gazı yeterince çıktı mı nereden anlıcaz? Çıkarmazsa ne olacak? Hadi hepsi çıktı diyelim hala uyumuyorsa? Bitmiyo bu sorular cnm.. sadece azalıyo :)

Teşekkür ederim canım :)) ama zaten çok kolay toptan kumaş alsan dikiş makinesinde 5 dk sürmez yapması ve 120-150 tl satışı var süper karlı bir iş :)) arkadaşlarının ticaret kafası iyiymiş
Yok benim arkadaşlarım değil de ikisi birbiriyle arkadaş.. ne arar bende öyle marifetli arkadaş :))) valla yaparım dersen kumaş benden icraat senden,, deneyebiliriz :))))

valla bence memede uyumaya alışmasın da kucak mühim değil cnm... sırf uyku için de değil, ben normalde de kucağa alışmasın diye kasmadım hiç.. zaten emeklemeye başladı mı istesen de tutamıyosun bücürleri :)) ayakta sallamak vs hepsinden sıkılıyolar bi süre sonra,, ama meme öyle değil, resmen bağımlılık :)))

Benimki de bayılıyor memede uyumaya,bazen direniyorum memeden ayırıp sonra uyutuyorum ama bazen kıyamıyorum... ama memede uyumussa da mutlaka bi dikiyorum yutsun öyle yatsın diyorum.
Cünkü 10 gün öncesine kadar direk memeden sonra hemen yatırıyordum sonra baktım agzında süt kalmıs,katılaşmış resmen kendimi cok suclu hissettim,zararı vardır fln diye.

iyi o zaman canim,rahatladim sagol:)
seninki kac saat uyuyor 15 dk.emdikten sonra?

Kızlar bebeğim kabızmı ya.
Dün çok az yaptı.bugün hiç yapmadı.
Sağıp veriyorum sütümü.yani emmiyo gibi bi durumda yok.

Valla geceleri ben de direk yatırıyorum cnm,, çünkü hissediyorum diktiğim anda uyanacağını... bazen kısa yoldan gitmek istiyo insan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…