2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar bu arada Duru bugün sesli güldü :)) bayıldık Ayşe'yle,, o benden daha çok heyecanlandı tabi çünkü ona bakarken güldü :)) huuu huhuu gibi bi ses, hem çok tanıdık hem yepyeni :)))))) şükrettim bi kez daha,, hep gülsünler,,,, bütün sıkıntım yorgunluğum sıfıra indi o an :) bir de banyoda zirve yaptık,, gık bile demedi, hatta mest oldu :) ben hep 21 gün yıkarsak alışıcak demiştim bizimkilere, 14 günlükken başladık yıkamaya ve bugün 35 günlük oldu Duru :))) bu 21 gün rutinini herşeyde uygulayabilsem ne iyi olucak :))))

Yok benim arkadaşlarım değil de ikisi birbiriyle arkadaş.. ne arar bende öyle marifetli arkadaş :))) valla yaparım dersen kumaş benden icraat senden,, deneyebiliriz :))))
Güzel icraat olurdu ama bende dikiş makinası olmadığından benimkini de terziye diktirdim canım :) bende senin bir arkadaşınım marifetli arkadaşım var diyebilirsin canım

bizimki de kavga ediyordu almamak icin. memeyi uzatiyordum,agzi acik sekilde saga sola kafasini sallayip duruyordu,simdi dah cabuk tutuyor ama kahverengi kismin hepsini alamiyor,agzi kucuk diye . seninki de oyle mi?
Evet canım bu yüzden göğsüm çok acıyor dişlerimi sıkarak emziriyorum sagarak beslemek daha zor

Heeyyy ne zamandır giremiyordum bi bakim dedim sana :) Eylül annesi olcaksın yaniii,hadii artık haberlerini bekliyoruz dört gözle :)
Ay herkes beni merak ediyoya saqol canim aklina qelmem bile yeter walla psikolojik baski oldu bendede qelen telefonlar falan doq kizim doq artikkkkk bende yazim buralara gazi var emmiyo uykusuzummmm aaa kusmussss falan

Benim bilekler baya kötüleşiyor, demir destekli bileklik takıyorum. Sende durum nasıl?
Benim de ağrıyor hala bazen uykudan kalktığımda bileğim tutmuyor eşime aldırıyorum bebeği yatağından. Kavanoz kapağı sıkıp açamıyorum, çekmece azıcık sert bizim açarken iki elimi kullanıyorum. Hele bugün hiç uyumadı sürekli emzirip kucakta uyutmak zorunda kaldım o yüzden yeniden mahvoldu. Demir destekli bilekliği ben de düşünmüştüm de bebeği tutmak zor olur diye düşündüm, rahatsız etmiyor mu Ipek'i? Su an koluma yatırıp emziriyorum elinle tutsam başını dakikalarca hareket ettiremiyorum emzirdikten sonra.

Karpal tünel sendromu bu mu acaba?
Aynı şeyleri yaşıyorum bilekliği tavsiye ederim acayip rahatlatıyor ben ipek uyursa gündüzleri ve geceleri takıyorum, yalnız cırt cırtlı olduğu için gece çıkarmam zor oluyor ses yaptığı için, eğer ipek daha uyanmadan ağlamadan acıktığını fark edersem odadan çıkıp çıkarıp gelip emziriyorum eğer ağlamaya başlamışsa çıkaramıyorum uykusu açılmasın diye daha fazla ağlatmamak adına...
Ama çok zor oluyor bileklikle tutması emzirmesi yatırması kaldırması. Demir kısmı iç tarafta bileğimin, ona değmesin diye elimin dışıyla destekliyorum ipeği tabi baya terliyorum dengede tutmak için. Daha kolay bi çözümü vardır illa ki aslında ama hastaneye de gidesim, röntgen çektiresim hiç yok

kitapta yazani hic uygulamadik ki biz. keske en basindan kitabi uygulasaymisiz. "emzir kizim hala araniyo bu cocuk" lar yuzunden bu durumdayiz biz kendi adimiza. sarilik varsa hemfikirim gak meme guk meme ok. ama sarilik gectikten sonra kesilmeli bu yontem. gazi olsa memede de rahat durmuyor bacaklarini topluyor, yuzunu eksitiyor ben ordan anliyorum gazi olup olmadigini.

Sorma ya annem saat başı uyandırdı emzirdim bütün düzeni alt üst oldu çocuğun Ne güzel başta kurulu saat gibi 2 saatte uyanıyordu

Evet işte uygulanamıyor :) ama gerçekten de her yerde, bütün doktorların vs tavsiye ettiği şey o canım,, her arandığında emzirmek yani... zaten delirmişçesine ağlıyo, kim kıyabilir ki bir de ben aynen öyle yaptığım halde ideal dedi doktor kilo alımına,, yani fazla almış demedi. Demek ki çocuk gerçekten ihtiyacı kadar emmiş ilk ay... öyle düşünüp avutuyorum kendimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…