2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benimki de öyle cnm,, ama ben onun kakadan morardığını düşünmüyorum çünkü kakası çok sıvıyken de aynısı oluyo.. suratı basıklaşıyo, kaşlar çatılıyo,, rengi koyulaşıyo gıdı çıkıyo falan di mi? bence kakayla beraber gaz da çıkardığı için,, ıkınmaktan oluyor yani...

Yok cnm oyalanmıyor fazla kendi kendine.. zaten görme kabiliyetleri bile çok az,, oyalanmasını da beklemiyorum pek.. uykusu yoksa kendi haline bıraktığımızda dediğin gibi ya ağlıyor emmek istiyor ya da işte on on beş dakika öyle etrafa bakınıyor... ama tabi her gün uzuyor o süre,, bugün ablasıyla epey oyaladık,, bişeyler anlattık güldük,, ablasının yüzüne dokunmaya çalıştı ilk defa... akşam babası biraz oyaladı falan... mümkün olduğunca yer (oda) değiştirdik, daha iyi görebileceği siyah yahut parlak renkli objeler gösterip salladım vs vs... memede değilken de aktif olup mümkün olduğunca az ağlatmaya çalışıyoruz diyeyim yani... ama bi noktada hepimiz yanılıyoruz bence işte... Denklemin karnı tok ve gazı yok kısmından emin olmak imkansız gibi geliyor bana.. o yüzden de esnemiyor yahut gözleri hafif hafif kaymıyorsa uykusu olduğundan da emin olamıyorum :) aslında ne olucak biliyo musun,,, biz böyle bunları düşünürken zaman pıtır pıtır akıcak ve tam çözmeye başlıcaz ki onlar da o sırada büyümüş ve epey yol katetmiş olucaklar :)) o yüzden de ben biraz da oluruna bırakmaya, bol bol öpüp koklamaya (siz daha şanslısınız çünkü ben Ayşe'den dolayı abartamıyorum),, resimlerini çekmeye falan çalışıyorum... çünkü ileride ilk üç ayına ait hatırladıklarım emzirmek ve gaz çıkarmaktan ibaret olmasın istiyorum :) çok kısa bi süre sonra zaten çok daha az emmeye, daha az alt kirletmeye kendi kendilerine gaz çıkarmaya başlayacaklar,, çıngırakla falan oynayacaklar,,, bir şekilde hiçbişey anlamadan geçicek gün yani... yakın geçmişten bildiğim için anlık bunalmalar hariç nispeten rahatım haliyle :)

Ay herkes beni merak ediyoya saqol canim aklina qelmem bile yeter walla psikolojik baski oldu bendede qelen telefonlar falan doq kizim doq artikkkkk bende yazim buralara gazi var emmiyo uykusuzummmm aaa kusmussss falan

canim en son bendim,eylul annesiydim,sen agustos,tam tersi oldu:)

Bebeğim sürekli memede kalmak istiyor memede uykuya dalsa bile bırakınca ağlıyor aç mı kalıyor anlayamıyorum sütüm henüz çok yoğun değil ekstra mama veriyorum ama bilemiyorum henüz 3 günlük anneyim tecrübelerinize ihtiyacım var

Sorma canim oyle oldu birazcik Allah'im bi saqlikla doqsunda soracam kiza bunun hesabini tamam ismini Naz koyacamda insan bukadarda nazlanmazki canim
Naza naz yakışır sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil. Hamilelik günleri rahatmış bunu diyeceğimi hiç sanmazdım ama doğumdan sonrası daha zor

Naza naz yakışır sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil. Hamilelik günleri rahatmış bunu diyeceğimi hiç sanmazdım ama doğumdan sonrası daha zor
Herkesten ayni seyi duyuyorum birazcik tirsmiyoda deilim sus tadini cikar diyorum ama qozumun onunde olsun bebeqim ya cunku 9 aydir ne cektiqimi bi Allah bi ben bilirim asiri pimpirik oldum kayqilar kuruntular bitirdi beni oyuzden doqsun bari cekeceksemde cekiyim napim diyorum buyuk konusmakta istemiyorum

Kiyamam ipek kiza Canim fiskirtarak kusma durumu varsa ipekte belki reflüsü olabilir. Irem yatarak emdiginde kusmuyor. Sen yatarak emzirme o zaman.

kızlar bebeğinizin gobek kordonu kokuyor mu...emzirirken bile kokusu burnuma geliyor...kotu kokuyor..neredeyse düşmek üzere ama büyük kizimda böyle kokmamisti

Be
Mavili Pembeli benim de sag meme sertlesti yine ya. masaj yaptim. 2 kez ayni memeyi emzirdim. dus aldim. sagdim. yok arkadas gecmedi hala tas gibi. sen ne durumdasin?
benim sertlik biraz geçti şişlikte öyle ama ağrım devam ediyor. Önceki kadar yoğun değil. Bende mümkün olduğunca o göğsümü emziriyorum sağıyorum. Bol bol mssaj yaptım. Duştada masaj yaptım. Bi tık daha iyiyim diyebilirim.

Mahmutpaşada var cnm. Şu an saçma bi eleman eksiğimiz var ama bulamazsan haber et onundan sonra aldırıp gönderebilirim sana.
Çok teşekkürler annemi yönlendiririm o gider bulur sanırım. Düşünmem bile yeter :)

Evet gazdan muhtemelen çünkü o sıvılıkta bir kakayı yaparken canı acır gibi ıkınmaması lazım diye düşünüyorum. Son bir soru daha kakası çıkış anında kopuruyor mu sizde de? Bezi açıkken yapmayı sevdiği için bolca gozlemliyorum çıkış anında köpürüyor.

kızlar bebeğinizin gobek kordonu kokuyor mu...emzirirken bile kokusu burnuma geliyor...kotu kokuyor..neredeyse düşmek üzere ama büyük kizimda böyle kokmamisti
Bir doktora görünün bence bir an önce enfeksiyon olabilir.

Yine bizde de aynısı var diyecem iki durum için de :) emmedeki durum ilk haftalardan beri var özellikle çok aç olunca kıtlıktan çıkmış gibi emiyor sanki günlerce aç bırakmışım gibi :) seninki Yen'i büyüyor acıkma durumu değişti bence bundan sonra böyle olabilir kendini hazırla
Kaka içinde aynı şekilde yapıyor bayağı kıpkırmızı oluyor her yapmada değil ama günde bir iki kez oluyor o zorlama hatta kv sanki kabız gibi zorluyor diyor ama bence normal benimki sürekli öyle yani

gecen sefer boyle olmamisti ya zink diye inkisti emer emmez. simdi 3.ye emiyo ayni memeyi tik yok. zerre yumusamadi hayir oburu de ayni olcak diye tirsiyorum.

Artık pedi cikardim pecete koyuyorum yada direk camasir giyiyorum aksa bile degistiriyorum sürekli simdi bile aciyor tas gibi olmuş sanki enfeksiuon mu kaptım anlamadim batikon sürüyorum ama 3 4 gündür kötuue gidiyor
Ya dogum travmasindan kontolede gitmek istemiyorum muayene eder diye ben bile dokunamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…