Ben tavsiye ederim. Bir kere istediğin yere taşıyabiliyorsun ayrıca eğimli olduğu için uyurken kusma sorunu büyük ölçüde azalıyor. Bir de kiraz çekirdekliden alirsan mışıl mışıl uyuyor çocukken banyodan sonra sobanın arkasına battaniye atar uyurdum annem kalk yerine yat diyene kadar, çocuk kalk yerine yat diyen olmadan sobanın arkasında yatma hissini yaşıyor bence mükemmel
Bir de ayak ucunda kaymasın yadtığın dışına diye minder var, bizim kız o mindere tekme ata ata gazını çıkartıyor uyandığında. Bebek için alıp da en çok ve keyifle tepe tepe kullandığımız tek şey bu yastık bir de çıtçıtlıları var giysi olarak :)
Belirtiler benziyor aslında Karpal tünel'e inşallah değildir sadece sürekli aynı pozisyonda tutmaktan olan geçici bir şeydir. Aslında kas gevşetici bir kremle sarmayı düşündüm ben de ama onu bile yapamadım hep bir vakit kalmama durumu oluyor takdir edersin ki :)
Eşim medikal'de sormuş o demir desteklileri ama çalışan önermemiş, eşim almakta ısrar ettikçe satıcı satmamakta direnmiş, eşim de vazgeçmiş ki öyle kolayca vazgeçirilecek biri değildir iyi ikna etmiş satıcı o yüzden ben de vazgeçtim ondan bir de dediğim gibi çocuğu tutmak zor olur canını falan yakarım diye korktum. Ben biraz arastirayim eğer krem falan bulursam iyi gelecek sana da söylerim.
Zaman kalmama ve yorgunluk konusunda haklısın ama bu süre çok uzun değil bak bizim neredeyse bir ay geçti bile ama sanki daha doğalı birkaç gün olmuş gibi, biraz yorulacaksın ama tartıda kilo alımı iyi olunca gelişimi güzel olunca mükafatını da almış olacaksın. Ama saatte bir çok sık bence en azından iki saat fırsat bırak hem sen dinlen hem çocuğun acikmaya vakti olsun