emzirmeden 1.5 saat once falan yapilmasinin uygun olacagini okumustumKızlar babamlar bizde canı sıkıldı tenis oynayalım dedik ama laktik asit sütten bebeğe geçiyormuş ağır egzersiz yapmayın diyorlardı. bişey olurmu acaba ?? 17 günlük bebeğim ama kendimi de iyi hissediyorum tereddütte kaldım
Yok ya olay büyüdü zaten pişman değilmiş söylediği şey için onu artık tokat da kurtarmazkizmazsan eger soyle bir yorum yapmak istiyorum. kasaptan gelince kestirdigi etlerden soyle buyuk bi parca alip - bonfile ya da biftek uygun olur- onunla tokatlayabilirsin bence
bizimki kucak disinda gercekten uyumaz oldu baslarda boyle degildi noldu cocuguma yanasilsa kucaga alisti deyip slinge mi gecsem diyorum. evet hala kullanamadik
oyy simdi ne denir bilemedim. sen bozma sinirini bosver diyecegim ama zaten yeterince gerginiz. bide esler boyle yapinca sakin kalmak mumkun olmuyor sanirim...Yok ya olay büyüdü zaten pişman değilmiş söylediği şey için onu artık tokat da kurtarmaz
Bazen erkeklerin odunlugu tutuyor ya sen canını sıkma benceYok ya olay büyüdü zaten pişman değilmiş söylediği şey için onu artık tokat da kurtarmaz
Bugün daha iyiyim canım.tabi hala aciyo ama hafif düzelme var.Bi anda geçiyo cnm,, çok da uzun sürmüyo zaten... dayanılıyo bi şekilde... aslında doğru emebilse süt hızlanınca o kadar ağrı yapmıyor, ilk emdiği an kötü oluyor sadece
Öyle mii ben duymamıştım, bi deneyim o zaman teşekkür ederimemzirmeden 1.5 saat once falan yapilmasinin uygun olacagini okumustum
Canım hepsi geçicek bunların ağlamanda normal hiç kendini sıkma Rabbim inşirah versin içine sen güçlüsün sen anasın ana bunlar Faso fiso geçer gider her iki evladınla da aslanlar gibi ilgileneceksin biraz zaman sadeceesim izin alamamis ancak akşam goturebilecegiz hastaneye zaten aciller açıktır...kahve rengi kan gelmis gobegin dibinden...kurumus kan...koku biraz azalmis ateşi yok gobegin etrafi kizarik da degil...koprucuk kemiği kırık oldugu icin kolunu karnina igneliyoruz..elini ileri geri oynatırken kendi gobegini mi cekistirdi acaba cunku mandalin yeri değişmiş...aci cekmesin yeterki cok üzülüyorum....sürekli agliyorum kendimi tutamiyorum...lohusa depresyonuna girdim sanirim...mutsuzluk çöktü üstüme...diğer kizimlada ilgilenemiyorum yeteri kadar...anne beni seviyor musun diyor sürekli...agrilarimda çok...
bunkar gececek biliyorum ama işte biri nasilsin dese ben kocaman kadin agliyorum birden...
kızlar ya bi de benim dikişlerim çok ağrıyo tam oturamıyorum. normal doğum yaptım bu arada. açık da bırakamıyorum çünkü kanamam oluyo. tuvalet kağıdıyla bile hafif silerken çok ağrıyo. kaç güne azalır acaba acısı? benim bugün 4. günüm
yaa. o kadar zorlanıyorum ki. bi de 2 yaşında bebeğim var onunla da ilgilenmem gerekiyo yerde oyun oynamak istiyo kucağımda oyurmak istiyo. oturamıyorum bile. çok zormuş yaCanım seni korkutmak istemem ama daha çok yeni biz 1 aylık olduk dikişler yeni düştü acısı ilk günkü gibi değil ama çok az acıyor hala tuvalet sonrası kuru tutmaya dikkat et . Tuvalet sonrası ılık suyla yıka kurut ardından saç kurutma makinasını uzaktan tut iyice kurusun nemli kalmasın. Batikonlada sil enfeksiyon olmasın ben hala pansuman yapıyorum.
Cnm mühim bişey olmaz,, akşam hemen iyileştirirler onu. Üzme kendini bu kadar... bence büyük kızına sık sık seni seviyorum de, o zaman kendisi sormuyor zaten... onun bebekliğinden bahset durup dururken aklına gelmiş gibi; seni emziriyodum altını değiştiriyodum vs gibi... bir de ben mesela emzirirken de Ayşe'yle oynamaya çalışıyorum. Yere iniyorum lego falan oynuyoruz,, yahut soru cevap oyunları falan.. kızının yaşına göre bişeyler bulursan rahat edersin... öbür türlü ben de üzülüyorum ilgilenemedim diyeesim izin alamamis ancak akşam goturebilecegiz hastaneye zaten aciller açıktır...kahve rengi kan gelmis gobegin dibinden...kurumus kan...koku biraz azalmis ateşi yok gobegin etrafi kizarik da degil...koprucuk kemiği kırık oldugu icin kolunu karnina igneliyoruz..elini ileri geri oynatırken kendi gobegini mi cekistirdi acaba cunku mandalin yeri değişmiş...aci cekmesin yeterki cok üzülüyorum....sürekli agliyorum kendimi tutamiyorum...lohusa depresyonuna girdim sanirim...mutsuzluk çöktü üstüme...diğer kizimlada ilgilenemiyorum yeteri kadar...anne beni seviyor musun diyor sürekli...agrilarimda çok...
bunkar gececek biliyorum ama işte biri nasilsin dese ben kocaman kadin agliyorum birden...
Organizasyon hep hayalimdi zaten :)))))Ben direk süs püs organizasyon işine giricem
Doğum düğün hediyelikleri falan
Cnm kocan hakkında yorum yapmayayım,, genel yorum yapıcam; bunların en iyisi bile biraz odunsu, yapıcak bişey yok... ben de hayalimde kendiminkinin bazı uzuvlarını kesiyorum şu an mesela... boşveeeer...Canım benim ben de seni seviyorumbana özel meşaz yazdığın için üpeceğim
Neden sinirliyim?
Bugün bebemin ilk bayramı, sabahın köründe uykum var dedikçe hadi ama annem bekliyor kahvaltıya diyen koca tarafından uyandırıldım. Tamam bişey demiyorum ben de seviyorum toplu kahvaltıyı. Uykumun olduğunu da geçtim hadi tamam. Hadi kv'nin söylediği bazı şeylerle sinirimi bozmasını da geçtim. Eve geldik ipeğin uykusu var mızlıyor üstünü çıkarmadan kızımı bayramlıklarıyla bi fotoğraflayayım dedim, profesyonel makine var, bi kaç poz çekicem. Koca kişisinden de yardım istedim makineyi dekoru falan ayarlayana kadar eğlesene azıcık mızlıyor dedim. Tuttu birazcık. Sonra ben de çekmeye başladım işte ipek mızlıyor diye de şşt pişt vs laf ediyoruz aa babası nerdeymiş falan dikkatini çekmeye çalışıyorum ipeğin . Toplasan 2 dk falan sürmüştür koca kişisi yok oldu ortadan İpeği de hıçkırık tuttu sinirleniyor ufaktan. Aşkım gel bir iki laf etsene nereye gittin dedim. Burdayım dedi. Gelsene dedim. Yeter sıktın çocuğu ya diye parladı bana. Fotoğrafı sevmez de kendisi
Nasıl tepem attı, hatıra sonuçta seneler sonra eline alınca anlarsın dedim. Ne demek sıktın çocuğu sen sevmiyorsun diye çekmeyecek değilim provoke etmek için yok oluyorsun ortadan falan neyse atıştık. O kurban etlerini kasaba vermeye gitti. Ben de dönünce nasıl canını sıksam diye düşünüyorum
Çok sinirlendim ama ya o sevmiyor diye neden çekmeyeyim ben çocuğumu ağlatacak kadar manyak mıyım onun mızlama noktasını biliyorum gelmiş bana çocuğu sıktın diyor. Sen yokken ben varım o çocukla.
inşallah canim cok sağol lohusalikta yalniz kalmaninda etkisi var...ben tam iyilesememisken 2 cocuga birden bakmak ...biraz agir geldi...uykusuzluk feci vurdu başımı...biri uyaniyor biri kalkiyor...buyuk kizim 3 bucuk yaşında...normalde geceleri uyanmazdi ama bebek oldugundan beri 3 lerde uyuyor yada uyaniyor sık sık...dedigin gibi bebek ele avuca gelseydi ...hayirlisi insallahCnm mühim bişey olmaz,, akşam hemen iyileştirirler onu. Üzme kendini bu kadar... bence büyük kızına sık sık seni seviyorum de, o zaman kendisi sormuyor zaten... onun bebekliğinden bahset durup dururken aklına gelmiş gibi; seni emziriyodum altını değiştiriyodum vs gibi... bir de ben mesela emzirirken de Ayşe'yle oynamaya çalışıyorum. Yere iniyorum lego falan oynuyoruz,, yahut soru cevap oyunları falan.. kızının yaşına göre bişeyler bulursan rahat edersin... öbür türlü ben de üzülüyorum ilgilenemedim diyenihayetinde hepsi geçicek,, biraz daha sabret,, bir iki aya kadar tamamen rayına oturucak düzenin inşallah
Canım çok yeni daha biz 22 günlük olduk 1 haftadır falan daha rahatım . Hala düşmeyen dikişime dokununca acıyor. Enfeksiyon olmadığına emin olduktan sonra acı normal 4. günde benim de öyleydi.kızlar ya bi de benim dikişlerim çok ağrıyo tam oturamıyorum. normal doğum yaptım bu arada. açık da bırakamıyorum çünkü kanamam oluyo. tuvalet kağıdıyla bile hafif silerken çok ağrıyo. kaç güne azalır acaba acısı? benim bugün 4. günüm
Aynen öyle ama agzında öyle kurumus sütü görünce ,bi de agzını ekşitti fln üzüldüm cok,kaldırıyorum azcık yutsun diyeValla geceleri ben de direk yatırıyorum cnm,, çünkü hissediyorum diktiğim anda uyanacağını... bazen kısa yoldan gitmek istiyo insan :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?