Ödem canım o bende az vermiştim emzirdikçe iki haftada fln gittikızlar ya ben 70kgla doğum yaptım. bebek 3,5 kg civarıydı. ama ben sadece 3 kg vermişim. e niye böyle oldu anlamadım
kızlar ya ben 70kgla doğum yaptım. bebek 3,5 kg civarıydı. ama ben sadece 3 kg vermişim. e niye böyle oldu anlamadım
Aynen kızlar ödem vardır. Verirsiniz biz 5 haftalık olduk 13 kilo verdim ben bol bol su ve emzirmeyle. 1 kilom kaldı doğum öncesine ama ben bi 5 kilo daha vermek istiyorumÖdem canım o bende az vermiştim emzirdikçe iki haftada fln gitti
inşallah ya. peki diyet gibi bişey yaptın mı canım?ben ara sra tatlı falan da yiyorumAynen kızlar ödem vardır. Verirsiniz biz 5 haftalık olduk 13 kilo verdim ben bol bol su ve emzirmeyle. 1 kilom kaldı doğum öncesine ama ben bi 5 kilo daha vermek istiyorum
Ay 2 günde bir yapiyorsa onun sıkıntısı da beterdir. Allah kolaylık versin.Ve ipeği anlatıyor gibisinGretchen Grundler benim kız 2 günde bir yapar biriktirip
Bilmiyorum ki sen de bir sor istersen bir bilene ya da bazı forumlarda doktorlar oluyor ya onlara da sorabilirsin belki.Aaa hadi ya niye tavsiye etmemiş ki ya merak ettim bilmeden daha kötü etmeyeyim kendimi
Neden ne oldu ki?Çok sinirliyim
Ben 12 kilo verdim 3.5 haftada 8 kilo kaldı hamilelik öncesi için ama ben 6 verecegim 2 kilo bana lazımAynen kızlar ödem vardır. Verirsiniz biz 5 haftalık olduk 13 kilo verdim ben bol bol su ve emzirmeyle. 1 kilom kaldı doğum öncesine ama ben bi 5 kilo daha vermek istiyorum
Yooo çok afedersin hayvan gibi yedim, evde yalnız olduğum günler toplasan 7 gün falan az yedim ama ipekle uğraşmaktan vakit kalmadı yemeye, onun dışında belki de sık sık yediğim içindir. Çok su önemli ama. Hem süt yapıyor. Bi de bu işin metabolizma boyutu var, hızlı yakıyor benimki demek ki. Ama mesela ideal kilomun altına düşemem istersem diyet yapayım. Belli bi kiloda sabit kalırım.inşallah ya. peki diyet gibi bişey yaptın mı canım?ben ara sra tatlı falan da yiyorum
benim kizim 8 gunluk oldu...94 kilo ile doguma gittim...kizim 3800 dogdu... bu gün 84 kilo geliyorum...10 kilo gitmiş tabi cogu bebek falan... 24 saat emzirmeninde faydasi olduAynen kızlar ödem vardır. Verirsiniz biz 5 haftalık olduk 13 kilo verdim ben bol bol su ve emzirmeyle. 1 kilom kaldı doğum öncesine ama ben bi 5 kilo daha vermek istiyorum
Canım benim ben de seni seviyorumAy 2 günde bir yapiyorsa onun sıkıntısı da beterdir. Allah kolaylık versin.
Bilmiyorum ki sen de bir sor istersen bir bilene ya da bazı forumlarda doktorlar oluyor ya onlara da sorabilirsin belki.
Neden ne oldu ki?
Ben 12 kilo verdim 3.5 haftada 8 kilo kaldı hamilelik öncesi için ama ben 6 verecegim 2 kilo bana lazım
13 kiloyu verdiysen 18i de verirsin aynen devam et ne yapiyorsan :)
Tüm alıntılarım mutella'dan bu nasıl mesaj oldu
Bütün yazdıklarını okudum ve kocan haksız onu kınıyorum ve ona laflar hazırladımCanım benim ben de seni seviyorumbana özel meşaz yazdığın için üpeceğim
Neden sinirliyim?
Bugün bebemin ilk bayramı, sabahın köründe uykum var dedikçe hadi ama annem bekliyor kahvaltıya diyen koca tarafından uyandırıldım. Tamam bişey demiyorum ben de seviyorum toplu kahvaltıyı. Uykumun olduğunu da geçtim hadi tamam. Hadi kv'nin söylediği bazı şeylerle sinirimi bozmasını da geçtim. Eve geldik ipeğin uykusu var mızlıyor üstünü çıkarmadan kızımı bayramlıklarıyla bi fotoğraflayayım dedim, profesyonel makine var, bi kaç poz çekicem. Koca kişisinden de yardım istedim makineyi dekoru falan ayarlayana kadar eğlesene azıcık mızlıyor dedim. Tuttu birazcık. Sonra ben de çekmeye başladım işte ipek mızlıyor diye de şşt pişt vs laf ediyoruz aa babası nerdeymiş falan dikkatini çekmeye çalışıyorum ipeğin . Toplasan 2 dk falan sürmüştür koca kişisi yok oldu ortadan İpeği de hıçkırık tuttu sinirleniyor ufaktan. Aşkım gel bir iki laf etsene nereye gittin dedim. Burdayım dedi. Gelsene dedim. Yeter sıktın çocuğu ya diye parladı bana. Fotoğrafı sevmez de kendisi
Nasıl tepem attı, hatıra sonuçta seneler sonra eline alınca anlarsın dedim. Ne demek sıktın çocuğu sen sevmiyorsun diye çekmeyecek değilim provoke etmek için yok oluyorsun ortadan falan neyse atıştık. O kurban etlerini kasaba vermeye gitti. Ben de dönünce nasıl canını sıksam diye düşünüyorum
Çok sinirlendim ama ya o sevmiyor diye neden çekmeyeyim ben çocuğumu ağlatacak kadar manyak mıyım onun mızlama noktasını biliyorum gelmiş bana çocuğu sıktın diyor. Sen yokken ben varım o çocukla.
Bütün yazdıklarını okudum ve kocan haksız onu kınıyorum ve ona laflar hazırladım
Şaka bir yana bayramlarda kahvaltı için falan hazırlanaırken stres olunur o Allah'ın emri onu esgeçiyorum da fotoğraf için 2 dk yardımını istemişsin, onu yapmaması sinir bozucu. Sen bütün gün çocuklasın 5 dk destek olsa ne olacak, daha önemli ne işi var yani içeride bir koşu atom mu parçalayacak. İnsan yıllar sonra hatırlamak ister bebeğinin o günlerini ne var bunda. Ayrıca her şeye mızirdanıyor bu velet kısmı bu sefer de fotoğrafa mizırdansın ne olacak sanki.
Gider gider ben de doğumdan sonra 5. günde ilk kontrolde 8 kilo vermiştimBen de 8 kilo vermişim 15 kilodan. Daha verecek çok kilo var.
Tamam canm alalım gündemeSaol cnmmm,, evet ilk ve tek marifetli arkadaşım diyebilirim hatta :))) Bilahare gündeme alalım şu slingi yalnızaaa bak Mutella da var, o da bize yastık yaparsa bebek koleksiyonu yaratıp adını KK yaparız,, zaten KaKa diye de okunursa epey ikonik olur bence :))
Maşallah ne hızlı vermişsin bende 15 kilo almıştım 17 günde 9u gitti dahaBende 10 kilo almıştım hamileliğimde bugün 12 günlük olduk 11 kilo vermişim bile :)
kizmazsan eger soyle bir yorum yapmak istiyorum. kasaptan gelince kestirdigi etlerden soyle buyuk bi parca alip - bonfile ya da biftek uygun olurCanım benim ben de seni seviyorumbana özel meşaz yazdığın için üpeceğim
Neden sinirliyim?
Bugün bebemin ilk bayramı, sabahın köründe uykum var dedikçe hadi ama annem bekliyor kahvaltıya diyen koca tarafından uyandırıldım. Tamam bişey demiyorum ben de seviyorum toplu kahvaltıyı. Uykumun olduğunu da geçtim hadi tamam. Hadi kv'nin söylediği bazı şeylerle sinirimi bozmasını da geçtim. Eve geldik ipeğin uykusu var mızlıyor üstünü çıkarmadan kızımı bayramlıklarıyla bi fotoğraflayayım dedim, profesyonel makine var, bi kaç poz çekicem. Koca kişisinden de yardım istedim makineyi dekoru falan ayarlayana kadar eğlesene azıcık mızlıyor dedim. Tuttu birazcık. Sonra ben de çekmeye başladım işte ipek mızlıyor diye de şşt pişt vs laf ediyoruz aa babası nerdeymiş falan dikkatini çekmeye çalışıyorum ipeğin . Toplasan 2 dk falan sürmüştür koca kişisi yok oldu ortadan İpeği de hıçkırık tuttu sinirleniyor ufaktan. Aşkım gel bir iki laf etsene nereye gittin dedim. Burdayım dedi. Gelsene dedim. Yeter sıktın çocuğu ya diye parladı bana. Fotoğrafı sevmez de kendisi
Nasıl tepem attı, hatıra sonuçta seneler sonra eline alınca anlarsın dedim. Ne demek sıktın çocuğu sen sevmiyorsun diye çekmeyecek değilim provoke etmek için yok oluyorsun ortadan falan neyse atıştık. O kurban etlerini kasaba vermeye gitti. Ben de dönünce nasıl canını sıksam diye düşünüyorum
Çok sinirlendim ama ya o sevmiyor diye neden çekmeyeyim ben çocuğumu ağlatacak kadar manyak mıyım onun mızlama noktasını biliyorum gelmiş bana çocuğu sıktın diyor. Sen yokken ben varım o çocukla.
Minnoslarla vakit bulursakTamam canm alalım gündemehatta G gunesli gunler de marifetli oda koleksiyona katkıda bulunur çeşit çoğalır KaKa ismi yayılır gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?