- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
4 gün çok erken canım ben 15 gün oldu hala hassaskızlar ya bi de benim dikişlerim çok ağrıyo tam oturamıyorum. normal doğum yaptım bu arada. açık da bırakamıyorum çünkü kanamam oluyo. tuvalet kağıdıyla bile hafif silerken çok ağrıyo. kaç güne azalır acaba acısı? benim bugün 4. günüm
canim bwnimde normal dogum 13 gün oldu hâlâ Dikişlerim de hiç düzelme yok batikonla silip kuruluyor um ama ne fayda hafiften arada kanıyor da hiç rahat degilim oturmada zorlaniyorum. erkenden iş yapmaya basladigim için maalesef daha kötü oldu. digerlerinde de zordu ama cabuk iyilesmisti bunda anlanadim ebe sanki heryeri ip yumağı yapmis inşallah tez vakitte düzeliriz. seninki daha çok erken hergün daha rahat olacaksin ama fazla oturmamaya dikkateet . venim 1.5 yasinda kızım surwkli ayakata sallanma istiyo indan zorlandim.kızlar ya bi de benim dikişlerim çok ağrıyo tam oturamıyorum. normal doğum yaptım bu arada. açık da bırakamıyorum çünkü kanamam oluyo. tuvalet kağıdıyla bile hafif silerken çok ağrıyo. kaç güne azalır acaba acısı? benim bugün 4. günüm
yaa. o kadar zorlanıyorum ki. bi de 2 yaşında bebeğim var onunla da ilgilenmem gerekiyo yerde oyun oynamak istiyo kucağımda oyurmak istiyo. oturamıyorum bile. çok zormuş ya
Ben en son salı gittim doktor yoktu ebe muayene etti..Ayni aynineyse bari bayramda qecsin kiz sana demiyoalrmi hic yatis yapalim falan diye ? Ben yarin qidecem bakalim bebek iyi derse beklesemmi yatsammi bilemedim
Aynı aynı benn canm bugün öldüm daha kurban gelmedi ama bugün çok koşturdum..Buqunde acilmam olmazsa daha olmaz sanirim 5 dk oturmadim koskoca kurban eti resmen ustumden qectibilerek bulastim yoruluyum diye ama belim iptal tabi o ayri yarin doktora qidecez bakalim nolucak walla kafam eserse aldiracam sezeryan normal farketmez
Bende sabah pazar dolaşıp öğleye doğurmuştum :))kızlar bzm bebeler hala gelemedi bnde artk kendmi işe güce veriyorum ki dogsun..
Biraz da rahatlktan cıkmyo gbime geldi
Bayram kahvaltsını ben hazrladm 5 kişilik menüydü
Kaldırıp mutfagı temzledm
Sonra tam nefes alayım derken görümcemler geldi 5 kişiler..
Onlara ikramlıklar çaylar yine benden..
Ardından mutfak temizliği
Belim agrıyor ama bu yorgunluk agrisi gibi..
Sizce dogum için bunların faydasi olurmu
Darisi bize olsun yaaa bayramda dogsa süper olcak ömür boyu bayram çocugu die muhabbeti olurBende sabah pazar dolaşıp öğleye doğurmuştum :))
Çok zor cnm haklısın.. benimki de 3,5 yaşında.. malesef o da normalden geç yatmaya başladı. Allahtan gece uyansa bile tekrar uyuyor hemen. Ama benim yanımda yatıyor tabi, ayrı odada olsa uyumazdı muhtemelen... inşallah bundan sonrası daha kolay geçer... Allah yardımcın olsun...inşallah canim cok sağol lohusalikta yalniz kalmaninda etkisi var...ben tam iyilesememisken 2 cocuga birden bakmak ...biraz agir geldi...uykusuzluk feci vurdu başımı...biri uyaniyor biri kalkiyor...buyuk kizim 3 bucuk yaşında...normalde geceleri uyanmazdi ama bebek oldugundan beri 3 lerde uyuyor yada uyaniyor sık sık...dedigin gibi bebek ele avuca gelseydi ...hayirlisi insallah
canım oturmamaya çalışıyprum zaten ama ister istemez gece bizimki uyanınca kıcak istiyo ağlıyo 2 yaşındaki. mecbur oturuyorum bazen.inşallah çok uzun sürmez düzeliriz bir an öncecanim bwnimde normal dogum 13 gün oldu hâlâ Dikişlerim de hiç düzelme yok batikonla silip kuruluyor um ama ne fayda hafiften arada kanıyor da hiç rahat degilim oturmada zorlaniyorum. erkenden iş yapmaya basladigim için maalesef daha kötü oldu. digerlerinde de zordu ama cabuk iyilesmisti bunda anlanadim ebe sanki heryeri ip yumağı yapmis inşallah tez vakitte düzeliriz. seninki daha çok erken hergün daha rahat olacaksin ama fazla oturmamaya dikkateet . venim 1.5 yasinda kızım surwkli ayakata sallanma istiyo indan zorlandim.
var canım annem yanımda ama bizimki tutturuyo illa anne diye. bazen sütünü bile bana getirtiyo illa babasıno bile istemiyo. inşallah açılma falan olmaz sağlıkla atlatalım şu günleri inşallah. eski halimize dönelimKendini sakın zorlama canım diğer bebeğinle ilgilenecek kimse yokmu yardımcı olsalar. Benim dikişlerden bazıları açıldı zorlamadan dolayı tekrar dikiş attılar hemde diğerinden daha fazla. O daha kötü acıyor o yüzden dikkat et zorlama dikişlerinde açılmasın
ne güzel seninki uyanınca uyuuomuş tekrar. benimki bebek ağlayınca o da başlıyo ağlamaya ama nasıl ağlama anlatamam iç çeke çeke. bebeği emzirmeme izin vermiyo kıcağıma gelmek istiyo. çok zorlandım ben ya. yanımda annem de bar ama gece ne ona ne babasına gidiyo illa beni istiyoÇok zor cnm haklısın.. benimki de 3,5 yaşında.. malesef o da normalden geç yatmaya başladı. Allahtan gece uyansa bile tekrar uyuyor hemen. Ama benim yanımda yatıyor tabi, ayrı odada olsa uyumazdı muhtemelen... inşallah bundan sonrası daha kolay geçer... Allah yardımcın olsun...
canim emzirmeye calis pompayla falan acilcak gibi olmuyor cok fazla sertlesince. bugun hala gecmedi. kac emzirme kac pompa yaptim hatirlamiyorum. daha yeni yeni aciliyordrucilla bende de 2 gündür sol göğsümde şişme var duşta sabunlayıp elimle düğüm yerleri açıyorum çocuğuda da fazla emzirtemiyorum kusuyo bu sefer
Benim gece uyku da sertleşmeye başlıyo gün içerisinde yumuşacık aha folloş ettin oğlum diyorum :) yetiyo sütümüz yetiyo noo panikKızlar memeler hep sert ve dolumu benım gun içinde yumuşak genelde süt yetmez psikolojisi ne girdim acilen çıkmam lazım bu duygudan
Olsun canim iyi yapmissin biraz yorulmak lazimAynı aynı benn canm bugün öldüm daha kurban gelmedi ama bugün çok koşturdum..
Dünde pek oturmadim.. ama yoruldugumla kalıyor gibiyim çünkü belim ve bacagım catlıyor...
Dün bacak agrısında in uyuyamadim özellkle dizden asagı sag bacagım mahvoldu.
Ayy 42 yenkadar kalmazlar inşşş çatlarım artıkOlsun canim iyi yapmissin biraz yorulmak lazimbiz elimizden qeleni yapalimda yinede kendiliqinden qelmezse sezeryan oluruz napalim daha fazla riske atamam bebisi en fazla 42 ye kadar yolu var yani birazda Mutella nin dediqi qibi oksitosin hormonunu costuralim
Insan tipini merak ediyo demiAyy 42 yenkadar kalmazlar inşşş çatlarım artık
Bende çok şaşırdım İnan nasıl böyle oldu ama bizim tospikten pek bişey yiyemiyorum sadece su çok içiyorum.Maşallah ne hızlı vermişsin bende 15 kilo almıştım 17 günde 9u gitti daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?