2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bir haftalık bebe kucağa alışmaz bence ya bizim kızın olayı içgüdüsel diye düşünüyorum şu an. Yatağa bıraktığımız gibi uyanıyor ama kucakta mışıl mışıl uyuyor.
Aylarca karnının içinde o sıcaklıkta, senin kalp sesimle uyumaya alışmış bir bebeği. Bir gü gelince yatağında soğuk ve sessizce kendi kendine uyumasını beklemek doğru değil diye okudum hep.
Haklılar canım
O güveni kazanmak için kucağında kalp sesini dinleyerek sakinleşmeye çalışıyor. Çok küçük henüz. Ayırma kendinden.

Evet ben de hep o şekilde okumuştum şimdi tecrübe ediyorum. Herkes kucağa alışır filan diyor ama yok yani tamamen içgüdüsel:)

Bence bahsettiğin miktar gayet iyi. Süt problemiml duğunu sanmam. Aynı huysuzluğu gazları olduğunda veya uykuya dalamadıklarında da yapar bebekler. Onları bir kontrol etmeye çalış.
Tracy hogga göre beneklerin uykuda kalma ve uyanık kalma sürelerini liknte bulabilirsin.

http://www.uykusuzanneler.com/cocugunuz-gunde-toplam-kac-saat-uyumali/

Evet ben de hep o şekilde okumuştum şimdi tecrübe ediyorum. Herkes kucağa alışır filan diyor ama yok yani tamamen içgüdüsel:)
İlk ay kalabildiği kadar kucakta kalsın sonra bakarsın duruma. Eğitime yavaş yavaş geçersin canım. Daha çok küçük, senin sıcaklığını istiyor yoksa güveni zedelenir ve hırçınlaşır.

Sağolun kızlar kullanmam bende ama hepiniz farklı marka önermişsiniz :)) kafam karıştı şimdi hangisini alsam

Sağolun kızlar kullanmam bende ama hepiniz farklı marka önermişsiniz :)) kafam karıştı şimdi hangisini alsam
Canım istediğin markayı al ama önemli olan bha maddesini içermemesi. Üzerinde bha içermez yazıyor bazılarının. Bazılarının da içeriğininojuman gerekebilir.

canim disarda nerde?
ben de ordekli kultur merkezini dusunuyorum ama karar vermedim.

Kızlar haber var mı hatundan? Evininhatunu

A AysheDuru
Naber cağnım görüşemedik bugün :)
Evet cnm,, totomu yere koymak fırsatını pek bulamadığımdan fazla giremedim :) yaşıyoruz ve hala delirmedim şükür ) kocamı kesme arzum dışında tabi ?! Senden naber? Napıyo yavruş? Benimki partilemek istedi bu gece,, oturuyoruz henüz :)))

Bize de dr carlson d trabs ve decatabs önerdi carlson kullanıyorum günde 1 damla. Ama Çocuk doktoruna bi sor istersen. Sonraki muayenemizde içinde koruyucu olmayan devletin ödediği bir tane var onu yazayım falan demişti. Geçen Yok dediğiniz için 71 tl ödeyip aldık sağolun .. baştan aklın nerdeydi kadınnn diyemedim tabi :)

serum bu kadar kolay cıkmasını sağlar mı ki çok iyiymiş gercekten

Ay bitmedi süt nöbeti saar başı kalktığımı geçtim yatamıyorum ya yerine koyduğum an uyanıyor

İlk defa bıgün sütünü sağıp ne kadar çıktığını görmek istedim. Moralim çok bozuldu. Ben kaka yapmıyor derken, meğer çocuğum yeterli beslenemiyormuş. 10-15 cc iki göğsimden de toplam çıkan süt. O kadar yediklerime ve bol su içmeye dikkat ediyorum. Solgarın hapını da aldım. Daha ne yapayım gelmeyecek mi acaba benim sütüm.Sonuçta bir hafta oldu, bugün dokuzuncu günümüz sütün toplanması gerekmez mi artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…