Kesinlikle haklısın bence. Sab simpleks resmen kıvrandırıyordu, kestim rahatladım. En son biogaiayı da kestim,, kusması anında bitti. Onu da artık zorda kalınca vericem sadece. Dediğin gibi deneme yanılma yoluyla ara ara kesip bakmak lazım, ihtiyaç kalmamışsa devam etmenin manası yok çünkü..Ben de gaz ilacını kestim bugün. Sadece biogaia ve d vitamini veriyorum. Gaz ilacı daha kötü yapıyor çocuğu onu farkettim.
Daha huysuz ve ağlayan bir çocuk oluyor o ilacı içince ne hikmetse.
Yarın da vermeyeceğim bakalım doğru mı düşünüyorum. Gerçekten de ilaç mı etkiliyor öğreneceğiz.
Deneme yanılma yapıyoruz napalım. :))
Ayakları içte kalıcak şekilde koydum ben cnm. Hemen uyudu. Yalnız huysuzken koyunca daha fazla çıldırıyo benimki, aklında olsun :)Gretchen Grundler @Mutella A AysheDuru kizlar bu slinge nasil koyuyorsunuz bebeleri ayaklar bosta olan baglama sekli ile mi?
Ay çok sevindim zor kısmı atlattın ya geri kalan da geçer inşallah tez zamanda :)
Ben çok süslü abartılı bir şey giymem, neden giyilir onu da anlamam. Düğün değil kına değil dua okunan bir etkinlik sonuçta. Zaten hepi topu gittiğim Mevlüt sayısı da 10u geçmez o yüzden işin raconunu bilmiyorum
Muhtemelen itiraz gelmezse ayıp olur falan diye bir pantolon ya da tayt bir de gömlek giyerim.
Bu paketi bitirdikten sonra belki doktorun da önerisini alıp daha kolay içilen bir şeye geçerim çünkü velet her seferinde püskürtüyor sonra kıyafet degistirmek zorunda kalıyoruz yapış yapış oluyor.
Ay o memenin üzerine yatıp bir de elini koyuyor ya bitiyorum o haline ya. Dudakları da öne çıkartıp büzüp tavşan dudağı gibi yapıyor, al bas bağrına bırakma diyor şeytan :)
Yine kışı bekleyecekler muhtemelen çekimler için çünkü winter bayağı bayağı kapıya dayandı içeriye girdi hatta
O yüzden bence de 2019a ancak yetişir.
Aksama doğru dışarı çıktık. Kangurusunda uyudu daha evden çıkmadan eve dönüş yolunda uyandı sakin sakin geldik ama ondan sonra bir türlü uyumadı, memeyi de bır alıyor hemen atıyor falan stres oldu. 3 meme bitirdi hala aranıyor falan iyice stres oldu sonra anladım ki gazı var. Çıkartmaya calistikca kendini paraladi çocuğum. Tam dalıyor gözleri açık Tutamıyor bir gaz sancısıyla çığlık çığlığa bağırıyor. Baktim birkaç saat sonunda olacak gibi değil gaz ilacı verdim aguline. Sonra azıcık gezdirince uyuyuverdi. Ama hala arada bir uyaniyor geri yatıyor yine de sancısı olmasın da uyansın arada. İnşallah gece sakin olur çünkü uykusuzluktan ölüyorum.
Ben böyle koyuyorum.
İltihap normal değil bence bir doktoruna görün.
Benimki uykudan uyandığında da aynı şekilde, cok aç değilken de aynı. Acaba onun stresinin nedeni ne.
Bak insanı kalbinden vuruyorsun ayıp oluyor ama
Ya aşıları falan tam da ben sevmiyorum ki hayvanı. Ben kendim bulunmak istemediğim ortamda bebeğimi nasıl tutarım, yana dönekimsenin kalbini kırmadan olayı çözmeye çalışacağım bakalım...
Bu dediğini aynen onlara da söyle ihtiyaç değilse çocuğun beslenmesine yabancı madde katmak haksızlık, kesinlikle haklısın. Mama versen en çok sana kolaylık, üstüne gelmesinler saçma sapan.
bizimki sakinken koyunca da huysuzlandi. sikintiya gelemiyor adam :))Ayakları içte kalıcak şekilde koydum ben cnm. Hemen uyudu. Yalnız huysuzken koyunca daha fazla çıldırıyo benimki, aklında olsun :)
Gazı vücuttan atmak için sanırım o ilaçlar biraz fazla bağırsak hareketine yol açıyor.Kesinlikle haklısın bence. Sab simpleks resmen kıvrandırıyordu, kestim rahatladım. En son biogaiayı da kestim,, kusması anında bitti. Onu da artık zorda kalınca vericem sadece. Dediğin gibi deneme yanılma yoluyla ara ara kesip bakmak lazım, ihtiyaç kalmamışsa devam etmenin manası yok çünkü..
Güzel olmuş,, sevindim :) benimki de dün akşam biraz ayarını kaçırmıştı, gece yaşattığı stresin karşılığı olarak bolca bebek pışpışlamak zorunda kaldı :) başka türlü dönmüyolar fabrika ayarlarına malesef,, müdahele şart :))Sağolun kızlar ilaç gibisiniz valla. Dediğim gibi aslında eşim bana karşı çok naif ama neylersiniz ki biraz tembel ruhlu :) Dün ben biraz yüksek ayarda carlayınca ikisi de kendisine çeki düzen verdi. Şuan evde tansiyon düşmüş durumda. Bende daha rahatım :)
Yok cnm yazmadı o da..@zmrk vardi,meraktayim,yazdi da ben mi kacirdim??!!
İlk sıkışta çıkmıyor çok kuruysa 2.3. sıkışta çıkıyor Allahtan bizim hep yaş sümüğümüz.serum bu kadar kolay cıkmasını sağlar mı ki çok iyiymiş gercekten
Kaç günlük oldunuz canım gaz durumunuz nasılKesinlikle haklısın bence. Sab simpleks resmen kıvrandırıyordu, kestim rahatladım. En son biogaiayı da kestim,, kusması anında bitti. Onu da artık zorda kalınca vericem sadece. Dediğin gibi deneme yanılma yoluyla ara ara kesip bakmak lazım, ihtiyaç kalmamışsa devam etmenin manası yok çünkü..
günaydın ah ah biz güne erken başladıkGünaydın hanımlar :) güzel, bol uyumalı, bol dinlenmeli, ağlamasız, bol sütlü bir gün olsun
Yarın kırkımız çıkıyor cnm.. gaz sıkıntısı yok eskisi gibi.. zaten ben gazdan ziyade uykusuzluğun problem olduğunu düşünüyorum. O da epey düzene girdi ama rutin seviyo bebekler tabi... dün biraz şaştı rutini ve gece hiç uyumadı mesela.. bir iki aya kadar iyice düzeleceğine inanıyorum :)Kaç günlük oldunuz canım gaz durumunuz nasıl
Maşallah kuzuya ya:) tam abla olmusUyanmamak bi yana resmen dile geliyo aç olduğunda çocuk :))) homur homur :))) o yüzden bırakıyorum uyusun.. büyüyolar artık zaten...
Ama Ayşe'ye tam da istediğim kadar vakit ayıramıyorum malesef cnm,, Duru'nun gündüz uyumadığı günler biraz sıkıntı oluyor.. fakat emzirmekten fırsat bulup da süt sağabilirsem artık bir iki kez başbaşa bişeyler yapmak istiyorum onunla... çünkü ben bile özledim onunla arkadaş gibi gezip dolaşmayıyine de iyi idare ediyo kızım, bazen hayran kalıyorum sabrına :)
Mamanın tek rahatlığı o zaten... dışarıda emzirme sıkıntısı olmuyor.. onun dışında hakikten zor. Bırakması daha da zorKv deyim çocuk gündüz sürekli ağlıyor uyumuyor görüyorlar kp kaynım mama ver demeye başladılar artk doymuyor mu diye başta sütün Yetmiyor galiba diyen kv doyuyor da arsızlıktan ağlıyor diye arkamda durmaya başladı da bişey demiyorlar süt varken yeterken mama kolaylığa kaçmak ya çocuğun rızkına engel olmak gibi geliyor bana bazen mama versem rahatça uyur dışarı rahat çıkarım emzirme derdi olmaz diye düşünüyorum ama içim rahat etmez öyle de ama dışardan kolayca mama ver diyebiliyorlar sinirim bozuluyor:)
Uyaninca Defne de sinirleniyor o yüzden uyuduktan sonra sarmak zorunda kalıyorum. Bazen bir bakıyorum bit kolu çıkmış, uğraşıp didinip tek omuz kundak yapmış kendine. O kadar doluyorum nasıl çıkartıyor anlamak mümkün değil. Bizim velet azimli sıçan kuyruğu sokmadığı yer yok :)Yapınca sinirlenerek uyanıyor ellerini serbest istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?