2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kesinlikle haklısın bence. Sab simpleks resmen kıvrandırıyordu, kestim rahatladım. En son biogaiayı da kestim,, kusması anında bitti. Onu da artık zorda kalınca vericem sadece. Dediğin gibi deneme yanılma yoluyla ara ara kesip bakmak lazım, ihtiyaç kalmamışsa devam etmenin manası yok çünkü..

mevlüt de olsa o süs püs olacak illa:)))

:)))) hassas noktadan gireyim dedim :))) minimum hasarla halledersin sen, eminim :)

Ayakları içte kalıcak şekilde koydum ben cnm. Hemen uyudu. Yalnız huysuzken koyunca daha fazla çıldırıyo benimki, aklında olsun :)
bizimki sakinken koyunca da huysuzlandi. sikintiya gelemiyor adam :))

bu arada kesin karar verdim bizimki acliktan dalamiyor uykuya. 60 cc mama uzerine kaka yapinca bi 15-20 dk tekrar meme emdi. ve lakir lakir yutkuna yutkuna aktif emdi. gazini cikarirken omuzumda uyudu. mama vermek istemiyorsaniz sutunuzu sagin ve gercekten doydugundan emin olacaginiz miktari verin. zaten fazla gelirse itiyor biberonu. hala uyumuyorsa baska bi problem var demektir. arch2401 hakliymissin :) bizimki gazi olmasina ragmen uyudu.

Gazı vücuttan atmak için sanırım o ilaçlar biraz fazla bağırsak hareketine yol açıyor.
Bakalım bugün nasıl geçecek.
Umarım güzelce uyur çünkü sabaha doğru çok sık uyandı. Tam uykumuzu alamadık hep beraber.

Güzel olmuş,, sevindim :) benimki de dün akşam biraz ayarını kaçırmıştı, gece yaşattığı stresin karşılığı olarak bolca bebek pışpışlamak zorunda kaldı :) başka türlü dönmüyolar fabrika ayarlarına malesef,, müdahele şart :))

Herkesin kurban bayrami mubarek olsun arkadaslar. Netim bittigi icin son gune yetisebildim neysekii:)) dun ewimize donduk cook sukur. Ama gece zorlu gecti oglum bnmle yatmak istedi kardesinu yatagimizda gorunce kotu oldu. Yarin tamamen yalniz olucaz ewde bakalim nasil gecicek. Bazen ogluma yetemedigimi dusunuyorum ve cok uzuluyorum. Defneyi emzirirken hadi gel anne oyna benmle yatir defniskoyu diyor o anda birakip gidemiyorum icim aciyor emzirirken oynamaya calisiyorum ama yetetli olmuyir. Benden baskasiyla yemek yemiyor hicbiseyini yaptrtmiyir. Zorlu bir surec beni bekliyor insallahh hayirlisi ile atlatabilirim bu sureci. Evininhatunu hayirlisi ile bebegine kavusursun canm. Dogum yapanlara ve yapacaklara simdiden hayirli olsun. Iki cocuklu ve yardimcisi olmayanlar nasil idare ediyorsunuz yemek cocuk islerini onerilere ihtiyacim war...

Kaç günlük oldunuz canım gaz durumunuz nasıl

Kaç günlük oldunuz canım gaz durumunuz nasıl
Yarın kırkımız çıkıyor cnm.. gaz sıkıntısı yok eskisi gibi.. zaten ben gazdan ziyade uykusuzluğun problem olduğunu düşünüyorum. O da epey düzene girdi ama rutin seviyo bebekler tabi... dün biraz şaştı rutini ve gece hiç uyumadı mesela.. bir iki aya kadar iyice düzeleceğine inanıyorum :)

Maşallah kuzuya ya:) tam abla olmus
Ama dediğin gibi basbasa vakit ayırmak sart.ne kadr abla olsa da daha cok küçük:/

Mamanın tek rahatlığı o zaten... dışarıda emzirme sıkıntısı olmuyor.. onun dışında hakikten zor. Bırakması daha da zor

Yapınca sinirlenerek uyanıyor ellerini serbest istiyor
Uyaninca Defne de sinirleniyor o yüzden uyuduktan sonra sarmak zorunda kalıyorum. Bazen bir bakıyorum bit kolu çıkmış, uğraşıp didinip tek omuz kundak yapmış kendine. O kadar doluyorum nasıl çıkartıyor anlamak mümkün değil. Bizim velet azimli sıçan kuyruğu sokmadığı yer yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…