2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sağolun kızlar kullanmam bende ama hepiniz farklı marka önermişsiniz :)) kafam karıştı şimdi hangisini alsam
Doktoruna da sor yine, sonra da araştır biraz kafana hangisi yatarsa onu al.

Ay bitmedi süt nöbeti saar başı kalktığımı geçtim yatamıyorum ya yerine koyduğum an uyanıyor
Kundak yapıyor musun? Ben ellerini sarmaya başladığımdan beri daha az uyaniyor uykudan.

Offf uykuda tutmuyo ya resmen alttan baka baka bacaklarimdan akti kan sinir oldum Allah'im bi cikaydim surdan ya hala ilac konulacak onu bekliyorum niye doqru duzqun bi aciklama yapmiyolar onuda anlamis deilim cabucak qecsin su zamannnnn

Tok canım stres yapma sütün çoğalması zaman alıyor. Sen solgarınve suyunu içmeye devam et.
Ayrıca bazı göğüslerde sağma makinası ile tam olarak sağılmıyor. Benimki öyle mesela. Normalde göğüs ucumdan süt falan da damlamıyor, yani normal anne olmadan önceki gibi südyen ve tişört ile sokağa çıkabilirim. Biraz daha sıkı bir meme ucum var. Sağma makinasında artık sağmış bitmiş gibi görünüyor ama elimle sağdıcımda hala baya geliyor. Belki senin de öyledir. Moralini bozma ayrıca daha erken. Çoğalacaktır.

Offf uykuda tutmuyo ya resmen alttan baka baka bacaklarimdan akti kan sinir oldum Allah'im bi cikaydim surdan ya hala ilac konulacak onu bekliyorum niye doqru duzqun bi aciklama yapmiyolar onuda anlamis deilim cabucak qecsin su zamannnnn
Tamam güzelim stres yapma. Stresin bebeğe de yansır.
Devlet hastanesini bırak özelde bile adam gibi açıklama yapan Yok
Sen dinlenmeye çalış biraz eğer yapabiliyorsan.

Ohh maşallah uzun ve dolu dolu bi gün olmuş . Ee tabii sende bi de Ayse olunca ona da vakit ayırmak zorundasın...
İyi barii bn 4 saat olunca fln üzülüyordum demek yalnız deilim hoş zaten ac oldugu zaman uyanmama durumumu olmuyor ama yine de aklım takılıyordu iste

canim disarda nerde?
ben de ordekli kultur merkezini dusunuyorum ama karar vermedim.
Can'ım ördekli dar uzun biryer olduğu için beğenmiyoruz biz hem az kişi alıyor fakat ulaşımı basıt misafırler için biz kaplıkaya günün salonunda yapıcaz orasını ayarladık , biliyormusun bilmiyorum

Sabırlı olmaya çalış açılma oldumu acaba ? Çoğu yer aynı Çan'ları isteyince açıklama yapıyorlar. Sen sakin kalıp bebeğe odaklan Can'ım ,

BeyazBulut bende wellcare vitamin d3 kullanıyorum,günde 1 fıs söküyorum

Doğanın kakası hala susamlı gibi doktor sğt testi negatif ama sen bir süre diyet yap demişti bayramda yapamadım sizin bebişlerde böylemi kaka yapıyor yoksa normalmi

Uyanmamak bi yana resmen dile geliyo aç olduğunda çocuk :))) homur homur :))) o yüzden bırakıyorum uyusun.. büyüyolar artık zaten...
Ama Ayşe'ye tam da istediğim kadar vakit ayıramıyorum malesef cnm,, Duru'nun gündüz uyumadığı günler biraz sıkıntı oluyor.. fakat emzirmekten fırsat bulup da süt sağabilirsem artık bir iki kez başbaşa bişeyler yapmak istiyorum onunla... çünkü ben bile özledim onunla arkadaş gibi gezip dolaşmayı yine de iyi idare ediyo kızım, bazen hayran kalıyorum sabrına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…