Niye ki düzenli kullanma dedi doktor acaba. Büyük oğlumda ben düzenli kullanmıştım. Bana da doktor önermişti ama düzenli kullanma gibi birşey dememişti. Fayda görmüştük. Bir zararımı varmış düzenli kullanmanın. Oğlum 11 yaşında. Bir zararını görmedik ama bizim bilmediğimiz bir zararı olduysa bilemem tabiibize dr nurse harveys verdi ama rutin olarak kullanma cok huysuzlandiginda kullan dedi. duzenli kullandigimiz bisey degil yani. cok zorlandigini dusundugum zaman kullaniyorum. ama gozlemledigim kadariyla bizimkini rahatlatiyor.
Saol cnm :)) evde uzun süre kalınca çok bunaldığım için dışarıda yorulmayı tercih ediyorum :))) Benimki de bir veya iki saat aralıklarla uyudu sabah sekiz buçuğa kadar. Tam o saatte kalkmaya plan yapmıştık zaten. Yeşilköye gittik,, eski bakıcımız ve oğlunu da aldık,, kahvaltı park vs... büyüğü onlar oynattı küçük de ya emdi ya uyudu şükür... öğlen de avm ye gittik, orada tam ustalarla konuşurken vıkırdanmaya başladı ama işim bitene kadar idare ettik Allahtan... arada tatlı molası bile verdik :)) eve de misafir gelicek diye döner dönmez yıkadık,, üstüne bolca emzirdim 3 saat uyudu şükür. Çay sofrası bile kurabildim o arada, rahat rahat da oturduk. onlar gittikten sonra uyandı :)) şanslı bi gün geçirdik yani :) bu arada 4 saat uyuduğunda ben de uyandırmıyorum. 3 saat diyorlar ama ayı devirdik artık,, kilosu da iyi,, uyandırırsam da çok asabileşiyor emmiyor zaten sakin sakinNasıl gecti gecen ve günün? :)
bizimki de 2 de emdi epey sonra saat 6da zor uyandırdımiyi emdigi icin mi 4 saat uyudu,uyandırmam lazım mı bilmiyorum? Ac olduğu zaman ortalıgı birbirine katıyor ,o yüzden diyorum herhalde acıkmadı ama sonra da kaldırsaydım keske diorum,sen zorla uyandırıyor musun böyle durumlarda?
Bu arada misafir fln bnm gözümde cok büyüyor valla,kimse gelsin istemiyorumhala gögüslerim sızlıyor cogu zaman acık gezebiliorum evde malum biri gelince de kapanınca sızım sızım sızlıyor... senin kosturmacana hayranım valla :)
multitabs kullanıyorum buzdolabında saklandığı için soguk olmasın diye kaşıkla verirken sütümle karıştırıp veriyorumKızlar hamgi d vitamini ni kullanıyorsunuz
Benimki de göğsümde uyuyor bir gün ellemedim bir saat hareketsiz yattı daha da devam ederdi de ben dayanamadım yatağa koyar koymaz da uyandıBir haftalık bebe kucağa alışmaz bence ya bizim kızın olayı içgüdüsel diye düşünüyorum şu an. Yatağa bıraktığımız gibi uyanıyor ama kucakta mışıl mışıl uyuyor.
Kızlar hamgi d vitamini ni kullanıyorsunuz
kızlar biberon vermemekte direniyorsunuz ya bakın size örnekler vereyim . Şuan ilk oğlum 6 yaşında yane altı yıl önce bende siİn gibi düşünüyordum asla anne sütünü biberonla vermedım ben olmadığım zaman hep kaşıkla verdik hatta emzik bile vermedik neydi düşüncemiz ya memeyi bırakırsa , evet 13 ay emdi. Ama nasıl emmek memede uyur memeye yapışık gezdik tam bir tosuncuktu öylede büyüdük tabi eziyet çektirmişim kendimid çocuğa KESK'e biberonla verseydim :) asla memeyı bırakmaz diyorduk eşimle nasıl bıraktırcagımızı bile araştırmıştık ama çocuk kendı kendine bıraktı. Sonra abımın kızı oldu ama nasıl duraksız bir bebek sarılık oldu o yüzden süt yetmıyor diye mamada verdiler ben diyorum Can'ım biberonla verme kaşıkla veriyor kız nereye kadar sonra biberona döndü tabi biz hayrette kaldık hem anneyi emdi hemde biberonla mamayı emZikte emdi . Ona bakarsanız emZikte verdiğinizde memeyi bırakır oda. Yane diyecegım şu ki çocuk memeyı bırakacaksa bırakıyor emicekse emiyor ben bunungördüm bunu yaşadım . İkinci oğlumda hem meme hem biberon hemde emzik veriyorum bu benım tecrübem . Gerisi size kalmış bende mamaya karşı olanlardanım ama gerektirse onuda verırım ön yargılarımı kırdım .
multitabs kullanıyorum buzdolabında saklandığı için soguk olmasın diye kaşıkla verirken sütümle karıştırıp veriyorum
Ay çok sevindim zor kısmı atlattın ya geri kalan da geçer inşallah tez zamanda :)
Ben çok süslü abartılı bir şey giymem, neden giyilir onu da anlamam. Düğün değil kına değil dua okunan bir etkinlik sonuçta. Zaten hepi topu gittiğim Mevlüt sayısı da 10u geçmez o yüzden işin raconunu bilmiyorum
Muhtemelen itiraz gelmezse ayıp olur falan diye bir pantolon ya da tayt bir de gömlek giyerim.
Bu paketi bitirdikten sonra belki doktorun da önerisini alıp daha kolay içilen bir şeye geçerim çünkü velet her seferinde püskürtüyor sonra kıyafet degistirmek zorunda kalıyoruz yapış yapış oluyor.
Ay o memenin üzerine yatıp bir de elini koyuyor ya bitiyorum o haline ya. Dudakları da öne çıkartıp büzüp tavşan dudağı gibi yapıyor, al bas bağrına bırakma diyor şeytan :)
Yine kışı bekleyecekler muhtemelen çekimler için çünkü winter bayağı bayağı kapıya dayandı içeriye girdi hatta
O yüzden bence de 2019a ancak yetişir.
Aksama doğru dışarı çıktık. Kangurusunda uyudu daha evden çıkmadan eve dönüş yolunda uyandı sakin sakin geldik ama ondan sonra bir türlü uyumadı, memeyi de bır alıyor hemen atıyor falan stres oldu. 3 meme bitirdi hala aranıyor falan iyice stres oldu sonra anladım ki gazı var. Çıkartmaya calistikca kendini paraladi çocuğum. Tam dalıyor gözleri açık Tutamıyor bir gaz sancısıyla çığlık çığlığa bağırıyor. Baktim birkaç saat sonunda olacak gibi değil gaz ilacı verdim aguline. Sonra azıcık gezdirince uyuyuverdi. Ama hala arada bir uyaniyor geri yatıyor yine de sancısı olmasın da uyansın arada. İnşallah gece sakin olur çünkü uykusuzluktan ölüyorum.
Ben böyle koyuyorum.
İltihap normal değil bence bir doktoruna görün.
Benimki uykudan uyandığında da aynı şekilde, cok aç değilken de aynı. Acaba onun stresinin nedeni ne.
Doktorun mu önerdi canim o markayıWellcare d vitamini kullanıyorum sprey şeklinde bir kez ağzına sıkmak yeterli oluyor günlük doz için 400 ünite bebek için çocuk ve yetişkin için olanı da var bu markanın bebek için olan kutusu mavi renkli ocean markada da sprey şeklinde var başka markalarda da olabilir alternatif olsun senin için bu iki marka da güvenli araştırıp aldım. Diğer mesajının altına yazmıştım ama farkli olmus senin mesajların devamı gibi çıkmış tekrar gondereyim dedim :))
Düzelir Can'ım 1 aylık olduktan sonra emzik verdim, uyku geçişlerinde kolaylık oluyor verm ediğim zaman memeyi emzik yapıyor . Yınede çok sık vermiyorum boş boş çekmesine gönlüm razı olmuyor .Ben emzik verdim, anlam karmaşası yaşadı sanırım beni emmedi2 aylık olunca bir daha deneyeceğim. Beni emzik gibi emiyor zaten. İnşallah düzelir.
Sağlık ocağı devit-3 diye bir marka verdi içeriği hakkında bir bilgim yok kullansammı kararsız kaldımDecatabs d3 kullanıyorum kendime. Bebeğe de bugünlerde başlayacağım. Wellcare ve decatabs temiz içerikli ürünler.
Hayır canım valla kendim başladım sağlık ocağının verdiğini kullanmak istemedim açıkçası doktora da ayrıca sormadım bebek için hazırlanmış bi ürün içeriği de güzel memnunuz şimdilikDoktorun mu önerdi canim o markayı
Aynen ellemeyince baya uzun yatıyor. Aslında millet kucağında uyuturken kendi de uyuyor ama ben cesaret edemem onaBenimki de göğsümde uyuyor bir gün ellemedim bir saat hareketsiz yattı daha da devam ederdi de ben dayanamadım yatağa koyar koymaz da uyandı
Ben
ben göze destek veriyorum kapatsın diye
Gaz çıkartsın diye popoya destek veriyorum.
Emsin diye çeneye destek veriyorum
Ee be yavrum sen de az destek ver di mi
Her işi ben mi yapıcam
onu ben de yapiyorum ise yariyor gibi gorunuyor ama 2 dk gecmiyor aciyor gozunu :))Ben de alnının ortasını okşuyorum parmağımla kapatıyor gözünüanayız ya biz her yük bize
bi zarari oldugundan degil heralde ihtiyac halinde kullanmak icin soylemistir oyle. cocugun vucuduna disaridan mudahele sonucta.Niye ki düzenli kullanma dedi doktor acaba. Büyük oğlumda ben düzenli kullanmıştım. Bana da doktor önermişti ama düzenli kullanma gibi birşey dememişti. Fayda görmüştük. Bir zararımı varmış düzenli kullanmanın. Oğlum 11 yaşında. Bir zararını görmedik ama bizim bilmediğimiz bir zararı olduysa bilemem tabii
bi-bac d3 kullaniyoruz bizKızlar hamgi d vitamini ni kullanıyorsunuz
Kızlar hamgi d vitamini ni kullanıyorsunuz
Ben multi taps kullanıyorum acd3. Sağlık ocağı devit-3 önerdi ama bha adlı bir koruyucu var e320 de deniyor. Amerika'nin bazı eyaletlerinde ve bazı ülkelerde yasaklandı kanser riski nedeniyle. Yediğimiz içtiğimiz pek çok şeyde e kaçyüzbilmemkaç koruyucularından var aslında ama ben mümkün olduğunca koruyuculu şeyleri az tutmaya çalıştığım için bebeme de doğar doğmaz vermek istemedim koruyuculu bir vitamini.Sağlık ocağı devit-3 diye bir marka verdi içeriği hakkında bir bilgim yok kullansammı kararsız kaldım
Ben yatakta da duramam o kadar süre, bir kere mevlütlerde bebek elden ele geziyor çocuğumu gözetmem lazım öpmeye ellemeye kalkan olursa kayınvalidem uyaramaz kimseyi dokunmayın öpmeyin diye, annem uyarır mi onu da bilmiyorum. O yüzden benim kızımın başında durup ellerini yıkamamış olma ihtimali ve hastalık taşıma riski olan insanlardan korumam lazım. Ayrıca hastane yatağı değil o neden yataktan çıkmamak gereksin ki! Ay bu adetler beni öldürüyor bazen.insallah canim,cok sagol:)
valla ben de giymek istemiyorum gecelik ama bizimkiler illa giy diyebilirler. yataktan hic cikmayacaksam olabilir aslinda ama bakalim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?