2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
bize dr nurse harveys verdi ama rutin olarak kullanma cok huysuzlandiginda kullan dedi. duzenli kullandigimiz bisey degil yani. cok zorlandigini dusundugum zaman kullaniyorum. ama gozlemledigim kadariyla bizimkini rahatlatiyor.
Niye ki düzenli kullanma dedi doktor acaba. Büyük oğlumda ben düzenli kullanmıştım. Bana da doktor önermişti ama düzenli kullanma gibi birşey dememişti. Fayda görmüştük. Bir zararımı varmış düzenli kullanmanın. Oğlum 11 yaşında. Bir zararını görmedik ama bizim bilmediğimiz bir zararı olduysa bilemem tabii

Benim minik bu akşam çıldırdı resmen.. çok yoruldum sürekli kucakta veya memede kalmak istiyor. Mis gibi yatak varken
Memem sünger gibi oldu akşamdan beri. Aç mı acaba ya? Emdi emdi emdi sonra memeye meme demezsiniz, acaba süt mü yok dedim. Elimle sağdım yarım çay bardağına yakın çıktı. Sizce yeterli midir? Makineyle sağmaya üşendim, bazanın altındaydı. Açıkçası az çıkarsa moralimi de bozmak istemedim. Süt artıran humana stilteadan başka rezene mi var. Neyle artırıyorsunuz sütlerinizi

Saol cnm :)) evde uzun süre kalınca çok bunaldığım için dışarıda yorulmayı tercih ediyorum :))) Benimki de bir veya iki saat aralıklarla uyudu sabah sekiz buçuğa kadar. Tam o saatte kalkmaya plan yapmıştık zaten. Yeşilköye gittik,, eski bakıcımız ve oğlunu da aldık,, kahvaltı park vs... büyüğü onlar oynattı küçük de ya emdi ya uyudu şükür... öğlen de avm ye gittik, orada tam ustalarla konuşurken vıkırdanmaya başladı ama işim bitene kadar idare ettik Allahtan... arada tatlı molası bile verdik :)) eve de misafir gelicek diye döner dönmez yıkadık,, üstüne bolca emzirdim 3 saat uyudu şükür. Çay sofrası bile kurabildim o arada, rahat rahat da oturduk. onlar gittikten sonra uyandı :)) şanslı bi gün geçirdik yani :) bu arada 4 saat uyuduğunda ben de uyandırmıyorum. 3 saat diyorlar ama ayı devirdik artık,, kilosu da iyi,, uyandırırsam da çok asabileşiyor emmiyor zaten sakin sakin zaten uzun uyuduğunda öncesinde çok emmiş oluyor hep .. toktur diye düşünüyorum :)

kızlar biberon vermemekte direniyorsunuz ya bakın size örnekler vereyim . Şuan ilk oğlum 6 yaşında yane altı yıl önce bende siİn gibi düşünüyordum asla anne sütünü biberonla vermedım ben olmadığım zaman hep kaşıkla verdik hatta emzik bile vermedik neydi düşüncemiz ya memeyi bırakırsa , evet 13 ay emdi. Ama nasıl emmek memede uyur memeye yapışık gezdik tam bir tosuncuktu öylede büyüdük tabi eziyet çektirmişim kendimid çocuğa KESK'e biberonla verseydim :) asla memeyı bırakmaz diyorduk eşimle nasıl bıraktırcagımızı bile araştırmıştık ama çocuk kendı kendine bıraktı. Sonra abımın kızı oldu ama nasıl duraksız bir bebek sarılık oldu o yüzden süt yetmıyor diye mamada verdiler ben diyorum Can'ım biberonla verme kaşıkla veriyor kız nereye kadar sonra biberona döndü tabi biz hayrette kaldık hem anneyi emdi hemde biberonla mamayı emZikte emdi . Ona bakarsanız emZikte verdiğinizde memeyi bırakır oda. Yane diyecegım şu ki çocuk memeyı bırakacaksa bırakıyor emicekse emiyor ben bunungördüm bunu yaşadım . İkinci oğlumda hem meme hem biberon hemde emzik veriyorum bu benım tecrübem . Gerisi size kalmış bende mamaya karşı olanlardanım ama gerektirse onuda verırım ön yargılarımı kırdım .
Kızlar hamgi d vitamini ni kullanıyorsunuz
multitabs kullanıyorum buzdolabında saklandığı için soguk olmasın diye kaşıkla verirken sütümle karıştırıp veriyorum

Bir haftalık bebe kucağa alışmaz bence ya bizim kızın olayı içgüdüsel diye düşünüyorum şu an. Yatağa bıraktığımız gibi uyanıyor ama kucakta mışıl mışıl uyuyor.
Benimki de göğsümde uyuyor bir gün ellemedim bir saat hareketsiz yattı daha da devam ederdi de ben dayanamadım yatağa koyar koymaz da uyandı

Ben emzik verdim, anlam karmaşası yaşadı sanırım beni emmedi 2 aylık olunca bir daha deneyeceğim. Beni emzik gibi emiyor zaten. İnşallah düzelir.

insallah canim,cok sagol:)

valla ben de giymek istemiyorum gecelik ama bizimkiler illa giy diyebilirler. yataktan hic cikmayacaksam olabilir aslinda ama bakalim:)

Doktorun mu önerdi canim o markayı

Ben emzik verdim, anlam karmaşası yaşadı sanırım beni emmedi 2 aylık olunca bir daha deneyeceğim. Beni emzik gibi emiyor zaten. İnşallah düzelir.
Düzelir Can'ım 1 aylık olduktan sonra emzik verdim, uyku geçişlerinde kolaylık oluyor verm ediğim zaman memeyi emzik yapıyor . Yınede çok sık vermiyorum boş boş çekmesine gönlüm razı olmuyor .

İlk çocukta evde Mevlüt yapmıştık ozaman saten gecelıklerımi gıyıp yataktan hiç çıkartmamıştı annem saçımı bile yaptırmıştım:) bu seferde dışarda yapıcaz elbise giyip olucak :)

Benimki de göğsümde uyuyor bir gün ellemedim bir saat hareketsiz yattı daha da devam ederdi de ben dayanamadım yatağa koyar koymaz da uyandı
Aynen ellemeyince baya uzun yatıyor. Aslında millet kucağında uyuturken kendi de uyuyor ama ben cesaret edemem ona

Ben

ben göze destek veriyorum kapatsın diye
Gaz çıkartsın diye popoya destek veriyorum.
Emsin diye çeneye destek veriyorum
Ee be yavrum sen de az destek ver di mi
Her işi ben mi yapıcam

Ben de alnının ortasını okşuyorum parmağımla kapatıyor gözünü anayız ya biz her yük bize
onu ben de yapiyorum ise yariyor gibi gorunuyor ama 2 dk gecmiyor aciyor gozunu :))
bi zarari oldugundan degil heralde ihtiyac halinde kullanmak icin soylemistir oyle. cocugun vucuduna disaridan mudahele sonucta.
bi-bac d3 kullaniyoruz biz

Sağlık ocağı devit-3 diye bir marka verdi içeriği hakkında bir bilgim yok kullansammı kararsız kaldım
Ben multi taps kullanıyorum acd3. Sağlık ocağı devit-3 önerdi ama bha adlı bir koruyucu var e320 de deniyor. Amerika'nin bazı eyaletlerinde ve bazı ülkelerde yasaklandı kanser riski nedeniyle. Yediğimiz içtiğimiz pek çok şeyde e kaçyüzbilmemkaç koruyucularından var aslında ama ben mümkün olduğunca koruyuculu şeyleri az tutmaya çalıştığım için bebeme de doğar doğmaz vermek istemedim koruyuculu bir vitamini.

insallah canim,cok sagol:)

valla ben de giymek istemiyorum gecelik ama bizimkiler illa giy diyebilirler. yataktan hic cikmayacaksam olabilir aslinda ama bakalim:)
Ben yatakta da duramam o kadar süre, bir kere mevlütlerde bebek elden ele geziyor çocuğumu gözetmem lazım öpmeye ellemeye kalkan olursa kayınvalidem uyaramaz kimseyi dokunmayın öpmeyin diye, annem uyarır mi onu da bilmiyorum. O yüzden benim kızımın başında durup ellerini yıkamamış olma ihtimali ve hastalık taşıma riski olan insanlardan korumam lazım. Ayrıca hastane yatağı değil o neden yataktan çıkmamak gereksin ki! Ay bu adetler beni öldürüyor bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…