2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kolaycacık doğur da gel, seninle de gece nöbetlerinde uykusuzluktan, sütten, gazdan konuşalım.

Tabi ki inşallah gazsız ve uslu, sakin bir bebek olur o ayrı ama hadi artık evhamli doğsun nazli kızın :)

Evininhatunu

insallah sakin olur da sen de dinlenirsin. bizim ki de 1 saat once uyudu. rezenemi icip ben de gidiyorum yataga. umarim bi 3 saat uyur da ben de dinlenebilirim azcik

Ben de gaz ilacını kestim bugün. Sadece biogaia ve d vitamini veriyorum. Gaz ilacı daha kötü yapıyor çocuğu onu farkettim.
Daha huysuz ve ağlayan bir çocuk oluyor o ilacı içince ne hikmetse.
Yarın da vermeyeceğim bakalım doğru mı düşünüyorum. Gerçekten de ilaç mı etkiliyor öğreneceğiz.
Deneme yanılma yapıyoruz napalım. :))

resmen direniyor uykuya ya. 3 aglama krizinden sonra uyudu nihayet.
aynen dedigin gibi kotuye gidiyor gibi hissediyorum
Ben bir iki gün daha deneyeyim net bir çıkarımda bulunursam sana da önereyim canım ama gaz ilacı yapıyor sanırım bizim bebeleri böyle.
Denemelerin sonucunu yazarım sana.
Senin kullandığın gaz ilacı nedir?

bize dr nurse harveys verdi ama rutin olarak kullanma cok huysuzlandiginda kullan dedi. duzenli kullandigimiz bisey degil yani. cok zorlandigini dusundugum zaman kullaniyorum. ama gozlemledigim kadariyla bizimkini rahatlatiyor.

bize dr nurse harveys verdi ama rutin olarak kullanma cok huysuzlandiginda kullan dedi. duzenli kullandigimiz bisey degil yani. cok zorlandigini dusundugum zaman kullaniyorum. ama gozlemledigim kadariyla bizimkini rahatlatiyor.
Ben de aguline kullanıyorum. Nurse Harvey aldım daha başlamadım. Ama inşallah gerek de kalmaz. Kendi çıkartabiliyor gibi. Öğrendi sanırım.
İlacı içince çocuk değişiyor resmen.
Bakalım tezim doğru mu.

Kızlar 7 de hastaneye geldim 11:55 te bebeğim dogdu
Suni sancı verdiler..sancılarım dayanılmaz oldu suni sancıdan olsa gerek.. detayları daha sonra paylaşirim

GöZün aydın canım allah analı babalı büyütsün

Bugün sekiz günlük olduk 3 gündür kaka yapmıyor. Bu durum normal mi sizce, bu durumu yaşayan oldu mu?

Canım acaba doymuyor olabilirmi bizimkide 7 günlük ama her beslenmede nerdeyse kaka yapıyor

resmen direniyor uykuya ya. 3 aglama krizinden sonra uyudu nihayet.
aynen dedigin gibi kotuye gidiyor gibi hissediyorum

nilselen bizimki de uykuya dalma da sorun yasıyor ,tam uyuyor yerine koyuyoruz 5 dk gecmiyor uyanıyor hoop tekrar basa dön hem kendi yoruluyor hem biz... büyüdükce düzelir mi daha mı kötü olur korkutuyor bu beni valla.

Yok yok düzelecek inşallah
Bu böyle bizi tüketir yoksa.
En azından bir saat uyusa biz de dinleniriz.
Düzelmesi lazım

Ben
Uykuya dalamama bi tek ipek hanımın sorunu değilmiş demek içim rahatladı
Uykuya dalamıyorum diye çığlık çığlığa ağlar mı bir bebe yaa? Kapat evladım gözünü
ben göze destek veriyorum kapatsın diye
Gaz çıkartsın diye popoya destek veriyorum.
Emsin diye çeneye destek veriyorum
Ee be yavrum sen de az destek ver di mi
Her işi ben mi yapıcam

Ben

ben göze destek veriyorum kapatsın diye
Gaz çıkartsın diye popoya destek veriyorum.
Emsin diye çeneye destek veriyorum
Ee be yavrum sen de az destek ver di mi
Her işi ben mi yapıcam
Ben de alnının ortasını okşuyorum parmağımla kapatıyor gözünü anayız ya biz her yük bize

Yok herhangi bir şey yok sadece bir damla duş aldıktan sonra iltihap geliyo sonra devam etmiyo acaba sıcak su mu etkiliyor bilmiyorum ki ya endişelendim
Benim de kanamam var hafif hafif onu sormak için doktor bir arkadaşımı aradım. Hafif kanama varsa sorun değil dedi ama sarı akıntı iltihap olursa mutlaka doktora görün dedi. Sen de bi doktora görün istersen canım.

GöZün aydın canım allah analı babalı büyütsün

Canım acaba doymuyor olabilirmi bizimkide 7 günlük ama her beslenmede nerdeyse kaka yapıyor
Olabilir , ama sütün yetip yetmediğini nerden anlayacağım ki ben.Sadece geceleri mama ceriyorum. Doktor bayramdan önce günde enaz 4 kez verin dedi, ama ben mamaya alışmasından çok korktuğum için dinlemedim açıkçası doktoru. Şuan kendi bildiğimi okuyorum. Ama salı günü kontrolümüz var, kilo kontrolünde herşey ortaya çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…