2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Neden kimyon çayı?

Ay maşallah Defne kuzuna
doymayınca uyumayan bebe acıkınca da uyanır bence ya. Ben uyandırıyorum ama 3 saati geçerse. Gerçi gözü kapalı emiyor ama emsin yeter karnı boş kalmasın diye

Sezeryan olan anneler dikislerin i lendimi döküldü yoksa doktormu aldi ben sezeyan olali bir ay oldu dokulmedi doktor alinacak demedi ipin rengi mavi kendi mi dusecek aceba

Sezeryan olan anneler dikislerin i lendimi döküldü yoksa doktormu aldi ben sezeyan olali bir ay oldu dokulmedi doktor alinacak demedi ipin rengi mavi kendi mi dusecek aceba
Yok cnm alınmıcak benimki de, kendi kendine eriyen dikişlerden. Bu hafta kontrole gidicem sadece.

Gece okuyup cevap yazmamışım dün gece biz de partiledik yaa bugün iyi bakalim normal seyrinde. Akşama sanırım kaynım gelecek koca kişisi bana sormadan plan yaptı da ben de ona sinirliyim. Çocuk gidecek diye bişey demiyorum ama takılacak başka bir zamanı bulabilirlerdi. İpek uyudu mu hiç dinlemem gider yatarım ben de

Uykuya dalma saati kaçınca zorlanıyor ufaklıklar.
Bence loş bir odaya git, kolik müziği aç, emzirerek unutmayı dene. Ama tam doğana kadar iki memeyi de bol bol emzir.
Belki işe yarat
yok canım yaramadı gaz sancısı tuttu şimdi banyo yaptırdık belki emip uyur

Erkek anneleri sünnet için fikriniz nedir acaba ne zaman yaptırmayı düşünüyosnuz
Can'ım 6 aylık olduktan sonra yaptırmayı planlıyorum

Offf uykuda tutmuyo ya resmen alttan baka baka bacaklarimdan akti kan sinir oldum Allah'im bi cikaydim surdan ya hala ilac konulacak onu bekliyorum niye doqru duzqun bi aciklama yapmiyolar onuda anlamis deilim cabucak qecsin su zamannnnn

aciklama yapmazlar canim,muayene eder ilac koyar giderler

ordeklinin icini gormedim,esimin kuzeni yapmisti,ondan duymustum,gidip bakacaktim,iyi oldu soyledigin. kaplikayaya yakiniz,eriklideyiz ama günün salonunu bilmiyorum. kac kisi aliyor orasi?

E tabii ilgi hep üzerindeyken bi anda bölünüyor,burda siZe büyük iş düşüyor ama senin o dengeyi iyi kuracagından eminim:)

ayni durum bizde de var. her iki memeyi 15er dakika emiyor,ayrica 40 cc falan da biberonla anne sutu veriyorum. 3 4 saat uyanmiyor. uyandirmaya calissam da ayilmiyor ve memeyi almiyor. aciksa uyanir diye dusunuyorum. zorla kaldiran var mi?
E elif_ay canim sen nasil yapiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…