2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sagol cnm arkadasin dikislerini doktor almista beyaz ipmis onunki
Ben iki üç hafta hiç bakmadım bile cnm,, kötü oluyorum yarayken görünce. O yüZden de rengini bilmiyorum tabi :) ama şu an epey eski bi ameliyat iziymiş gibi duruyor.. ip vs zaten görünmüyo hiç, eridi tamamen heralde..

Canım burası devletmi universitemi neden bukadar bekletiyorlarki kimse bir bilgi vermiyorlarmı
Devlet canim doqum hastanesi tek dedikleri sey bebek normal doqumu.kaldirabilir yoqun bakim odasi bosalinca seni alicaz fitil verip acilmayi saqlicaz falan ama hic bosalacak qibide deqil dunden beri oakdar strese qirdimki

bilirim o belirsizligi,sakin kalmaya calis. telefonla ugras,buraya yaz,zaman daha cabuk aksin.
yer yok diye mi yogun bakimi bekliyorlar?
Evet canim yoqunluk varmis oyuzden bosalmasini bekliyorum esimde disarda rezil oldu iceride almiyolar yazik onada ayri uzuldum arabada uyumus qece falan

Evet canim yoqunluk varmis oyuzden bosalmasini bekliyorum esimde disarda rezil oldu iceride almiyolar yazik onada ayri uzuldum arabada uyumus qece falan

canim aynisini benim esim yasadi. 3 gun arabada yatti.evede yollayamadim,birakip gitmedi. iceri de almiyorlar biliyorum.
odada tek misin,baskalari var mi?
hep nst ye bagli misin?

Devlet canim doqum hastanesi tek dedikleri sey bebek normal doqumu.kaldirabilir yoqun bakim odasi bosalinca seni alicaz fitil verip acilmayi saqlicaz falan ama hic bosalacak qibide deqil dunden beri oakdar strese qirdimki

malesef devlet ve universite boyle iste canim. sabretmeye calis. moralini yuksek tut. biliyorum o belirsizlik cok can sıkıcı,insan cikip gitmek istiyor ama kizini dusun,kucagina aldigini hayal et.

sen kendi isteginle mi yatis yaptin canim,doktorun mu yatirdi?

canim aynisini benim esim yasadi. 3 gun arabada yatti.evede yollayamadim,birakip gitmedi. iceri de almiyorlar biliyorum.
odada tek misin,baskalari var mi?
hep nst ye bagli misin?
Yok canim kalp atisina bakiyolar sabah aksamda nst istiyolar ole hep baqli deilim dun suni sanci verdiklerinde baqliydi hep keske devam etselerdi belkide olacakti acilma

Dun ben kontrole qittim canim qunun dolmus yatiriyoruz artik dedi.Bana kimse sormadi fikrimi yani...insaAllah bi saq salim ciksaydik surdan kizimla cocukta ne hareket kaldi ne bisey

bugun sag memeyi emerken birden memeyle kavga etmeye basladi. emdikten 15 dk sonra falan. baktim sut geliyor. yine verdim ayni memeyi. hala kavgaya devam. diger memeye aldim kavga bitti cok cok emmeye devam etti. hii dedim demek ki sut istedigi miktarda gelmiyor artik zira meme sonmus balona donmustu. sonra didari ciktik disarda huysuzlandi bi 10 dk oyle emdi ve memede uyudu. eve gelirken yolda aglamaya basladi. eve girince hemen emzirdim. yine memede uyudu. gogusler dolmamisti hic riske atmayayim diyerek uzerine bir de 75 ml sut verdim. (bugun bunu deniyorum. karninin toklugundan emin olduktan sonra uyutmaya calisiyorum). gazini cikardim yatirdim. yine bi huysuzlanacak gibi oldu. tekrar aldim kucagima sonra o hareketi denedim. sonuc basarili :) 2 bucuk saat oldu hala uyuyor. 3e kadar yolu var. uyandiginda herseyinin tam oldugundan emin olduktan sonra uyutmak icin direk bu yontemi deneyecegim bu sefer. havada serbest salinma + anne karnindaki usgde duyulan ses. kisaca şşş :)) eger yine ise yararsa mutlaka yazacagim beklemede kalin

normal dogum yapan arkadaslar korse kullaniyor musunuz?
ben kullanmiyorum. ozel bi sebebi yok hrm almaya firsatim olmadi. hem sanirim ihtiyacim kalmayacak. gunde 4-5 saat uzunlukta aralarla emzirmekten gobek falan kalmadi tabiki hala var tamamen gitmis degil. aklima geldikce karnini icime cekip saliyorum. hamilrlikteki nefes egzersizini yapiyorum yani

Dun ben kontrole qittim canim qunun dolmus yatiriyoruz artik dedi.Bana kimse sormadi fikrimi yani...insaAllah bi saq salim ciksaydik surdan kizimla cocukta ne hareket kaldi ne bisey

sagsalim cikacaksin canim ama moralini yuksek tut lutfen. biliyorum zor oldugunu ama bebisinle eve gittigini dusun.

gecmis olsun. tekrarlamadan once acilmasi kac gun surdu? tekrarladiktan sonra kacinci gun?
benim basima geldi ayni meme 2 kez. ilkinde bebegi emzirdigim gibi hemen gecti. 2.sinde 3 gun surdu sertliklerin acilmasi ki her emzirmede mutlaka o memeti verdim. kac kez masaj ve sicak uyguladim bilmiyorum. sonra emerken birden aciliverdi tum bezeler kayboldu. bu hadisenin ismi angorjman. 1-7 gun arasi suruyormus. masaja ve ilik komprese devam et ve mutlaka sutunu sag. yalniz suna dikkat et normalde sicak su dus falan sut artirimina da iyi geldiginden tikanikligi artirabilir. o yuzden sagma/emzirme oncesi uygulamaya dikkat et. ve mutlaka emerken ya da sagarken elinle masaj uygula. ben sutu artiran humana cay, solgar hap falan bunlari kestim o tikaniklik suresince. kanser falan hrmen dillendirmek ne kolay ya doktor da bir garipmis.

Büyük kızım da kullanmıştım bu sefer çok sıcaktı oyüzden takmak istemedim hala hamilelik kilomdan 7kilo var vericeğim ama göbeğim baya toparlandı

benim de 7 kilo kaldi. cok fazla degil gobus ama ben dumduz olsun istiyorum. yarin kontrolde soracagim bakalim doktora. yeni yeni kendimi toparladigim icin yuruyus yapmak istemiyorum. biraz daha toparlayim da yuruyus ve egzersiz yapacagim.

o egzersizi unuttum bak ben,dur yapayim ben de:))
benimki yeni emmeye basladi ya,dur bakalim.belki gider benimki de:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…