Ben iki üç hafta hiç bakmadım bile cnm,, kötü oluyorum yarayken görünce. O yüZden de rengini bilmiyorum tabi :) ama şu an epey eski bi ameliyat iziymiş gibi duruyor.. ip vs zaten görünmüyo hiç, eridi tamamen heralde..Sagol cnm arkadasin dikislerini doktor almista beyaz ipmis onunki
Devlet canim doqum hastanesi tek dedikleri sey bebek normal doqumu.kaldirabilir yoqun bakim odasi bosalinca seni alicaz fitil verip acilmayi saqlicaz falan ama hic bosalacak qibide deqil dunden beri oakdar strese qirdimkiCanım burası devletmi universitemi neden bukadar bekletiyorlarki kimse bir bilgi vermiyorlarmı
Evet canim yoqunluk varmis oyuzden bosalmasini bekliyorumbilirim o belirsizligi,sakin kalmaya calis. telefonla ugras,buraya yaz,zaman daha cabuk aksin.
yer yok diye mi yogun bakimi bekliyorlar?
Evet canim yoqunluk varmis oyuzden bosalmasini bekliyorumesimde disarda rezil oldu iceride almiyolar yazik onada ayri uzuldum arabada uyumus qece falan
Devlet canim doqum hastanesi tek dedikleri sey bebek normal doqumu.kaldirabilir yoqun bakim odasi bosalinca seni alicaz fitil verip acilmayi saqlicaz falan ama hic bosalacak qibide deqil dunden beri oakdar strese qirdimki
Yok canim kalp atisina bakiyolar sabah aksamda nst istiyolar ole hep baqli deilim dun suni sanci verdiklerinde baqliydi hep keske devam etselerdi belkide olacakti acilmacanim aynisini benim esim yasadi. 3 gun arabada yatti.evede yollayamadim,birakip gitmedi. iceri de almiyorlar biliyorum.
odada tek misin,baskalari var mi?
hep nst ye bagli misin?
Dun ben kontrole qittim canim qunun dolmus yatiriyoruz artik dedi.Bana kimse sormadi fikrimi yani...insaAllah bi saq salim ciksaydik surdan kizimlamalesef devlet ve universite boyle iste canim. sabretmeye calis. moralini yuksek tut. biliyorum o belirsizlik cok can sıkıcı,insan cikip gitmek istiyor ama kizini dusun,kucagina aldigini hayal et.
sen kendi isteginle mi yatis yaptin canim,doktorun mu yatirdi?
Büyük kızım da kullanmıştım bu sefer çok sıcaktı oyüzden takmak istemedim hala hamilelik kilomdan 7kilo var vericeğim ama göbeğim baya toparlandıgobusu toparlasin diye kullanmak istiyorum ama doktora da sormadan kullanmayim dedim.
bugun sag memeyi emerken birden memeyle kavga etmeye basladi. emdikten 15 dk sonra falan. baktim sut geliyor. yine verdim ayni memeyi. hala kavgaya devam. diger memeye aldim kavga bitti cok cok emmeye devam etti. hii dedim demek ki sut istedigi miktarda gelmiyor artik zira meme sonmus balona donmustu. sonra didari ciktik disarda huysuzlandi bi 10 dk oyle emdi ve memede uyudu. eve gelirken yolda aglamaya basladi. eve girince hemen emzirdim. yine memede uyudu. gogusler dolmamisti hic riske atmayayim diyerek uzerine bir de 75 ml sut verdim. (bugun bunu deniyorum. karninin toklugundan emin olduktan sonra uyutmaya calisiyorum). gazini cikardim yatirdim. yine bi huysuzlanacak gibi oldu. tekrar aldim kucagima sonra o hareketi denedim. sonuc basarili :) 2 bucuk saat oldu hala uyuyor. 3e kadar yolu var. uyandiginda herseyinin tam oldugundan emin olduktan sonra uyutmak icin direk bu yontemi deneyecegim bu sefer. havada serbest salinma + anne karnindaki usgde duyulan ses. kisaca şşş :)) eger yine ise yararsa mutlaka yazacagim beklemede kalinİlk seferde bizim kız kendini paraladi ama sonraları sevdi. Hala her zaman kabul etmiyor ama genelde iyi tepki veriyor.
Ay tişekkürler ifenim
Emmiyor işte iki cok cok yapıyor uyuyor onda da bin türlü surat yapıyor. Dudaklarını büzüp yarı yarıya kapalı gözlerinin ardından yan yan bakıyor sonra gözlerini devirip yatıp uyuyor. Çok suratsız bu kız biraz büyüyünce yandım ben :)
İpin rengi siyahtı ve tek bir dikişti bitiş yerinde. 27. günde kendisi düştü. 40ına kadar düşmezse kontrole gidersin orada sorarsın doktoruna.
Herhalde canım, bebeğin var senin kimsenin keyfini bekleyemezsin bebek uyudu mu anne de hop yatağa. Daha bir süre bu düzen böyle gider
Senin bebeğin daha çok küçük, çok yeni doğdu. Kaldirmanin bir yolunu bulabilirsen iyi olur. Sarılık olmasın diye 2 saatte bir emmesi lazım. Her ihtimale karşı sen beslemeye çalış ne olur ne olmaz.
Yediklerim yüzünden olabilir çünkü malum kurban bayramı ve proteinin dibine vurdum kaç gündür.
O hareketi biz de denedik ve cok etkili olduğunu fark ettim. Senin dediğini de denerim gün içinde inşallah işe yarar da bebeklerin bug'ını bulmuş oluruz
ben kullanmiyorum. ozel bi sebebi yok hrm almaya firsatim olmadi. hem sanirim ihtiyacim kalmayacak. gunde 4-5 saat uzunlukta aralarla emzirmekten gobek falan kalmadinormal dogum yapan arkadaslar korse kullaniyor musunuz?
Kullanıyorum bende 5. Günden beri Bazen tam gün bazen saatli daralmaya bağlı :)normal dogum yapan arkadaslar korse kullaniyor musunuz?
Yok canim kalp atisina bakiyolar sabah aksamda nst istiyolar ole hep baqli deilim dun suni sanci verdiklerinde baqliydi hep keske devam etselerdi belkide olacakti acilma
Dun ben kontrole qittim canim qunun dolmus yatiriyoruz artik dedi.Bana kimse sormadi fikrimi yani...insaAllah bi saq salim ciksaydik surdan kizimlacocukta ne hareket kaldi ne bisey
gecmis olsun. tekrarlamadan once acilmasi kac gun surdu? tekrarladiktan sonra kacinci gun?Memesinde beze oluşan var mı.
Geçen hafta sağ göğsüm şişti. Kızardı. Hastane pompasıyla iki kez çektirdik. Masaj sıcak kompres yapıldı. Genel cerrahta antibiyotik verdi. Rahatladım derken sabah elime sağ memenin başına iki cm uzaklıkta fındıktan biraz küçük boyutta sert beze elime geldi. Korktum. Bugün tekrar genel cerraha gittim. Doktor şimdilik kanser olasılığı küçük bir ihtimal dedi. Süt ile ilgili olabileceğini düşünüyorum deyip klasik çözüm önerilerini sunarak yolladı. Ben dediklerinden hiç tatmin olmadım.
Minnoş o kadar emmesine rağmen kitle hala duruyor. Siz böyle birşey yaşadınız mı? Korkuyorum. Ya kötü bir şeyse...
Büyük kızım da kullanmıştım bu sefer çok sıcaktı oyüzden takmak istemedim hala hamilelik kilomdan 7kilo var vericeğim ama göbeğim baya toparlandı
Yok canim disarida cikarmiyolar bari esim yanimda olsa az moral olurdu bana camdan bakiyorum onada burda olmasi bile yetiyoben 3 gun boyunca hep bagliydim,hep yatiyordum,o daha sıkıcı. hep yatmiyorsan iyi. disari cikmana izin var mi?
ben kullanmiyorum. ozel bi sebebi yok hrm almaya firsatim olmadi. hem sanirim ihtiyacim kalmayacak. gunde 4-5 saat uzunlukta aralarla emzirmekten gobek falan kalmaditabiki hala var tamamen gitmis degil. aklima geldikce karnini icime cekip saliyorum. hamilrlikteki nefes egzersizini yapiyorum yani
Kullanıyorum bende 5. Günden beri Bazen tam gün bazen saatli daralmaya bağlı :)
gider gider :) ben 17 kg aldim. son 5 kilom kaldi :)o egzersizi unuttum bak ben,dur yapayim ben de:))
benimki yeni emmeye basladi ya,dur bakalim.belki gider benimki de:)))
Yok canim disarida cikarmiyolar bari esim yanimda olsa az moral olurdu bana camdan bakiyorum onada burda olmasi bile yetiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?