2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben uyandırıyorum uyanıyor altını açıyorum mıncıklıyorum ama bir ayı geçince uyandırmayı düşünmüyorum

bana uyandirmak pek uygun gelmiyor ya. zaten kendilerince dertlerini cok guzel anlatiyorlar ve bir derdi oldugunda 15 dk zor uyutuyoruz biliyorsun :) o yuzden bence endiselenecek bi durum degil. her gun boyle uzun uyumuyor neticede dimi?

benimki uyuyor ama daha anne karninda olacakti benim oglusum, kilosunun ve haftasinin sizinkilerden kucuk olmasina bagliyorum ben.

Yüzüstü yatırırken gözünün önünden ayırma ama başını yatağa çevirip boğulabilir Allah korusun.
Sıcak işe yarar, sıcakta çok güzel rahatlıyor gaz sancıları.

bana uyandirmak pek uygun gelmiyor ya. zaten kendilerince dertlerini cok guzel anlatiyorlar ve bir derdi oldugunda 15 dk zor uyutuyoruz biliyorsun :) o yuzden bence endiselenecek bi durum degil. her gun boyle uzun uyumuyor neticede dimi?
Ya son 3 günde 2-3 kez yapmaya başladı. Yarın doktor kontrolü var, soracağım ama size de bir sorayım dedim. Hem uyandirmaya vicdanım el vermiyor hem aç bırakmaya, iki ucu ne menem bir değnek bu böyle anlamadım.

Anladım nedenini, besin desteklerinde ve kür tariflerinde falan da kullanılan bir yöntem. Tamam o yüzdense normalmiş, teşekkürler

belki de yavas yavas uykularini uzatiyordur annesi. ya da yediklerin yuzunden sutun daha yagli doyurucu hale gelmistir 5 saat tutuyordur. olamaz mi? olabilir :)

az once bisey denedim tesaduf muydu bilmiyorum ama cok hosuma gitti dun paylastigim videoda dr amca bebegi popodan ve cene destekli olarak gogsunden tutup havada ufak hareketlerle salliyordu ya. boslukta suda salinma hareketini hatirlattigi icin bebek sakinlesiyordu. ben bunu basindan ve poposundan tutarak yuzu bana donuk sekilde denedim. zaten uykusu vardi ve esniyordu. saniyesinde tus oldu cocuk. yataga yatirinca da uyanmadi. gerci henuz bisey soylemek icin erken yatirali henuz 15 dk oldu ama bi deneyin bence :) Mutella

Bugün ilk defa sling bağladım çok uzun durmadı sanki yaa :/
İlk seferde bizim kız kendini paraladi ama sonraları sevdi. Hala her zaman kabul etmiyor ama genelde iyi tepki veriyor.

Allahım nasıl kibar bir üslup örnek aldım
Ay tişekkürler ifenim

Ay maşallah Defne kuzuna
doymayınca uyumayan bebe acıkınca da uyanır bence ya. Ben uyandırıyorum ama 3 saati geçerse. Gerçi gözü kapalı emiyor ama emsin yeter karnı boş kalmasın diye
Emmiyor işte iki cok cok yapıyor uyuyor onda da bin türlü surat yapıyor. Dudaklarını büzüp yarı yarıya kapalı gözlerinin ardından yan yan bakıyor sonra gözlerini devirip yatıp uyuyor. Çok suratsız bu kız biraz büyüyünce yandım ben :)

Sezeryan olan anneler dikislerin i lendimi döküldü yoksa doktormu aldi ben sezeyan olali bir ay oldu dokulmedi doktor alinacak demedi ipin rengi mavi kendi mi dusecek aceba
İpin rengi siyahtı ve tek bir dikişti bitiş yerinde. 27. günde kendisi düştü. 40ına kadar düşmezse kontrole gidersin orada sorarsın doktoruna.

Herhalde canım, bebeğin var senin kimsenin keyfini bekleyemezsin bebek uyudu mu anne de hop yatağa. Daha bir süre bu düzen böyle gider

Senin bebeğin daha çok küçük, çok yeni doğdu. Kaldirmanin bir yolunu bulabilirsen iyi olur. Sarılık olmasın diye 2 saatte bir emmesi lazım. Her ihtimale karşı sen beslemeye çalış ne olur ne olmaz.

Yediklerim yüzünden olabilir çünkü malum kurban bayramı ve proteinin dibine vurdum kaç gündür.
O hareketi biz de denedik ve cok etkili olduğunu fark ettim. Senin dediğini de denerim gün içinde inşallah işe yarar da bebeklerin bug'ını bulmuş oluruz

Canim ben haal beklemedeyim.ilaci bild koymadilar of ya cildiracam ne kadar surede acilma olduydu senin bide acilma olunca yinede suni sanci verdiler mi ?

seni cok cok iyi anliyorum canim suanda. bol bol dua et.
canim benim 3.gun sabah ilac koydular 9 gibi,aksam 6.5 gibi falan hafiften belden agri basladi ama rahatsiz edecek kadar degildi.8 gibi sancilar siddetlendi baya,22.30da da dogum oldu. acilma 1 saatte falan artti canim. acilma olunca dogum basladi zaten.suni vermediler.

ilaci hala koymadilar mi,neyi bekliyorlar?

Ben uyurken koymuştum biraz mızmızlandı 15 dakika içinde filan. Neyse demek ki öyle o kadar da dedikleri gibi uyuma garantili değil:) Ama ağırlığını hiç hissettirmiyor. Güzelmiş beğendim. Yarın sağlık ocağına öyle götüreceğim.

Memesinde beze oluşan var mı.
Geçen hafta sağ göğsüm şişti. Kızardı. Hastane pompasıyla iki kez çektirdik. Masaj sıcak kompres yapıldı. Genel cerrahta antibiyotik verdi. Rahatladım derken sabah elime sağ memenin başına iki cm uzaklıkta fındıktan biraz küçük boyutta sert beze elime geldi. Korktum. Bugün tekrar genel cerraha gittim. Doktor şimdilik kanser olasılığı küçük bir ihtimal dedi. Süt ile ilgili olabileceğini düşünüyorum deyip klasik çözüm önerilerini sunarak yolladı. Ben dediklerinden hiç tatmin olmadım.
Minnoş o kadar emmesine rağmen kitle hala duruyor. Siz böyle birşey yaşadınız mı? Korkuyorum. Ya kötü bir şeyse...

cok derin uyuyor ama denemeye devam edecegim.

Anladim canim insaAllah banada suni sanciya qerek kalmadan acilma olurda doqururum yoqun bakim doluymus hala odanin bosalmasini bekliyorum orda vereceklermis ilaci bilmiyorum acayip bi belirsizlik icindeyim yani

Anladim canim insaAllah banada suni sanciya qerek kalmadan acilma olurda doqururum yoqun bakim doluymus hala odanin bosalmasini bekliyorum orda vereceklermis ilaci bilmiyorum acayip bi belirsizlik icindeyim yani

bilirim o belirsizligi,sakin kalmaya calis. telefonla ugras,buraya yaz,zaman daha cabuk aksin.
yer yok diye mi yogun bakimi bekliyorlar?

arch2401 weewell kamera aldım kullanıyoruz yalnız renk gidip geliyor sizde de var mi bu sorun senin aldigin kameranın aynısı bizde ki de canım

Canım burası devletmi universitemi neden bukadar bekletiyorlarki kimse bir bilgi vermiyorlarmı

E tabii ilgi hep üzerindeyken bi anda bölünüyor,burda siZe büyük iş düşüyor ama senin o dengeyi iyi kuracagından eminim:)
İnşallah cnm.. bugün bi ara Duru'nun beşiğinde yatıp sallanmak istedi mesela... veya bazen onu bırakıp beni kucağına alır mısın diyor falan... o tarz hareketleri de oluyor yani... bazen yetişemiyoruz ama genel olarak bi şekilde idare ediliyor işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…