2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İyi akşamlar kızlar bir şey soracaktım biz 42 günlük olduk bebeğim 1 saat falan emmeden uykuya geçmiyor normal mi bu kadar uzun sürmesi acaba sutum mu az hatta bazen bu zamandan daha uzun sürüyor bir de sık sık başını çekiyor memeden çekince bakıyorum fiskirarak geliyor acaba o mu rahatsız ediyor ya da fiskirmasuna rağmen süt mu azdır

Bugün 10 günlük oldu Damla kuzum. Iki gündür üzerimde bir duygusallık var. Dün emzirirken şırıl şırıl ağladım yüzüne bakıp bakıp. Minicik bana ihtiyaci olan bir yavru. Doğumda hiç ağlayamamıştım sevinçten de olsa. Sanki iki gündür içimde biriken tüm duygular yeni yeni gün yüzüne çıkıyor gibi.

Benim gibi hisseden var mı bilmiyorum. Eşimi özlemeye başladım. Sanki bir daha eskisi gibi olamayacakmışız gibi hissediyorum. Evliliğimizin dördüncü ayinda hamile kaldım. Sonra hamilelikle uğraştık. Başbaşa yeterli vakit geçirememiş gibi hissedip üzülüyorum. Çok garip bir duygu bebeğimi çok seviyorum ama eşimi de çok seviyorum.

Gelip geçici bir duygu biliyorum ama böyle hissetmeden de duramıyorum. Çok garip bir ruh hali içindeyim. Acaba lohusa depresyonu böyle bir şey mi?

ordeklinin icini gormedim,esimin kuzeni yapmisti,ondan duymustum,gidip bakacaktim,iyi oldu soyledigin. kaplikayaya yakiniz,eriklideyiz ama günün salonunu bilmiyorum. kac kisi aliyor orasi?
Yine gidip bak aklında kalmasın . Adile naşit tiyatrosunun orda benim dediğim yer .kaç kişi aldığını HAtırlamıyorum ama ördekliğe göre büyük Can'ım.
canım senin bebeğin haftasını doldurmadan dünyaya geldiği için kendisini anne karnındaki gibi hissediyordur ahmet asaf ne zaman anne karnındakı haftasını doldurdu uykuda beslenmede düzene girdi. Ben her 3 saatte uyandırıyordum tek göğsü emiyordu ve hiç gözlerini açmıyordu ağlamıyordu düşün , 3 kez biberonla 30 cc veriyordum onun dışında hep 3 saatte bir meme verdim. Çok düşünüyordum acaba yanlış mı yapıyorum bu kadar saat uyuyor gelişmiyor mu die haftalık kontrollerınde kilo alışı çok güzel çıktı ve kaka çiş sayısıda iyi olunca öle devam ettim. Şimdide normal seviyeye ulaştı uyumuyor gaz sancısı meme saatı bıtmıyor şimdide iki göğsü emdiği halde uyumuyorsa biberonla 70 cc süt veriyorum, günde ıkıkere.

Ben de ilk sağlık ocağına gitmiştim. Ağlayacak gibi olunca yaylanarak yürüdüm ise yaradı, belki senin de işine yarar :)

O hareketi bir anlatsana tekrar. Karnına destek vermeden mi başını tutuyorsun? Az önce bir deneyeyim dedim de benim perte çıkmış bileklerimle olacak gibi değildi. Eşime anlatacağım o dener belki bizde de ise yarar.

Benim de 8 kilo duruyor hala ama karnım gitti yerinde sadece deri yığını var onu da karın kaslarımı çalıştırma iznim başlayınca pilatesle sıkıştırıp atarım diye düşünüyorum :)
Ben normal olmadım ama doktor bana kullanma korse dedi, onu da belirteyim.

benim de 7 kilo kaldi. cok fazla degil gobus ama ben dumduz olsun istiyorum. yarin kontrolde soracagim bakalim doktora. yeni yeni kendimi toparladigim icin yuruyus yapmak istemiyorum. biraz daha toparlayim da yuruyus ve egzersiz yapacagim.
Ben çıkıyorum dışarı ama öyle herhün düzenli değil birde bebekle çıktığım için hızlı yürüyüş yapamıyorum doğal olarak bebek arabasıyla ne kadar olursa okadar iştahım açık işte onu frenlemem lazım önce

Yok canım merak etme depresyon değil sadece lohusa duygusallığı bende yaşadım aynı şeyi eşim uzun yol şoförü bir hafta evse kaldıktan sonra işe gidince çok üzüldüm evden herkes gitsin eşimle kızımla kalalım istedim bu lohusalıkta kendi kendime söz verdim kızlarımın lohusalıklarında onlar nasıl isterse öyle davranıcam

dikislerin oldugu icin mi acaba canim,nedenini soyledi mi?

esimle birkac defa ciktik aksamlari,annem bebise bakti ama dedigin gibi duzenli degil. gelenler hep tatli getirdiler,ev tatli dolu. ben de seviyorum ama frenlemeye calisiyorum kendimi

Hadi yaa
Nasıl bir test o ? Adı o biliyor musun ?
Kakadan yapılıyor canım adı nedir bilmiyorum ben geceleri çok aglıyor diye doktora götürmüştüm şansa kakasını yapmış doktor kakaya bakınca şüphelendi test istedi ama negatif çıktı sğt yogurt yemiyorum zaten gaz yapar diye peyniri çikolatayı filan yeme dedi kesince bir ara düzeldi kakası bayramda dikkat edemedim yine aynı alerji varmı yokmu bilmiyorum tekrar diyet yapıcam bakalım düzelicekmi

Direk git yat bence de.. uykusuzluk hiç yaramıyo bebeğe.. ben önceki gece aptal gibi uyumayıp eşim gelene kadar bekledim. Sonra da kısa aralıklarla uyudu kız hep ve dünden beri hala o uykusuzluğun çilesini çekiyoruz maaile... bu dönem kendinden ve çocuklardan başkasını düşünmemek lazım aslında... annenin yorgunluğu zincirleme olarak herkesi olumsuz etkiliyo çünkü

defne kizi yerine yatirirken ya da yattigi yerden alirkenki tutus. bir elinle enseden basi tut diger elinle popodan tut. yuzu sana donuk olacak yani. bedeni 45 derecelik aci ile duracak sekilde ve havada kolu bacagi serbest olacak sekilde ileri geri hafifce salla. evet kollari biraz yoruyor kolay degil cidden :))
sezeryan olunca belli bir sure korse onermiyorlar evet onu ben de okumustum. benim de oyle jole kivaminda minik bir gobek kaldi :) dedigin gibi ben de barisin duzeni oturduktan sonra evde egzersizlere baslayacagim. bu arada hala uyanmadi :)) 3 saat 45 dk oldu :) cocugun karnini iyi doyurunca guzel uyuyor gercekten. gazi olmadigi surece

Kesinlikle haklısın,, hemen şaşıyo düzen. Bizde de dün misafir gidene kadar herşey iyiydi. Ama tabi onlar rahat otursunlar diye düzenini değiştirdim çocuğun resmen ve sonra da acısı fena çıktı. Resmen gece uykusu uyumuş onların yanında,, sabaha kadar, hatta bi saat öncesine kadar saçmasapan bi huzursuzluk yaşadı

Aynı durum bende de var eşim öğretmen mecbur görev yerine döndü biz kızımla annemde kaldık. 3 hafta sonra gidicez bizde ama aklıma düştükçe gözlerim doluyor hemen. Birde gidince hiç bişey eskisi gibi olmayacak artık sürekli bize ihtiyacı olan canımızdan bir parça olacak hayatımızda. Çok merak ediyorum bundan sonra nasıl olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…