2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
cok geldigi icin rahatsiz ediyor olabilir gercekten. emzirme oncesi biraz sagmayi deneyebilirsin. ya da meme ucunu makas seklinde 2 parmaginin arasina sikistirarak verebilirsin sut akisini yavaslatmak icin. bir de oyle dene. hic basima gelmedi sadece okuduklarim uzerinden yorum yapiyorum :)

oyy kiyamam ya. o yuzune bakarak duygusal hallere girme bana da oluyor. bebisin azcik daha duzene girdikten sonra esinle birbirinize daha cok vakit ayirabilir hale geliceksiniz uzulme. zor bi surecten geciyoruz. ama hep boyle kalmayacak hersey guzel olacak
ama lohusalik depresyonu degil bu. o bambaska bisey. allah hic birimizi o psikolojiye sokmasin :)

Ay bugün bizimkinde yine uyku yoktu.

Bütün gün uyumadı
Nasıl dayanabiliyor uyumadan yaa

Melisa çayı falan içsem iti gelir mi acaba uykusuna?

Teşekkür ederim canım öyle deneyeyim birde :)

4 saat 15 dakika. ve mesai baslar :))
4 saat 15dk uyudu mu yoksa
maşallah nazar değmesin
Ben bu uykunolayını çöZmeliyim yoksa günden güne tükeniyorum. bugün memedeyken uyuduğu 5-10dkları toplarsak 1 saat ancak uyumuştur gece de zaten uyumamıştı. Bakalım şimdi yattı. Bu gece performans nasıl olacak.

şanslisin canim,benim az da olsa var.

ay ben de masallah diyeyim cocuguma. en cok anne babanin nazari degermis.
gaz probleminiz var mi? o yuzden mi sik sik uyaniyor uykudan once ona karar vermek lazim sanirim. eger gaz problemi yoksa cocuk doyunca iyi uyuyor. bak 2 gundur biberonla takviye yapiyoruz. cidden guzel uyuyor ki gunlerdir gunduz uyumadigini yaziyorum burda. bugun gunduz de uyudu cok sukur. sabah 1 kez 60lik mama verdik. bir de aksamustu 75lik sut. onun disinda dunku gibi memeye yapismadi bugun gayet makul surelerde emzirdim. ben cocugumun acliktan uyumadigina karar verdim artik cidden. evet genel olarak sutum doyurucu ama sut uretimini de etkileyen bir suru faktor var. doymadigini hissediyorsam buzlukta sut kalmadiysa gerekiyorsa mama da veririm. hic biri bebegin huzurundan onemli degil. ilk bir kac kez cok suclu hissetmistim kendimi mama veriyorum sutum geliyor, cok da geliyor niye mama vereyim diye ama artik astim onu. benim psikolojim iyiyse bebek de iyi. psikolojim kotu olduktan sonra bebegi 24 saat memede tutsam ne fayda...

İpin rengi siyahtı ve tek bir dikişti bitiş yerinde. 27. günde kendisi düştü. 40ına kadar düşmezse kontrole gidersin orada sorarsın doktoruna.[/QUOTE]
Beninde bir basta bir sonda var cnm

senin bebisin kac haftalik kac kilo dogdu canim?
suan kac haftalik kac kilo?

ben de sutumu biberonla takviye olarak veriyorum,o zaman daha iyi doyuyor ve guzel uyuyor. baslarda biberon veriyorum diye ben de kendimi kotu hissettim. ama sonra dusundum,onemli olan bebisimin doyup uyumasi ve buyumesi,katiliyorum drucilla

Ay böyle güzel his depresyon olur muymuş hiç :)
Heyecan bence bu, bende de oluyor benzer şekilde ki olmasi da normal. Eşinle şimdilik bebekle ilgilenmeniz gerek çünkü dünyada ilk zamanları ve ilgiye çok muhtaç ama daha sonra düzene girecek ve eşinle de istediğin gibi vakit geçirmeye fırsatın olacak. Tamam, cok fazla baş başa kalamayabilirsiniz eskisi gibi ama yine de aranız ve ilişkiniz eskisi gibi hatta belki daha iyi bile olabilir :)
Bebeğine bakınca duygularının dolup taşması, bazen ağlama bazen gülme haline girmen de çok normal, öyle mükemmel bir şey yaptınız ki insanın tüm güzel duygularını barındırıyor küçücük bedeninde :)

dikislerin oldugu icin mi acaba canim,nedenini soyledi mi?
Yön söylemedi ben de sormadım o sıcakta kessen korse giymem diye

Dikiş mi var sizde?
Benimkinde neden Yok ?
Bir tane en sonda vardı o da kalmadı.

Tamam eşime anlatırım deneriz, benim yapmam mümkün değil bazen normal bile kaldırırken kopacak gibi oluyor bileğim.

4 saat 15 dakika. ve mesai baslar :))
Kendi uyku rekorunu mu kırdı sanki Barış Bey? Ay maşallah inşallah hep böyle güzel ve bol uykuyla gider :)

şanslisin canim,benim az da olsa var.
Daha erken senin için 3-4. haftada iyice biter üzülme hele şimdi emzirme maratonuna da hız verirsen iyice gider, bir şeycik kalmaz :)

ben de gecen gunlerde cok agladim canim. hem hastanede gecirdigim o kotu 3 gun,hem sonraki agrilarim vs.
bende kendimi yalniz hissetme duygusu oldu. sanki koskoca dunyada yalniz kalmisim,herkes beni birakip gidecek duygusuna kapildim ki annemle esim surekli biz seni asla yalniz birakmayiz dediler ama buna ragmen garip bir psikolojiye girdim,icimde garip bir huzun vardi,hala biraz var ama daha iyiyim simdi. ben de dusundum acaba lohusa depresyonuna mi girdim diye,hala cevabini bulamadim ama.

aynen kendi rekorunu kirdi hic bu kadar uyumamisti. amin insallah tum bebeler uyusun da buyusun niinniii

memeyi birakir mi korkusu oluyor genelde annelerde ama o guvenli limani nasil unutsun cocuk :) herseyde ona yapisiyor zaten :))

Amin cnm, saol :) gerçi dün geceden beri bizimki de sapıtmış durumda ama genel durumu iyi çok şükür :) yarın kırkımız doluyor,, o gerçekten sihirli bi gün gibi ama ben asıl 3 ayı bitirmesini bekliyorum sabırsızlıkla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…