2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Dun ben kontrole qittim canim qunun dolmus yatiriyoruz artik dedi.Bana kimse sormadi fikrimi yani...insaAllah bi saq salim ciksaydik surdan kizimla cocukta ne hareket kaldi ne bisey
Cnm telaşlanma hastanedesin,, çocukta hareket olmasa vs alırlardı hemen sezeryana. Hiçbişeyi yoktur onun, sakin kalmaya çalış

Ay bugün bizimkinde yine uyku yoktu.

Bütün gün uyumadı
Nasıl dayanabiliyor uyumadan yaa

Melisa çayı falan içsem iti gelir mi acaba uykusuna?
Bizim doktor papatya melisa çayı falan derdi... az da olsa fayda eder bence... bizimki de sekiz gibi bayıldı,, ben de uyumuşum yemekten sonra. On birde kalktık, yıkadın tekrar uyudu. İnşallah düzene girmiştir yine. Perişan oldu çocuk bütün gün. Öyle olunca büyük de perişan oldu tabi... yazık yavrumu kadın uyutmuş ben uyuduğum için. Üzüldüm uyanıp da göremeyince. Bi de hayal mayal hatırlıyorum geldi öptü beni aman çok zor ikisine birden yetişmek.. imkansız hatta... hayırlısıyla biraz büyüse de büyüğüme de daha fazla zaman ayırabilsem

Ne oldu cnm? Son durum ne? Kaçırdım ben,, profilinden bakıcam şimdi
Offf sorma canim rahme koyacaklari ilac icin yoqun bakim odasinin bosalmasini bekliyolarmis sinir oldum ya bayram arasi diye acayip yoqunluk var yarin sabah alicaz dedi buyuk ihtimal ama bakalim bekliyoruz oyle bos bos

34 haftalık 2310 kg 17 gün küvez mscerası 2260 aldım kuvezden şimdi 60 günlük olduk 3.700 kg ulaştı. Senin bebişin kg nasıl oldu

Gece gazlandık için uyumadı, uyudu ama kıvrana kıvrana. Çıkartmak için ovsak da fayda etmiyor geceleri canım. Midesindeyse o çıkıyor ama bağırsana inmişse kıvranıyor çocuk.
Geceleri mama vermeye çalışıyorum süt sarılığı olduğu için. Mesela şimdi yedi mamayı. Gazını çıkartayım dedim ama çıkmadı, yatırdım o şekilde.
Mama olarak da 45cc veriyorum çok değil. Gece zaten çok vermemek gerek.
Saat 4 gibi tekrar vereceğim. Sonra da sabah 6 gibi uyanır ve meme emer. Genelde bu şekilde oluyor geceleri.
Gündüz ise doymuyor mu acaba?
Ama uyuyor memede. Kucağımda. İndirmesem uyumaya devam ediyor indirene kadar. İndirince uyanıyor. Bunun anlamını çözemedim
Kucak bebeği oldu mı demek acaba?
Yoksa daha iyi doysa uyanmaz mı?
Yarın bir deneyeyim, uyumasına izin vermeyerek iki memeyi de bol bol emsin diye uğraşayım bakalım Ne olacak.
Her gün birşey deneyerek çözmeye çalışıyoruz. Fikrin varsa konuyla ilgili sevinirim. Sizlerin tavsiyeyi benim işimi yarı yarıya kolaylaştırıyor.

Ufaklık düZene girse zaten dediğin gibi ablaya da zaman kalacak sana da. Önemli olan ufak olanın uyku düzeninin sağlıklı olması. O da inşallah en kısa zamanda olur.
Ben bile dört gözle bekliyorum ki senin işin daha zor.
Ha gayret ve bol sabır canım. Günler geçtikçe o güne yaklaşıyoruz bence :)

Gretchen Grundler sanirim bug'i bulduk :)) 2. deneme basarili :))
Sallama şekli mi?
Nasıl olduğunu biraz detaylandır canım biz de deneyelim.
O videodaki gibi iki kolu sıkıca kapatıp boynunun altından tutup bebeği öne doğru yüz üstü 45derece eğip popoyu mu oy atıyorsunuz? Yan bir şekilde.

arch2401 weewell kamera aldım kullanıyoruz yalnız renk gidip geliyor sizde de var mi bu sorun senin aldigin kameranın aynısı bizde ki de canım
Renk ortam karanlik oldugunda siyah beyaz oluyor cunku gece goruşu var canim. Oda yeterince aydinlik olmadiginda siyah beyaz olur ve gece gorusune geçer

34 haftalık 2310 kg 17 gün küvez mscerası 2260 aldım kuvezden şimdi 60 günlük olduk 3.700 kg ulaştı. Senin bebişin kg nasıl oldu

benimki 33 haftalik 1890 dogdu,1600 küsürlere dustu. hastaneden cikarken 1770ti. 2 hafta once de bacaklarindaki alciyla olculdu,2050 cikti. carsamba kontrol var,bakalim kac cikacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…