2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Saol cnm,, inşallah hepsi düzene girer bi an önce.. çok uyumasa bile biraz oynanabilir hale gelse o bile yeticek zaten. Şimdi sürekli memede uyanıkken,, diilse de ağlıyo oluyo,, süre uzadıkça da ablanın canı sıkılıyo tabi :) bu arada keyfi yerindeyse çok güzel gülüyo artık bize,, o bile iyiye işaret :))))

Gretchen Grundler sanirim bug'i bulduk :)) 2. deneme basarili :))
Ay hadi inşallah bizde de tutar da emerken uyutmaktan kurtuluruz iyice kucak delisi oldu çünkü

Kızlar meme haricinde bebeklerınızı nasıl uyutuyorsunuz ?
Bazen babası omzuna atıyor karanlık koridorda ileri geri yürüyüp;
Bazen ben kucağımda kollarıma yatırıp şarkı söyleyerek;
Bazen eğimli yastığına koyup yüksek sesle anne karni sesi açıp bir elim sırtını sivazlarken bir yandan da karşısına yatıp gözlerinin içine bakarak;
Kanguru, sling ya da bebek arabasıyla dışarı çıkartarak; (bunda amaç uyutmak olmasa da sonuç hep uyumak oldu)
Slingle evde turlayarak;
Yatağında beyaz gürültü ve ninni eşliğinde uyutarak (sadece 1 güzel defa oldu)
Reflü yatağını benim yanıma alıp şarkı söyleyerek.
Bunların hepsi tek tük işe yaramış şeyler bazıları ikinci kez tutmadı bile ama bebekten bebeğe fark var sizde ise yarar diye yazmak istedim.

Offf sorma canim rahme koyacaklari ilac icin yoqun bakim odasinin bosalmasini bekliyolarmis sinir oldum ya bayram arasi diye acayip yoqunluk var yarin sabah alicaz dedi buyuk ihtimal ama bakalim bekliyoruz oyle bos bos
Hadi bakalım hayırlısı :) sabah güzel haberlerini alalım inşallah artık :)

Bence de toksa gayet güzel uyuyor cnm,, gaz falan hikaye :)

sut sariligi neymis ki ben ilk defa duydum. burda da denk gelip okumamisim demek.
gece mamayi az vermeni doktor mu soyledi? ben doktora sut icin sormustum, ki bunu sordugumda 2 haftaliktik suan 1 aylik olmak uzere, meme uzerine 30-60 arasi acken 90 ml icer dedi. mamalarin arkasinda da 4-8 hafta 90 ml yaziyor. benim fikrim gece cok aktif emmedikleri icin (senin icin de ayni sey gecerli olur sanirim mamayi az veriyormussun) sabah da oldukca ac uyaniyorlar. bi sekilde sut yetmiyor gunun devami da oyle geliyor. tabi burda bi suru etken var sut olusumunu etkileyen oralara hic girmeyelim :))
ben de kucak bebegi oldu diye dusundum ama alakasi yok bence. bebek ac oldugu icin uyuyamiyor, uyuyamadigi icin emmek istiyor, emince de uyuyakaliyor. yataga yatirdiginda 10 dk sonra uyanma sebebi yine aclik. yine emmek istiyor. aliyorsun memeye 2 cuk cuk yine uyuyakaliyor cunku yorgun :) her bebek icin gecerli olmayabilir tabi. ben kendi bebegimin acliktan yaptigini dusunuyorum cunku meme uzerine mama ya da sut verdigimde hepsini iciyor daha versem icecek gibi. en sonunda fazla miktarda hazirladim. doyduktan sonra bi kismini birakti icmedi. o zaman dedim zaten cocuk acmis diye :)
canim detayi alttaki alintida orda da yazdigim gibi gazi olmadigi surece :)) yontemi 3. deneyisim. gazi olmasina ragmen uyudu. gaz cok zorlamazsa o sekilde bile uykuya dalabiliyor. ama uyuduktan sonra cok kivrandigi icin fazla uzun uyuyamiyor yine. yuz ustu yatiriyorum ben rahat cikarsin diye. cark gibi donuyor yatakta bacak cekmekten. bu gece acaip gazi var mesela.

sut icin browns aldik ama medela mi alsam diyorum?
bize dr onerdigi icin aldik medelayi. hakikaten bebek cekmeden sut gelmiyor. dolayisiyla anne sutu icin brownsdan daha uygun. zaten kullanma kilavuzunda mama icin uygun degildir falan da yaziyor. biraz pahali bir biberon ama imkanin varsa almani tavsiye ederim.

3. deneme de basarili bacim. ama bu gece fazlaca gazi oldugu icin biraz uzun surdu uyumasi. cunku memede de habire kivrandi. gazi oldugu icin daha cok emmek istedi falan filan. kisir dongulerden sadece 1i :))

Biz mama içinde medela kullanıyoruz.Bir Problem yaşamadık.

Herkese gülücük atıyor evet. Geçen gün kahkaha patlattı :)) yakalasaydın videoya çekseydik güzel olurdu.
:)
Yakında birebir tepkiler artınca daha eğlenceli olacağı kesin.
Dediğin gibi 3 ayı bekliyoruz :)

Ilaca qerek kalmadi qaliba sancim basladi suan 10 dkda bir nisanimda qeldi ama cok.kotuyum kizlar yapamicammi ne normali
Olur mu sen kaç haftadır bu anı bekliyorsun. Bence denemeden pes etme. Başarabilirsin.
Bak kaç kişi normal Doğum yaptı onları düşün.

Durum Ne?
Merakta bırakma bizi
Had hayırlısıyla kolaycacık al kızını kucağına.

Ayrıntılı ve açıklayıcı cevabınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim :) hepimize bebeklerimizle mutlu günler inşallah :)

Canım anne sütündeki bir madde sarılığa sebep oluyor süt sarılığında. Birşey yapmıyorsun emzirmeye devam ama geç geçiyor işte 3 ay sürüyor. Çok yükselirse sarılık 24 saat anne sütünü kesiyorsun ve düşüyor değer sonra tekrar emzirme devam.
3 ay devam yani
Mamayı az vermemin sebebi dediğin gibi zaten gece memeyi de çok emmiyor. Demek ki az ile doyuyor diye düşünüyorum ayrıca kocaman bir karınla uyumak zor, rahatsız olmasın diye de çok vermiyorum.
Sabah kalkınca emzirme Faslı'nı uzatıp deneyeceğim bakalım tam doyurmayı. Çünkü dediğin gibi uykusu olduğumda hemen uyuyor, emme işini bitirmeden. O zaman da aç kalması doğal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…