2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yok cnm ben de bırakamam öyle uzun... ama bi yarım saat bahçeye indirsem kızı yeter aslında. Arasa 5 dk da çıkarım yukarı ama işte korkuyorum uyur kalır bişey olur duymaz falan diye.. niye bu kadar evhamlıyız acaba ya :)))

Gecmis olsun..Ben de bi kac gun once farkettim tam meme basinda kahverengi kisimda findik kadar bi beze var..Tedirgin oldum bayagi..herkes kanal tikanmistir diyor ama oyle kanal tikayacak kadar da bi sutum yok bilemedim..doktora gidecegim umarim kotu bisey degildir..

Monovit ne için bj arada ben hamilelik boyunca decavit kullandım

Süt sağma makinen ne marka canım . Ben lansinohın manıeli i almıştım ama çok verimli sağamadım. Acaba sütüm mü az makinayı ben mi kıllanamıyorum, anlayamadım

lansinohun elektriklisini aldim canim,tekli. memnunum,guzel sagiyor.
esim de bir ara manuel mi alsak demisti ama herkes elektrikli alinca ben de oyle aldim.

Pardon dvit 3den bahsetmişsin sanırım

Ne dediler canım ayağındaki eğrilik için?

iyi bir profesor bulduk canim,ozel muayenehanesine goturuyoruz. uludag universitesinde hocaymis ayni zamanda.hocalara alci konusunda ders veriyormus.erkenden alciya almanin avantaj oldugunu soyledi doktor. duzelecek insallah dedi. yarin acilacak alci,tam duzelme olmadiysa yenisi takilacak. en fazla 5 kez alciya aliyorlarmis,duzelmezse zorlamiyorlamis,ameliyat ediliyormus. insallah ona gerek kalmaz.

Benim eşim de öyle düşünüyor ama ben bir şey kaçırır miyim acaba diye tereddüt ediyorum.
Canim saglik ocagi yeterince bilgili olamayabiliyor. Mesela ben 2 aylik asilarini yaptirmak icin ayni gun hem saglik ocagina hem dr a gittim saglik ocagindaki hemsire İremin agzinda pamukcuk oldugunu soyledi sil agzini dedi ozel dr ise hayir bu süt artigi pamukcuk degil sakin silme bu koruyor dedi.

canim telas yapma yine git doktora icin rahatlasin ama bisey yoktur merak etme. sut kanallari tikaniyor oluyor bunlar

Cok acil olmadi ama bu sekilde isittigin sutu 1-1,5 saatte vermen en guvenlisi ama tekrar dondurani bile duydum ben asla yapmiyorum

Mantıklı valla bu şekilde ben de yapayım halihazırda biraz süt bulunsa iyi olur. Peki her sağdığın ayrı poşete mi yoksa bir günü tek poşete mi koyuyorsun
miktarina gore koyuyorum canim. bazen gunde 2 kez sagdigim oluyor. ayni anda ya da ard arda 2 meme sagmiyorsam zaten birlestirmiyorum sutleri. bazen bi memeden 30 cc cikiyor mesela. o zaman diger memeyi de sagiyorum. cunku o 30cc benim bebeye yetmez yetmedigi zaman 2 poset eritip birlestirmiyorum ayri ayri veriyorum. o da zor oluyor o anda. buzluktan cikan 2 ayri posetin birlestirilmesinde bi sajinca var mi bilmiyorum ama benim icime sinmesigi icin oyle yapiyorum..
bu arada ben pompadan cok memnunum sen de memnun musun? mamajoo vardi dimi sende de?

Monovit ne için bj arada ben hamilelik boyunca decavit kullandım

Pardon dvit 3den bahsetmişsin sanırım
Bebekler için d vitamini takviyesiymiş. Ama sağlık ocağını verdiği sağlıklı değilmiş o yüzden sordum.

G gunesli gunler alternatifi ocean d vitamini
Çok sağ ol bir de bunu kullanmak elzem mi? Yanı hiç bir ölçüm filan yapılmadan?
Evet pek bilgili olacaklarını ben de sanmıyorum. Eşim de fazla kurcalatma taraftarı değil bebeği. O yüzden sık sık doktora götürmek istemiyor. Kalp ekosu çekilirken baya sıkıntı yaşadık da o yüzden çocuğu doktora pek taşımak istemiyor artık. Yine de haklısın en azından ayda bir uzman bir hepimden görüş alma taraftariyim ben de.

Tabii ki, d vitamini anne sütünden alamıyor bebek ve kemikleri için ihtiyacı var d vitaminine.
Demir takviyesi öyle değil ama mesela. Anneden alıyor bebe. Ona ölçüm yaptıracağım ben de ihtiyacı yoksa vermicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…