2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Can'ım tabıkı ver yazık günah kaşıkla ver biberon vermiyorsan

Bugün ilk defa Damla ile dışarı çıktım. Yolda ağlar diye korkuyordum ama neyseki ağlamadı. Slingi goren hemşireler annesi 10 günlük bebek böyle taşıma dedi Neyse onlari atlattık ebe topuk kanı aldı, monivit verdi, aşı kartı verdi. 25inde hepatit-b 2. doz aşısı vurulacakmis.

Biz çocuk doktoruna götürmüyoruz takip için filan. Önemli bir şey kaçırıyor muyuz Acaba?
Bir de monovit güvenli mi? Decavit kullanmayın diyordunuz ama bu da dahil mi? Alternatifi Ne?

Cnm senin yardımcın vardı di mi? Bebeği bırakabiliyo musun uyutup falan? Ben biraz büyüğümle başbaşa bahçeye falan çıkayım gönlü olsun diyorum ama bi taraftan da korkuyorum yarım saat bile bırakmaya annem olmayınca sen ne durumdasın?

Bu arada ben kız uyurken ayak altına sıcak su torbası koyuyorum. Sanki öyle gazi daha iyi çıkıyor. Daha uzun uyuyor gibi geliyor.

İlkinde hem hamilelik sürecinde hem de doğduktan sonra her ay gün gün gidiyordum kontrole. Hamilelikteki bütün testleri yaptırdım. Bu sefer dr yüzü görmeden çeşitli cihazlara girmeden ve hastane havası solumadan doğurdum. Adamakıllı 3 kez gittim 4. gidişimde doğurdum. Yine yenidoğan doktoruna da götürmeyi düşünmüyorum. Aşı vakti gelince sağlık ocağına götürüp getireceğim. Aile hekimimiz çok bilgili alanında uzman. Kızım hastalandığında götürüyorum aynı çocuk doktoru gibi ilgileniyor farklı birşey yapmıyor. Benim için ölçütlerden biri de ilaç taraftarı değil. Hemen antibiyotik ateş düşürücü yazan tip doktorlardan değil. Bu sebeplerden aşıdan aşıya aile hekimimizle irtibatta olmayı düşünüyorum. Haftaya kalça ultrasonu için gideceğim yenidoğan doktoruna.
Çok uzun yazmışım ama bence sağlık ocağı yeterli

Decavit de önerilmiyor. Decatabs d3 veya wellcare

Devit 3 güvenli değil canım decavit bizim kullandığımız multivitamindi. Wellcare iyi diyorlar ben bibac kullanıyordum değiştireceğim

Mantıklı valla bu şekilde ben de yapayım halihazırda biraz süt bulunsa iyi olur. Peki her sağdığın ayrı poşete mi yoksa bir günü tek poşete mi koyuyorsun

Biz de uyku saati ya da rutini şaşarsa ne bileyim misafir falan geldiyse de değişik bişey olduysa çıldırmasını beklemeden yıkıyoruz 2 gündür
Biz de eşimle her akşam yıkamaya karar verdik dün bize uzun bir aradan sonra rahat bir uyku uyuttuğu için sıpa

Benim eşim de öyle düşünüyor ama ben bir şey kaçırır miyim acaba diye tereddüt ediyorum.

Ben de kendi çapımda ölçtüm 5 buçuk çıktı sol kolumu omuzdan hissetmiyorum emzirirken yarın bakalım kontol net rakamlar yarın
Massallah kuzuyaBizim ki de 3300 doğdu 2 haftada 4300 olmuş iyi mi sizce ? Eşim çok almış kilo dedi ben de sevindimhiç mama vermedim sadece anne sütü..

Evet canım var ama sadece ev ve yemekle ilgileniyor. Çocuklar bende. Benim yanımda kimse yok başka. Sadece bir kez uyutup alışverişe çıktım 2 saat. Geldiğimde uyuyordu hala. Ben değil yardımcıya annem ve eşimden başka hiç kimseye bırakamam şuan. Çünkü çok küçük ve huyunu suyunu bilmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…