2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Saol cnm,, niyeyse hiç hoşlanmıyorum bu sağma olayından ama başka çare yok

Doğa'nında burnundan geliyor hep süt hatta bugün aklım çıktı nefesi çeviremedi ama benim sadece gece ve sabah uyanınca yani uyuduğum zaman memeler şişiyor onun dışında yumuşak hiç sağmadım da kaç cc. Çıkıyor diye ben gazdan dolayı kusuyor diye düşünüyordum

Cnm o yapısıyla alakalı,, benim de öyle...

Bugün gecikmiş bir ay aşısını yaptırdık kuzum çok ağladı bide gün boyu mayışık gezdi az önce kendine geldi özüne döndğ canavar :) kilosu 5500 olmuş 41. Gün aylık değer olmadığı için hesaplayamadım tam 3700 doğmuştu iyi sanırım hemşire iyi dedi çok yorum yapmadı
Kusmayı sordum kilo almasa sorun okurdu ama kilo alırsa normalmiş boyu da 5 cm uzamış

Saol cnm,, son sorum? Kaplar mı daha sağlıklı poşetler mi? Bir de 2-3 saat için kaç cc yeter sizce? Bir gün de sağabilir miyim o kadarını?
Onun özel poşetleri zaten steril edilmiş canım saglikli yani bence benim 1 şamata 60 cc çıkıyo o da yeter bence 2 3 saat için

Sanırım canım şu süt olayı hepsinden zor :)) takmıcam artık yoksa açmı tokmu süt varmı yokmu kısor döngüye giriyor insan

Aynı bende senin gibiyim. Memeler gece sabaha kadar şişiyor. Gün boyunca sönüyor ve akşam artık memeler süngere dönüyor. Yumuşuyor. Makineyle de çekip moral bozmak istemiyorum. Yarın sağlık ocağına gideceğim bakalım kaç kilo oldu gökçem eğer güzel kilo aldıysa sorun yok demektir. Hatta bir hafta sonra gidip tekrar tarttıracağım çünkü ilk başlarda memeler bomba gibiydi, sürekli akıyor, tazyikli geliyordu. Bu sönmüş memelere rağmen bir haftada güzel kilo alıyorsa artık takmayacağım.

Bizdede durum aynı memeden ayrıldığı an cin gibi. Bide bazen memedeykende huysuz oluyor bırakıyor sonra sinirli sinirli aranıyor daha iki haftalık düzelicek inşallah

Süt torbaları güzel ama aventin kavanoz gibi olanları var. Büyük kızımda almıştım, süt koymayı bırakınca dışarı çıkınca meyve kuruyemiş koyuyordum. Bazen çorba bile koyuyordum. Çok kullanışlı tavsiye ederim

Sanırım canım şu süt olayı hepsinden zor :)) takmıcam artık yoksa açmı tokmu süt varmı yokmu kısor döngüye giriyor insan
Ben yeterince doyduğunu düşünüyorum cnm. Kendimi asla strese sokmıcam bu konuda. Annenin sütünün bebeğe yetmemesi çok çok düşük bi ihtimalmiş. Arz talep meselesi sonuçta.. kendimi hep yeterli olduğunu düşünüp rahatlatıyorum. Bence sen de öyle yap.. bebeğin genel durumu iyiyse, çişli kakalı bez sayısı normal, yeterli kilo da alıyorsa toktur. Bebek bunlar neticede, biraz ağlayacaklar elbette, sabredicez oyalıcaz, bi şekilde idare edicez aç olduğuna emin olmadıkça yahut doktor mama verin demedikçe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…