2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Memnun olmaktan öte cnm, acaip alıştık,,, ve velet resmen keyif yapıyo banyoda :) yayılıyo, göbüşü dikiyo, bacakları ayırıp mayışıyo,, çıkarınca da yırtıyo kendini ağlamaktan :)
haha bizimki de sevdi banyoyu aynen cikinca ciglik cigliga gidiyoruz :)
alsak mi diye dusunduk de. tavsiye ediyosun yani :)

Evet canım bende aynı fikirdeyim en başından beri bu sefer kendimi süy konusunda kasmak istemiyorum u konuda elimden geleni yapıcam teşekkür eserim :)

Ben beş dakka zor dayandım canım yanıyor medense ayarımı yuksek acaba anlamadım

Kızlar bizim olduğumuz yerde bi bitki var akbaşlı diyorlar rezene gibi demleyip 1 çay kaşığı bebeğe verince gaz sancısı falan kalmıyormuş. Bilen varmı bu bitkiyi

Çıldırdı yine 7 den beri. Uyuyor bi de uyuyamasa anlarım da hemen uyanıyor. Sabrım sınanıyor yeminle yaa. Uyudu diye rahatlayacak oluyorum uyanıyor sinirim bozuldu manyak oldum diken üstündeyim sürekli

Çıldırdı yine 7 den beri. Uyuyor bi de uyuyamasa anlarım da hemen uyanıyor. Sabrım sınanıyor yeminle yaa. Uyudu diye rahatlayacak oluyorum uyanıyor sinirim bozuldu manyak oldum diken üstündeyim sürekli
ben de hic bilemiyorum o zamanlarda ne yapacagimi. nasil yatiriyorsun? yan sirt ustu kundak yuzustu?

Kızlar bizim olduğumuz yerde bi bitki var akbaşlı diyorlar rezene gibi demleyip 1 çay kaşığı bebeğe verince gaz sancısı falan kalmıyormuş. Bilen varmı bu bitkiyi
Çocuğa bişey verme bence, sen bilirsin tabi ama bir sürü kez bebeğe ekstra bişey vermeden gaz için yapılabilecekleri konuştuk. Gretchen Grundler daha bi kaç mesaj öncesi gaz masajını anlattı bi bak istersen.

Uyuyunca sırt üstü, kafasını kendi çeviriyor zaten. Ama uyumuyor ki. Ayakta babasında şu an kucakta. 1 saat dışarda gezip uyuyan eve girer girmez uyanan ipeği eyleyecek halim kalmadı.
drucilla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…