2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim eşim de işe başladı, annem de doktor kontrolüne gitti sabahtan öğlene kadar asrınla başbaşaydık ve kabus gibiydi
Gazı vardı ve sürekli ağladı. İki dk elimden indiremedim. Annem gelene kadar wc ye bile gidemedim
Bütün gün memede uyuduğu 5-10 dk lar ile sürekli mızmız ve ağlayarak geçirdi.
Masaj yaptık, banyo yaptırdık, pışpışladık, meme ağzından düşmedi ama sürekli huysuzdu. En son 6 da bayıldı zavallım. Çünkü yaklaşık 3 kupa Melisa çayı içtim. Ben de bayıldım yanına. Öyle bir saat uyumuşum.
Ama oğlan gece uykusuna yatmış, 7.30 da kalktı azıcık emdi geri uyudu, kalkar birazdantekrar emmeye.
Dünya varmış bu saatte uyuyunca bebek nasıl güzel oluyormuş. Resmen hayat varmış. Bizimki bugüne kadar 10-11 den önce hiç uyumamıştı :)
Melisa çayına devam :)

Saol cnm,, niyeyse hiç hoşlanmıyorum bu sağma olayından ama başka çare yok
Evet gerçekten emzirme dünyanın en pratik işiymiş. Yemek yapmam gerekince keşke bizi doyurmak da bu kadar kolay olsa diye düşünüyorum hatta. Sağma işine ben de üşeniyorum. Bir de günde birden çok kez sağman gerekirse sağdığın malzemeleri buzdolabına koyup tekrar kullanabilirsin mikrop ürememiş olur hemde günlük bir defa yıkarsın aklında olsun

İki saat emiyor ama 1,5 saati emzik niyetine kullanılıyoruz canım. Üzülme hiç. Sadece memenin ucundan ziyade kahve kısmıda almasını sağlamaya çalış. Daha iyi emer ve daha az hava yutar.

Oofff bugün gün bana hiç bitmedi. Dikişlerim bile ağrımaya başladı. Bayram güzel geçti gezdik tozduk dedim ama deniz kucağa alışmışta haberim yokmuş kendi kendine uyanıkken sakin durabiliyorsu azda olsa ama şimdi hep bi ağlama modunda. Gittiğimiz her yerde insanlar sevmek istedi kucağına aldı. Ama en çokta babamız alıştırdı. Çok yoğun çalıştığı için çok fazla vakit geçiremiyordu. 4 gün boyunca aşk yaşadılar baba oğul. Bende kıyamadım ayırmaya ama böyle olacsğını tahmin etmemiştim. Nekadarda çabuk alışıyorlar. Tekrar eski düzene nasıl geçicez BakAlım. Ya da geçebilecekmiyiz

Bizim oluyor silerken bayağı zor oluyor hemde yapış yapış :) normalmiş ama okudum da biryerde
ay evet bu sabah beline kadar cikmisti bide kurumuslar. sabah sabah poposunu yikarken uyandi mecburen cocuk :))
Canım mamajoo ya niyetlenmiştim baya sana da sormuştum doğru hatırlıyorsun sonra görümcemde medelanın pompası vardı onu aldım ondan tekli ama sadece denemek için sağdım işimi görcek gibi o da
medelayi iyi diyorlar ama zaten. iyi yapmissin varsa ne gerek var almaya
Saol cnm,, son sorum? Kaplar mı daha sağlıklı poşetler mi? Bir de 2-3 saat için kaç cc yeter sizce? Bir gün de sağabilir miyim o kadarını?
duru kiz bizimkilerden buyuk. doktor bana 2 haftalikken hic meme emmeden 90cc memeden sonra 30-60cc arasi icer demisti. bir de gecen aksam tek memeden 90cc cikti benim. oncesinde emmis miydi hatirlamiyorum ama. bebekler makineden bir 30cc kadar fazla cekebilirmis. bunlar referans olur belki sana :)
masallah defne kiza. ben ilk asiyi hastanede yaptiricam. sonrakileri saglik ocaginda. bir problem olacagini sanmiyorum.
tikali oldugunda bile memeden sut geliyor canim. senin doga kiz iyi somurmus bence memeyi :)) ben 15 20 dk sagiyorum. bebek emiyormus gibi varsayarak. masaj modunda sagiyorum bir de her zaman. hizli modlari kullanmiyorum.

haha kiyamam size ya. bizimki de banyo yapti ve uyudu. sabah bahsettigim yontem patladi. bide kollarim dayanmiyor o agirligi oyle tasimaya :)) gaz cikardiktan sonra sarilip ayakta sallanarak uyutuyorum son 2 seferdir. koala gibi yapisiyor baris da huysuzlanirsa aliyorum tekrar sallaniyoruz. 2 dk surmuyor zaten geri uyumasi. 2 ya da 3 kez deniyorum yatirmayi en sonunda pes ediyor :)) ben de suan cay iciyorum
melisayi dikkatli ic canim rezene falan cocuk bebek oneriliyor ama melisa da o kadar masum mu acaba? bi fikrim yok benim ama sen yine de temkinli davran.

A AysheDuru sekerim sen mothercare den aldigin banyo zimbirtisindan memnun musun? kuvetle cok zorlandik biz ya. yer sikintimiz var. kuvet icine bebisin kuveti sokmak zorunda kaliyoruz. disarda yikasak bu sefer icindeki suyu bosaltmak zor olacak. o yuzden mecburen oyle yapiyoruz

Yazdıkların benimde aklımdaki sorulardı. Doktora gitmeden bende bi deneyim makas yöntemini inşallah bizde de işe yarar

ferb simdi aklima geldi. benim gogsum sertlestiginde cig sarimsak (bir yerde okudum cig sarimsak tuketilmesi oneriliyordu) yuttum 2 kez(hap gibi yuttum ben :)) bir de papatya cayi yaptim kendime. onlar da fayda etmis olabilir. dene istersen.

Dikişlerim çok agrimiyodu sadece oturunca agriyordu. Bende dogumdan 2 gun sonra taktim korse agri yapmadi oturunca yine dikislerim agriyordu.
Sonra gecti dikislerin agrisi ama henüz düşmedi dikisler

benim dustu ama biraz yorulunca agri oluyor. bugün muayene etti,cok iyi bir sorun yok,guzel dikmisler dedi.
normal dogum oldugu icin almana gerek yok ama sen bilirsin dedi.
lohusa korsesi olarak ozel bir sey satiliyor mu,yoksa bildigimiz korselerden mi alacagiz?

Bizim sarılık değeri en son 12,5 du ve evet sarı hala bebek.
Sarılığı alnından nasıl ölçtüler yaa biz sürekli topuktan kan aldırıyoruz. yazık çok ağlıyor.

Memnun olmaktan öte cnm, acaip alıştık,,, ve velet resmen keyif yapıyo banyoda :) yayılıyo, göbüşü dikiyo, bacakları ayırıp mayışıyo,, çıkarınca da yırtıyo kendini ağlamaktan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…