2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Uyuyunca sırt üstü, kafasını kendi çeviriyor zaten. Ama uyumuyor ki. Ayakta babasında şu an kucakta. 1 saat dışarda gezip uyuyan eve girer girmez uyanan ipeği eyleyecek halim kalmadı.
drucilla
benimki ikidir gaz cikarir gibi kucagima alip ileri geri sallaninca daliyor uykuya. eminim denemissindir ama onerecek yontem kalmadi :))

Gündüz uyuduğunda yüzüstü yatırıyorum daha uzun uyuyor öyle. Kundak yaptırmıyor zaten uyuyunca da uyanıyor hiç dokunmuyorum
ben artik hep yuz ustu yatiriyorum. sirt ustu direk uyaniyor daha yatirdigim gibi, kollar bacaklar rahat durmadigindan. kundak epeydir yapmiyorum baris da durmamaya basladi.

benimki ikidir gaz cikarir gibi kucagima alip ileri geri sallaninca daliyor uykuya. eminim denemissindir ama onerecek yontem kalmadi :))
Ay yok öyle hiç uyumuyor. Sarılınca uyuyor kucağımda ama o saati geçirirsem hiç bir yöntem işe yaramıyor. Takati kalmayana kadar direniyor bi açığını bulduğum an bi şekilde uyutuyorum inşallah bu sefer de öyle olsun lütfen allahım ya

o aradaki 1 saat onemli :)

Bu uyku uykuyu getirir mevzusu gerçekten doğru.. dün akşam bizim yardımcı döndü.. bugün de ben her uyandı diye almaya gittiğimde dur dur ben sallarım beşiğini diye sabırla tekrar uyuttu çocuğu, bahçede de hep uyudu zaten; hayatta uyumaz bu gece diyodum, banyo yaptırdık bolca emdi ve tekrar uyudu... arası yok yani.. ya bütün gün ve gece uyuyo ya da bi başlıyo saatlerce hiç uyumuyo... ben de yorgunken çok zor uyurum,, heralde onun gibi bişey diyorum :)

Anneler Size bi soru yeşil çay içebilir miyim ya ben çok özledim o çayı içmeyi kokusu burnum da tutuyor resmen ama cesaret edemedim sizce süte bi zararı olur mu 1 bardakcik icsem?

inan hic belli olmuyor memenin o halinden sonra oha cikan sute bak dedigim cok oldu :))
İnşallah ya çıkmak zorunda olmasam uğraşmam hiç ama bensiz hayatta başlamaz okula ( bu çocuk da o kadar zaman aç durmaz... sütüm normalde yetiyoken mamaya da içim elvermiyor .. başka çarem yok yani

uyku uykunun mayasidir derler :)) ama bu bebelerde ters tepebiliyor niyeyse :))

Anneler Size bi soru yeşil çay içebilir miyim ya ben çok özledim o çayı içmeyi kokusu burnum da tutuyor resmen ama cesaret edemedim sizce süte bi zararı olur mu 1 bardakcik icsem?
Bence olmaz cnm... mantıken olmamalı yani... sonuçta sağlığa faydalı.. hem de siyah çayla aynı bitki neticede,, farkı yaprakların toplanır toplanmaz kavrulması.. daha az işleme tabi tutuluyor haliyle. ama tabi poşet halinde satılanlar için de aynı şey geçerli mi bilemiyorum. Aktardan alıp yapsan daha iyi olur sanırım.

Çıldırdı yine 7 den beri. Uyuyor bi de uyuyamasa anlarım da hemen uyanıyor. Sabrım sınanıyor yeminle yaa. Uyudu diye rahatlayacak oluyorum uyanıyor sinirim bozuldu manyak oldum diken üstündeyim sürekli
Sallanıyor mu yatağı cnm?? Görüş açısına girmeden sallasan biraz? Yani yapıyosundur zaten de o ne yapıyor,, daha mı çok ağlıyor sakinleşiyor ama uyumuyor mu vs vs?

Saol canım teşekkür ederim ben o zman alayım yarın aktardan evde poşet var çünkü...

Kızlar bizim olduğumuz yerde bi bitki var akbaşlı diyorlar rezene gibi demleyip 1 çay kaşığı bebeğe verince gaz sancısı falan kalmıyormuş. Bilen varmı bu bitkiyi
Ben hiç duymadım cnm.. bizim doktor çok zorda kalırsanız bebeğe melisa papatya vs çayı verebilirsiniz demişti ama gazdan ziyade uyumadığı için söylemişti. Onun da güvenilir olması için humananın iyi geceler çayı var, daha çok onu tavsiye ediyorlar. Bazen hazır ürünler doğal diye verdiğimiz şeylerden daha güvenli olabiliyor cnm, çünkü dozaj ayarlaması yapılıyor. Çok sıkıntıdaysan onu dene, 1. Haftadan itibaren verilebiliyor o. Ama benim tavsiyem bebek yerine kendin 200 cc içmen, o zaman zaten bebeğe de geçer yeterli miktarda. Gaz sancısı için de biogaia en doğalı, hem kendimiz çok araştırdık hem de doktorumuz tavsiye etti.. bence emin olmadığın bi bitki yerine 4 damla ondan vermek daha güvenilir olabilir.

Uyanıkken hep ağlıyo mu peki cnm? Durmuyo mu hiç?
Yoo duruyo. Sürekli ağlamıyor. Ama uyumak istediği belli ve ara ara ağlıyor. Susturup uyutmaya çalışıyorum susuyor bir süre dalacak gibi oluyor direniyor açıyor gözleri yine uyuyamadım diye ağlıyor.öyle bi döngü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…