2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Saol canım teşekkür ederim ben o zman alayım yarın aktardan evde poşet var çünkü...
Rica ederim cnm. Ben de çok seviyorum poşetleri ama bilemedim aynı olur mu.. camellia'lı bişey olması lazım içeriğindeki bitkinin adının, evde varsa bi bak kutuya istersen, mutlaka yazar.

Çıldırdı yine 7 den beri. Uyuyor bi de uyuyamasa anlarım da hemen uyanıyor. Sabrım sınanıyor yeminle yaa. Uyudu diye rahatlayacak oluyorum uyanıyor sinirim bozuldu manyak oldum diken üstündeyim sürekli
Doğa da aynı bikaç saattir onar dakikalık uykuları var sadece çığlıl çığlık bagarmasında ben razıyım artık bu huysuzluga

Acaba karnı tok, gazı yok ve keyfi yerinde, büyümeye başladığı için de biraz uyanık kalmaya ihtiyacı var olabilir mi diye düşünüyorum da o yüzden. Çünkü sen uyutmaya çalıştıkça karşılıklı çok daha fazla strese giriyo olabilirsiniz. Yanlış anlama,, sadece genel olarak yazdıklarından hep bi uyku sorunu çıkarıyorum da o yüzden sordum. Yani ikinci ayında uyku süresi ilk ay kadar fazla olmuyor her halikarda... uyanık olduğu zaman camdan dışarı baktırsanız,, kolları bacakları biraz hareket ettirseniz,, aynaya vs yavaş yavaş tepki verir mesela,, gülerek bişeyler anlatırsan dinleyip gülebilir vs vs.. belki uyku odağından biraz çıkmak sana da iyi gelebilir. Uzun süreli bi uyutma çabası anneyi feci yoruyo çünkü bir de aktif bi bebeğe benziyo seninki, oyun halısı aldıysan kullanmaya başlayabilirsin,, uzanmaya çalışmasa bile ilgisini çeker.. biz çok faydasını görmüştük Ayşe'nin kolik/gaz sancısı nöbetlerine.. senin enerji dolu hallerine alışık olduğumuz için üzülüyorum böyle bıkkın yazdığında

Merhaba kızlar ben 3gğndğr ishalim kızıma da geçti onun kalasının kıvamı da değişti iki gündür, üşütmedim asşında da neden oldu acaba humaja çayları bağırsak hareketini arttırıp ishal yapar mı sizce

Kızlar ben sezaryen oldum üç hafa oldu korse falan kullanmadım da kuşlansam kı acaba? Korse kıllanmazsam göbeğim kalır öı kesşn ?

Yatağa yatırmak kısmet olmadı daha bugün.
Ben de korka korka yatırıyorum her defasında.. bazen resmen iğne batmış gibi anında uyanıyor.. bazen aşırı ürküp kolları falan açıyor düşüyormuş gibi sorun hep o ilk 5-10 dk da.. onu atlatırsak güzel uyuyor, yoksa başa dönüyoruz.. yalnız dediğim gibi ben uyandığında çabuk pes ediyorum,, uğraştıkça daha çok uyanıyor resmen.. ama kadın bi şekilde uyutuyor.. vıkırdanmasını benim kadar stres yapmamasına bağlıyorum...

Şu anda kucağımda uyuyor mesela bizimki ağzındada memem emzik gibi yatırsam uyanıcak akşam saatlerinde yapıyor bunu emmek istiyor surekli memede uyumak

Yok cnm yapsa beni yapardı :))) gerçekten ben düzenli içiyorum da olmadı öyle bişey..

Evet hep şikayet zamanları yazdığım için öyle geliyor olabilir ama uyanıklık süreleri tabi ki uzuyor ve tabi ki değerlendiriyoruz ama saatlerdir uyanık olmaması gerektiğini de biliyorum yani..ben de çok özlüyorum eski halimi inan

Şu anda kucağımda uyuyor mesela bizimki ağzındada memem emzik gibi yatırsam uyanıcak akşam saatlerinde yapıyor bunu emmek istiyor surekli memede uyumak
Yatarak emziriyorum ben artık öyle durumlarda. Eğer uyumasına çok ihtiyacım varsa yanyana yatıyoruz, emerkenki pozisyonu değişmediği için meme ağzından çıktıktan sonra da uyumaya devam ediyor.. çok alıştırmak istemiyorum ama dinlenmem gerektiğinde yahut çok uzun süre uyumadığı için o krize bi reset atmak gerektiğinde falan öyle yapıyorum.. genelde her bebekte işe yarar..

Eklentiler

• image.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 50
Dönüşün muhteşem olucak merak etme :)) yarıladık en feci zamanları,, sonrasında epey malzeme bulursun sen eğlenmek için :)

Onuda denerim , traking yöntemiyle uyutucsm az kaldı ama kitabı tekrar talim etmem gerekiyor onada vaktim Yok . İlk çocukta çok rahat etmıstim yöntemle onunda tek dez avantajı ev dışında uyutmak
Tracking yöntemi nasıl canım kısaca anlatır mısın?

Benim bebek bütün gün mememde, dakika boş bırakmıyor. Sağacak sütü nereden buluyorsunuz siz?
Gündüz uyuduğu bir vakit mi sağıyorsunuz? Nasıl oluyor o benim nasıl olmuyor ya da :))

Ayy çıldıracagım bugun hiç uyumadı Desem yeri var meme de uyuyor yatağa koyuyorum hop uyanıyor , bide misafır vardı düşünün artık aç mı ağlıyor tok mu ağlıyor emzik ağzından düşünce ağlıyor ve hala uyumadı ve meme ucumda iflas etti garmasan Pomat aldım sürdüm şimdi bebek silmeden emebilşyormu bılgısı olan varmı

Ben de bugün rezene içmedim, loşlarımda kaşıntılar vardı reseneden midye deneyeyim dedim içmedim. Çocuk kıvranıyor fena. başladım şimdi bardak bardak içiyorum. Baya farkediyormuş. Ben de kalınmaya devam. Napalım

Bu arada bir yöntemle uyuyor bir gün. Diğer gün umutla yine uyguluyorsun, tutmuyor :))
Delirtir adamı :)
Sanırım daha vakit var. Üçüncü aya uzanacak bu süreç belli.

Ben yazmıştım canım.
İşe yaranmasına sevindim.
Bizde birkaç gün işe yaradı ve patladı :))
Günü gününe uymuyor
Umarım sizde patlamaz bu yöntem.

Benim çık bir memeyi emdikten sonra sağınca baya bildiğin birşey gelmiyor :) sömürmüş oluyor :)
Diğerinden de sağma süresine göre 10 dk sağarsam sonra damla damla çok az kalıyor, bitti sayılır yani, o zaman da 30cc çıkıyor. Bir de ne kadar çok su içersem o kadar artıyor süt.
Meseleyi doktora soracağım. Sağma makinasıyla artık gelmediği noktada elle sağınca hala var görünüyor. Elle sağsam gelir biraz daha yani.
Puf saçma işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…