Rica ederim cnm. Ben de çok seviyorum poşetleri ama bilemedim aynı olur mu.. camellia'lı bişey olması lazım içeriğindeki bitkinin adının, evde varsa bi bak kutuya istersen, mutlaka yazar.Saol canım teşekkür ederimben o zman alayım yarın aktardan evde poşet var çünkü...
Yatağa yatırmak kısmet olmadı daha bugün.Sallanıyor mu yatağı cnm?? Görüş açısına girmeden sallasan biraz? Yani yapıyosundur zaten de o ne yapıyor,, daha mı çok ağlıyor sakinleşiyor ama uyumuyor mu vs vs?
Doğa da aynı bikaç saattir onar dakikalık uykuları var sadece çığlıl çığlık bagarmasında ben razıyım artık bu huysuzlugaÇıldırdı yine 7 den beri. Uyuyor bi de uyuyamasa anlarım da hemen uyanıyor. Sabrım sınanıyor yeminle yaa. Uyudu diye rahatlayacak oluyorum uyanıyor sinirim bozuldu manyak oldum diken üstündeyim sürekli
Acaba karnı tok, gazı yok ve keyfi yerinde, büyümeye başladığı için de biraz uyanık kalmaya ihtiyacı var olabilir mi diye düşünüyorum da o yüzden. Çünkü sen uyutmaya çalıştıkça karşılıklı çok daha fazla strese giriyo olabilirsiniz. Yanlış anlama,, sadece genel olarak yazdıklarından hep bi uyku sorunu çıkarıyorum da o yüzden sordum. Yani ikinci ayında uyku süresi ilk ay kadar fazla olmuyor her halikarda... uyanık olduğu zaman camdan dışarı baktırsanız,, kolları bacakları biraz hareket ettirseniz,, aynaya vs yavaş yavaş tepki verir mesela,, gülerek bişeyler anlatırsan dinleyip gülebilir vs vs.. belki uyku odağından biraz çıkmak sana da iyi gelebilir. Uzun süreli bi uyutma çabası anneyi feci yoruyo çünküYoo duruyo. Sürekli ağlamıyor. Ama uyumak istediği belli ve ara ara ağlıyor. Susturup uyutmaya çalışıyorum susuyor bir süre dalacak gibi oluyor direniyor açıyor gözleri yine uyuyamadım diye ağlıyor.öyle bi döngü
Ben de korka korka yatırıyorum her defasında.. bazen resmen iğne batmış gibi anında uyanıyor.. bazen aşırı ürküp kolları falan açıyor düşüyormuş gibiYatağa yatırmak kısmet olmadı daha bugün.
Yok cnm yapsa beni yapardı :))) gerçekten ben düzenli içiyorum da olmadı öyle bişey..Merhaba kızlar ben 3gğndğr ishalim kızıma da geçti onun kalasının kıvamı da değişti iki gündür, üşütmedim asşında da neden oldu acaba humaja çayları bağırsak hareketini arttırıp ishal yapar mı sizce
Evet hep şikayet zamanları yazdığım için öyle geliyor olabilir ama uyanıklık süreleri tabi ki uzuyor ve tabi ki değerlendiriyoruz ama saatlerdir uyanık olmaması gerektiğini de biliyorum yani..ben de çok özlüyorum eski halimi inanAcaba karnı tok, gazı yok ve keyfi yerinde, büyümeye başladığı için de biraz uyanık kalmaya ihtiyacı var olabilir mi diye düşünüyorum da o yüzden. Çünkü sen uyutmaya çalıştıkça karşılıklı çok daha fazla strese giriyo olabilirsiniz. Yanlış anlama,, sadece genel olarak yazdıklarından hep bi uyku sorunu çıkarıyorum da o yüzden sordum. Yani ikinci ayında uyku süresi ilk ay kadar fazla olmuyor her halikarda... uyanık olduğu zaman camdan dışarı baktırsanız,, kolları bacakları biraz hareket ettirseniz,, aynaya vs yavaş yavaş tepki verir mesela,, gülerek bişeyler anlatırsan dinleyip gülebilir vs vs.. belki uyku odağından biraz çıkmak sana da iyi gelebilir. Uzun süreli bi uyutma çabası anneyi feci yoruyo çünkübir de aktif bi bebeğe benziyo seninki, oyun halısı aldıysan kullanmaya başlayabilirsin,, uzanmaya çalışmasa bile ilgisini çeker.. biz çok faydasını görmüştük Ayşe'nin kolik/gaz sancısı nöbetlerine.. senin enerji dolu hallerine alışık olduğumuz için üzülüyorum böyle bıkkın yazdığında
Yatarak emziriyorum ben artık öyle durumlarda. Eğer uyumasına çok ihtiyacım varsa yanyana yatıyoruz, emerkenki pozisyonu değişmediği için meme ağzından çıktıktan sonra da uyumaya devam ediyor.. çok alıştırmak istemiyorum ama dinlenmem gerektiğinde yahut çok uzun süre uyumadığı için o krize bi reset atmak gerektiğinde falan öyle yapıyorum.. genelde her bebekte işe yarar..Şu anda kucağımda uyuyor mesela bizimki ağzındada memem emzik gibi yatırsam uyanıcak akşam saatlerinde yapıyor bunu emmek istiyor surekli memede uyumak
Dönüşün muhteşem olucak merak etme :)) yarıladık en feci zamanları,, sonrasında epey malzeme bulursun sen eğlenmek için :)Evet hep şikayet zamanları yazdığım için öyle geliyor olabilir ama uyanıklık süreleri tabi ki uzuyor ve tabi ki değerlendiriyoruz ama saatlerdir uyanık olmaması gerektiğini de biliyorum yani..ben de çok özlüyorum eski halimi inan
Tracking yöntemi nasıl canım kısaca anlatır mısın?Onuda denerim , traking yöntemiyle uyutucsm az kaldı ama kitabı tekrar talim etmem gerekiyor onada vaktim Yok . İlk çocukta çok rahat etmıstim yöntemle onunda tek dez avantajı ev dışında uyutmak
Benim bebek bütün gün mememde, dakika boş bırakmıyor. Sağacak sütü nereden buluyorsunuz siz?Bizim tostiğe başlarda hem meme hemde sütümü sağıp biberonla veriyordum dün gece mememi almadı biberona saldırdı resmen ve bütün gece böyle gitti memeyi verdiğim an 5 dk emip uyuyor ama biberonu bitiyor bende bugünden itibaren çok zor durumda kalmadıkça biberon vermeyeceğim
En merak ettiğim soru :) ve bugün de sağamadım.. ve sadece beş günüm kaldıBenim bebek bütün gün mememde, dakika boş bırakmıyor. Sağacak sütü nereden buluyorsunuz siz?
Gündüz uyuduğu bir vakit mi sağıyorsunuz? Nasıl oluyor o benim nasıl olmuyor ya da :))
Ben de bugün rezene içmedim, loşlarımda kaşıntılar vardı reseneden midye deneyeyim dedim içmedim. Çocuk kıvranıyor fena.kendimi gordum suanbenim yontem bu sabah patladi Mutella @Gretchen Grundler nilselen
6dan 9a kadar uyumadi yine sakinlesmek icin memedeydi. 9da uyuttum 10da uyandi. suan yine emiyor. yine emerken doldurdu. sonra yine emerken uyuyakalip altini degistirirken yine uyanicak. yine yine yineama felaket gazi var napsam ki ya. usuttuk mu acaba cocugu
Ben yazmıştım canım.Ya sen miydin bi yazı göndermişti biri burdan. 8 haftadan küçük bebeklerin uyanıklık süresi 45 dk 1 saati geçmesin yazıyordu. Sonrasında yorulup uykuya dalması zorlaşıyor diyordu. Ben dikkat ediyorum o yazıyı okuduğumdan beri ve cidden işe yarıyor. Sonrasında krize giriyor. Uyanıyor alt değiştirme biraz şarkı (bi de ingilizce çalışıyoruz) öpme koklama bol bol sarılma, gevşiyor uyku sinyalleri verdiği an ne istiyorsa veriyorum meme olsun ayakta dolaşmak olsun. Daha kolay uykuya daldığını fark ettim.
ben de paylasmis olabilirimnilselen de paylasmis olabilir emin olamadim simdi :))
what can i do sometimes
Benim çık bir memeyi emdikten sonra sağınca baya bildiğin birşey gelmiyor :) sömürmüş oluyor :)hic belli olmuyor senin dinlenme ve su tuketiminle alakali biraz tekrar dolma suresi. sicak dus sonrasi ve ozellikle uyursan cok daha hizli doluyor onu farkettim. ben genelde emzirip uyudugundan emin olduktan sonra sagiyorum. iki memeyi de emzirdiysem ikisini de sagiyorum. tek meme emdiyse full kapasiteolani sagmiyorum. isimi garantiye almak icin. dedigin gibi nolur nolmaz :)) ama bazen en kotu ihtimalle sagdigimi veririm diyerek tamamen dolu olani da sagdigim oluyor.. tam doluyken kac cc sut cikacak diye gormek icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?