2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben lohusa korsesi almadım. Evde normal korse vardi onu kullandim canim.
Şu dikisler düşsede bende rahat etsem

Sanırım gereksiz telaş yapıyoruz. Aşağı yukarı hepimiz aynı sorunu yaşıyorsak demek ki bu dönemde oluyor böyle sorunlar.
Süt kanalları tıkandığı için süt üretimi azalıyor sanırım. Benimde diğer göğsümdeki süte göre bu göğsümden çıkan süt çok daha az.

canim telas yapma yine git doktora icin rahatlasin ama bisey yoktur merak etme. sut kanallari tikaniyor oluyor bunlar
Evet sanırım fazla kaygılanıyorum. Ama bunun bir sebebi var. Benim bir arkadaşım emzirme döneminde göğsünde ki kitleyi süt bezesi sandığı için önemsememiş. Ama kitle kötü huylu tümör olduğu anlaşıldı sonradan.

Bezeleri de çözermi ki...

Memnun olmaktan öte cnm, acaip alıştık,,, ve velet resmen keyif yapıyo banyoda :) yayılıyo, göbüşü dikiyo, bacakları ayırıp mayışıyo,, çıkarınca da yırtıyo kendini ağlamaktan :)

Bununla ilgili resim atabilir misiniz

Bebeği iki kere kendim yıkadım. İlkinde zorlandım, ikinci de biraz daha rahatladım ama yine zordu. @ayshemina kullandığın ürün tek başıma yıkamamı kolaylaştıracak bir ürünse ben de almayı isterim. Yada tavsiyesi olan varsa önerileriniz nedir

Süt artırma yöntemlerinden birini daha keşfettim sütyen veya yarım atlet tarzı sıkı şeyler giymeyince süt artıyor. Herkes de böyle mi acaba. Kayınvalime söyledim, çocuklarını sütten kesince memesini çarşafla bağlarmış, süt kesilsin diye

Banyo suyunun sıcaklığı kaç derece olmalıydı? Geçenkinde biraz sıcak oldu sanırım, kızım huysuzlandı. Dirsekle bakmak zor oluyor. Banyo termometresi kullanan varsa marka tavsiyesiniz nedir?

Kızlar bizim olduğumuz yerde bi bitki var akbaşlı diyorlar rezene gibi demleyip 1 çay kaşığı bebeğe verince gaz sancısı falan kalmıyormuş. Bilen varmı bu bitkiyi
Bence araştır önce bir zararı var mı diye doktoruna da sor eğer zararı yoksa bebeğe içirme sen iç, sütten bebeğe zaten geçer. Bitki de olsa bebeklerin vücudunun nasıl tepki vereceğini bilmiyoruz ki.

Çıldırdı yine 7 den beri. Uyuyor bi de uyuyamasa anlarım da hemen uyanıyor. Sabrım sınanıyor yeminle yaa. Uyudu diye rahatlayacak oluyorum uyanıyor sinirim bozuldu manyak oldum diken üstündeyim sürekli
Ya gazdandır ya da elini kolunu oynatıp kendini uyandırıyor bu bebeler, o yüzdendir. Kollarını sar hafifçe, sararken uyanmazsa kolay kolay uyanmaz diye umuyorum. İnsan sinir oluyor ya uzun uğraşlarla uyut daha yatağın yolunun yarısında uyanıp fal taşı gözlerle şöyle baksın hak mı hukuk mu bu

Kızlar ben sezaryen oldum üç hafa oldu korse falan kullanmadım da kuşlansam kı acaba? Korse kıllanmazsam göbeğim kalır öı kesşn ?
Her vücut farklıdır tabi ama ben de sezaryen oldum 1 ay önce. 20 kilo almistim 13'ünü verdim ve bugün hamilelikten önce aldığım small elbiselerimden birine sorunsuz girdim. Sadece derim elastikiyetini biraz kaybettiği için göbek biraz yumuşak ama o da sporla düzelecek bir şey. Geçen hafta girmemiştim eski elbiseme 1 haftada epey fark etti. Bol su içip emzirirsen ve vücudun da müsaitse gerek kalmayabilir korseye. Bir de benim doktorum önermemişti korse, sen de kullanmayı düşünsen bile doktora sormadan kullanma çünkü dış dikiş iyileşse de içte hala dikişler var onların ne durumda olduğunu bilmiyoruz.

Gelecek o günler de, şu bebelerin bize çektireceği de taş çatlasa 2 ay daha sonra onlar da daha sakin olacaklar, olmalılar
Uyanıklık süresi 1 saatten 70-80 dakikaya falan çıktı birinci ayda hala çok değil. Bu gece inşallah sakin olur da iyice dinlenirsin be annesi yarına yine dinç kalkarsın.

Şimdi düşününce doğru olabilir çünkü dışarı çıktığımda uzun süre kaldığımda sutyen ıslanmıyor aynı sürede evde olsam kesin sızmış olurdu diye düşünüyorum her eve geldiğimde. Belki dediğin doğrudur o zaman memelere özgürlük

Benim nöbetim bitti. Dünden beri çocuğun gazını çıkartmaya çalışıyorum ne bir pırt ne bir gark ne de zort, masaj yapmaktan barnaklarım düğüm oldu ama yok. Nazar mı değdirdim bebeme anlamadım ki, normalde o kadar hareketi yapsam insan bağırsakları hediye paketi yapıp eve yollar "artık sorun yaşamam ben kardeş, eyvallah" der ama tık yok. Ben de zor bela seslerle falan uyutup sıcak yastıktan medet umuyorum

Aynen

Bende sütyen kullanmıyorum sütüm akıyor aynen:)

O duygu çok kötü ya bende kafaları yiyorum öyle yapınca tam uyuyor derken zınk kalkıyor

Biz yine gazdan uyandık çığlık çığlığa
Sütün tazyikli gelmesi sorununa uzun vadeli çözüm duyan var ki aranızda? Sağmayı önerdi doktor ama daha fazla arttıracağı için uzun vadede sorun daha da buyur yazıyor lll Türkiye'de

Mutella sen lll facebook sayfasına benim için sorabilir misin musait bir zamanin olursa ben fb kullanmıyorum da. Bebek tıkanıyor, aşırı gaz oluyor, emerken ağzının yanından süt akıyor, kendini geriye atıyor emerken. Ne yapabilirim uzun vadeli bir çözüm için. Çünkü parmakla makas hareketi yapmak hem yorucu hem de pek verimli bir hareket değil yine yutuyor zavallım yoğun yoğun.

Bebek mama almıyorsa yapacak birşey Yok
Ben veriyorum uzamış sarılık olduğu için
Gece seanslarını tercih ediyorum. Gündüz tamamen meme gece ise iki kez mama veriyorum.
Güneşlendir mutlaka gün içinde bebeği fırsat buldukça.

Emzirme yastığı kullanın şu simit şeklinde olandan. Ben çok rahat ettim elim kolum hiç ağrımıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…