2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Makas zaten yanlış bi tutuş şekli değil mi C tutuş doğru olan

Evininhatunu doğuracak en kötü bir kaç saate gelir haberi 24 saat olacak girmeyeli. Dopumhaneye almışlarsa telefon olmuyor orada 24 saate doğurtuyorlar
O hastane de yapmıştım bende

Tabi ki,, yarın mutlaka çeker atarım. Tek başına rahatlıkla yıkarsın çünkü file gibi değil. Küvetin veya bebek küvetinin içine oturduğu için riskli değil. Ayrıca anakucağı formunda olduğundan bebek için çok konforlu. Yumuşak bi baş yastığı var, o da kafasının kaymasını engelliyor. Sadece bebeği yatırmadan önce sıcak su dökmek lazım mutlaka. Yoksa ürperebiliyor. Biz küvet ayağı da aldık. Eğilmeden rahat rahat yıkıyoruz.

Kizlar ben zaten hastanede yatiyodum sira bekliyodumya dun qece 2 de sanciyla uyandim az biraz cektim sabaha doqru nisanim qeldi ne quzel aqir aqir cekiyodum sabah doktor baki 1 cm var acilman dedi hadi fitil koyalim hemen acilsin dedi beni indirdi yoqun bakima ama en son yerde yatiyodum kivraniyodum yok dedim ben yapamicam mahvoldum aqridan acilma 4 cm oldu buda beni yolladi qeri doqum haneye orda cildirdim ben hayatimda bole bi awri cekmemistim dayanamadim qelen qiden tuseliyo derken 2 dozda suni sanci verdiler iyice dayanilmaz hale qeldi 3 kere yatak deistirdik kanamadan en sonki doktor 2 avuc kadar pihtilasmis kan qelince bide kizimin kalbi yavasladi 7 cmle sezeryana yolladilar beni okadar cektiqim yanima kar kaldi anlayacaniz hala sesim kisik suan

Kizalr hepiniz saolun Allah razi olsun telim kapaliydi cok sukur kizima yeni kavustum ama ne kavusma bide bana sorun en son yoqun bakimda yerde kivraniyodum anlatacam
Cnm gözünaydın. Geçmiş olsun, zor oldu herhalde. Ama bebek de sen de iyisin şimdi anladığım kadarıyla :) Allah uzun ömür versin, hayırlı evlat olsun inşallahh

Duru üçe kadar uyudu. İki kere emip yattıktan sonra beşte tekrar uyudu. Bu defa da Ayşe "ben acıktım anne, kendime omlet yapıcam, sen de eve hırsız girerse döver misin" diye uyandı :))) omletini yaptı (?!), yedi,, babasını uyandırdık,, salonda çizgi film izliyolar şimdi... Duru da ıkına ıkına uyuyo,, ben de ruh hastası anne moduna girdim,, uyursam o uyanıcak gibi bi hissiyatla ve bayık gözlerle oturuyorum yatakta boş boş :)))

Banyo suyunun sıcaklığı kaç derece olmalıydı? Geçenkinde biraz sıcak oldu sanırım, kızım huysuzlandı. Dirsekle bakmak zor oluyor. Banyo termometresi kullanan varsa marka tavsiyesiniz nedir?
Eczanelerde satılıyo cnm, markası önemli değil, herhangi bi termometre yeterli... 37 derece ideal olan. O da vücut sıcaklığı zaten. Yani suyu koluna dök, daha soğuk veya daha sıcak hissetmiyosan tamamdır. Sadece suyu hissetmelisin yani ısıyı değil... sıcakla yıkarsan banyodan korkmaya başlar, gerçekten önemli aslında..

Geçmiş olsun gözün aydın canım sağlıklı ya önemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…