- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Emzirme yastığı kullanıyorum da sadece ona yatırıp içilmiyor ki elle de desteklemek lazım başını o da bizim bilekleri öldürüyor.Emzirme yastığı kullanın şu simit şeklinde olandan. Ben çok rahat ettim elim kolum hiç ağrımıyor
Süt tazyikli geldiği için boğuluyor çocuk emerken, gaz yutuyor bir de deli gibi. Makas sütü yavaşlatıyor c tutuşta bebeğin çenesi destekleniyor.Makas zaten yanlış bi tutuş şekli değil mi C tutuş doğru olan
Kizalr hepiniz saolun Allah razi olsuntelim kapaliydi cok sukur kizima yeni kavustum ama ne kavusma bide bana sorun en son yoqun bakimda yerde kivraniyodum anlatacam
Bir doğumu bu kadar zorlaştırmak için daha fazla ne yapabilirlerdi acaba! Çok geçmiş olsun, minik kızını aldın ya sağlıkla kucağına o önemli şimdi ama alacakları olsun insana o eziyet yaptırılır mi yazıklar olsun. Bol sütlü az gazlı çok uykulu bir annelik diliyorum sana ve Zümra Naz kız hoşgeldin dünyaya :)Kizlar ben zaten hastanede yatiyodum sira bekliyodumya dun qece 2 de sanciyla uyandim az biraz cektim sabaha doqru nisanim qeldi ne quzel aqir aqir cekiyodum sabah doktor baki 1 cm var acilman dedi hadi fitil koyalim hemen acilsin dedi beni indirdi yoqun bakima ama en son yerde yatiyodum kivraniyodum yok dedim ben yapamicam mahvoldum aqridan acilma 4 cm oldu buda beni yolladi qeri doqum haneye orda cildirdim ben hayatimda bole bi awri cekmemistim dayanamadim qelen qiden tuseliyo derken 2 dozda suni sanci verdiler iyice dayanilmaz hale qeldi 3 kere yatak deistirdik kanamadan en sonki doktor 2 avuc kadar pihtilasmis kan qelince bide kizimin kalbi yavasladi 7 cmle sezeryana yolladilar beni okadar cektiqim yanima kar kaldi anlayacaniz hala sesim kisik suan
Benimki de uyandı :) fena doldurmuş,, temizledim emziriyorum,, umutluyum :))) yarın da dünya kadar işimiz var,, az daha uyusam iyiydi :))Günaydın emzirme ikikere alt değişme şimdi ana kucağında mıkırdanıyor
Bende şimdi yatağına yatırdım emziğide verdim bende umutluyum :)Benimki de uyandı :) fena doldurmuş,, temizledim emziriyorum,, umutluyum :))) yarın da dünya kadar işimiz var,, az daha uyusam iyiydi :))
Gözünaydın canım Allah anali babalı büyütsün inşaallah. Yerde kıvraniyorum yazinca kendi dogumum geldi aklima cok zordu benimkideKizalr hepiniz saolun Allah razi olsuntelim kapaliydi cok sukur kizima yeni kavustum ama ne kavusma bide bana sorun en son yoqun bakimda yerde kivraniyodum anlatacam
Gece 4 ten beri şimdi uyudu bebeğim.bu gece saatte 1 ayaktayiz. niye bu kadar gazi oluyo bu bebelerin boyle ya
O sanciyı cok iyi biliyorumKizlar ben zaten hastanede yatiyodum sira bekliyodumya dun qece 2 de sanciyla uyandim az biraz cektim sabaha doqru nisanim qeldi ne quzel aqir aqir cekiyodum sabah doktor baki 1 cm var acilman dedi hadi fitil koyalim hemen acilsin dedi beni indirdi yoqun bakima ama en son yerde yatiyodum kivraniyodum yok dedim ben yapamicam mahvoldum aqridan acilma 4 cm oldu buda beni yolladi qeri doqum haneye orda cildirdim ben hayatimda bole bi awri cekmemistim dayanamadim qelen qiden tuseliyo derken 2 dozda suni sanci verdiler iyice dayanilmaz hale qeldi 3 kere yatak deistirdik kanamadan en sonki doktor 2 avuc kadar pihtilasmis kan qelince bide kizimin kalbi yavasladi 7 cmle sezeryana yolladilar beni okadar cektiqim yanima kar kaldi anlayacaniz hala sesim kisik suan
Canım Allah analı babalı büyütsünKizlar ben zaten hastanede yatiyodum sira bekliyodumya dun qece 2 de sanciyla uyandim az biraz cektim sabaha doqru nisanim qeldi ne quzel aqir aqir cekiyodum sabah doktor baki 1 cm var acilman dedi hadi fitil koyalim hemen acilsin dedi beni indirdi yoqun bakima ama en son yerde yatiyodum kivraniyodum yok dedim ben yapamicam mahvoldum aqridan acilma 4 cm oldu buda beni yolladi qeri doqum haneye orda cildirdim ben hayatimda bole bi awri cekmemistim dayanamadim qelen qiden tuseliyo derken 2 dozda suni sanci verdiler iyice dayanilmaz hale qeldi 3 kere yatak deistirdik kanamadan en sonki doktor 2 avuc kadar pihtilasmis kan qelince bide kizimin kalbi yavasladi 7 cmle sezeryana yolladilar beni okadar cektiqim yanima kar kaldi anlayacaniz hala sesim kisik suan
Sende normal doğurmuş kadar olmuşsun canm 7 cm den sonra pek bi şey kalmıyorBu arada tum normal doquran analarin ellerinden opuyorum
Sevi bebe reflü yatağı. Gaz durumuna bağlı olarak kiraz çekirdeği yastığını günde bir veya iki kez isitiyorum öyle yatiriyorum.gaz problemi yasayan bebelerin tatlis anneleri bebeginiz nasil yatakta yatiyor?
Emzirme yastığı hemen Yen'i doğanda kıllanılabilir dimiEmzirme yastığı kullanıyorum da sadece ona yatırıp içilmiyor ki elle de desteklemek lazım başını o da bizim bilekleri öldürüyor.
Süt tazyikli geldiği için boğuluyor çocuk emerken, gaz yutuyor bir de deli gibi. Makas sütü yavaşlatıyor c tutuşta bebeğin çenesi destekleniyor.
Bir doğumu bu kadar zorlaştırmak için daha fazla ne yapabilirlerdi acaba! Çok geçmiş olsun, minik kızını aldın ya sağlıkla kucağına o önemli şimdi ama alacakları olsun insana o eziyet yaptırılır mi yazıklar olsun. Bol sütlü az gazlı çok uykulu bir annelik diliyorum sana ve Zümra Naz kız hoşgeldin dünyaya :)
gözün aydın canımBu arada tum normal doquran analarin ellerinden opuyorum
ben de 6dan beri uyutmaya calisiyorum. simdi uyudu derken acti gozleriGece 4 ten beri şimdi uyudu bebeğim.
Altı temiz kac kez emdide gazdan uykuya gecemiyor bir turlu. 4 ten oncede saat basi uyandi
bizimki park yatakta yatiyor. alti bos ya yatak da ince. usutuyor mu acaba ondan mi geceleri bu kadar gazi oluyor diye dusundum. o yuzden sordum aslinda.Sevi bebe reflü yatağı. Gaz durumuna bağlı olarak kiraz çekirdeği yastığını günde bir veya iki kez isitiyorum öyle yatiriyorum.
bu gece uykusuzluktan sızmışız anne yatağında yattı:) ayaklarının altında ısıtılmış kiraz çekirdeği vardı. Normalde kendı yatağının üstünde sevi bebe reflü yatağı var onda yatıyor.gaz problemi yasayan bebelerin tatlis anneleri bebeginiz nasil yatakta yatiyor?
Emzirme yastığı kullanıyorum da sadece ona yatırıp içilmiyor ki elle de desteklemek lazım başını o da bizim bilekleri öldürüyor.÷
Süt tazyikli geldiği için boğuluyor çocuk emerken, gaz yutuyor bir de deli gibi. Makas sütü yavaşlatıyor c tutuşta bebeğin çenesi destekleniyor.
Bir doğumu bu kadar zorlaştırmak için daha fazla ne yapabilirlerdi acaba! Çok geçmiş olsun, minik kızını aldın ya sağlıkla kucağına o önemli şimdi ama alacakları olsun insana o eziyet yaptırılır mi yazıklar olsun. Bol sütlü az gazlı çok uykulu bir annelik diliyorum sana ve Zümra Naz kız hoşgeldin dünyaya :)
Emzirme yastığı kullanıyorum da sadece ona yatırıp içilmiyor ki elle de desteklemek lazım başını o da bizim bilekleri öldürüyor.
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?