2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Emzirme yastığı kullanın şu simit şeklinde olandan. Ben çok rahat ettim elim kolum hiç ağrımıyor
Emzirme yastığı kullanıyorum da sadece ona yatırıp içilmiyor ki elle de desteklemek lazım başını o da bizim bilekleri öldürüyor.

Makas zaten yanlış bi tutuş şekli değil mi C tutuş doğru olan
Süt tazyikli geldiği için boğuluyor çocuk emerken, gaz yutuyor bir de deli gibi. Makas sütü yavaşlatıyor c tutuşta bebeğin çenesi destekleniyor.

Kizalr hepiniz saolun Allah razi olsun telim kapaliydi cok sukur kizima yeni kavustum ama ne kavusma bide bana sorun en son yoqun bakimda yerde kivraniyodum anlatacam

Bir doğumu bu kadar zorlaştırmak için daha fazla ne yapabilirlerdi acaba! Çok geçmiş olsun, minik kızını aldın ya sağlıkla kucağına o önemli şimdi ama alacakları olsun insana o eziyet yaptırılır mi yazıklar olsun. Bol sütlü az gazlı çok uykulu bir annelik diliyorum sana ve Zümra Naz kız hoşgeldin dünyaya :)

gaz problemi yasayan bebelerin tatlis anneleri bebeginiz nasil yatakta yatiyor?

Kizalr hepiniz saolun Allah razi olsun telim kapaliydi cok sukur kizima yeni kavustum ama ne kavusma bide bana sorun en son yoqun bakimda yerde kivraniyodum anlatacam
Gözünaydın canım Allah anali babalı büyütsün inşaallah. Yerde kıvraniyorum yazinca kendi dogumum geldi aklima cok zordu benimkide

O sanciyı cok iyi biliyorum
16 saat cektim
Hastaneyi inlettim resmen
Aynen benimde sesim kısılmıştı boğazlarım agrıdı 2 gün
Çok şükür sağ salim kavuşmuşsun bebeğine.
Benim adetlerim çok sancılı geçiyordu doğum sancısına dayanırım diyordum ama hiç öyle değilmiş doğum sancısı çok başkaymış.

Canım Allah analı babalı büyütsün
O hastane takmış normal Doğuma son ana kadar kesinlikl sezeryan yapmıyor
Bizim bi arkadaşta sancı çekti çekti en son kordon dolandı diye sezeryana aldılar o hastanede

Emzirme yastığı hemen Yen'i doğanda kıllanılabilir dimi
Bi de bana sor sen yastık kullandığın halde öylesin ben yastıksızım :)
Hangi marka
Yani o zaman c tutuş ne işe yarar

Kızlar emzik olarak hangi marka kullanıyosunuz
Bize gebelik kursunda emzik biberon yasak demişlerdi bebeğim çok emdiği için bende emziğe 20 günlükken başladım benim yakamdan düşmedi hiç. Siz neden başladınız
Önce emer mi bilemedik wee baby nin kini aldık verdik ama damak diş yapısı bozulur mu değiştirelim mi

Sevi bebe reflü yatağı. Gaz durumuna bağlı olarak kiraz çekirdeği yastığını günde bir veya iki kez isitiyorum öyle yatiriyorum.
bizimki park yatakta yatiyor. alti bos ya yatak da ince. usutuyor mu acaba ondan mi geceleri bu kadar gazi oluyor diye dusundum. o yuzden sordum aslinda.

gaz problemi yasayan bebelerin tatlis anneleri bebeginiz nasil yatakta yatiyor?
bu gece uykusuzluktan sızmışız anne yatağında yattı:) ayaklarının altında ısıtılmış kiraz çekirdeği vardı. Normalde kendı yatağının üstünde sevi bebe reflü yatağı var onda yatıyor.

Emzirme yastığı kullanıyorum da sadece ona yatırıp içilmiyor ki elle de desteklemek lazım başını o da bizim bilekleri öldürüyor.
:)

Ben herzaman ellerimi kullanmıyorum. Hangi tarafı emiyorsa yani başı hangi taraftaysa o dizimi kırıyorum bağdaş kurar gibi başı biraz daha yükseliyor. Tutmaya gerek kalmıyor. Hatta şu an bahsettiğim pozisyonda emziriyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…