diger alintiyi gormemisim. bizimki hala en az 7 kez kaka yapiyor gunde. bu kadar kakaya bu kadar gaz varsa sayi azalinca ne olacak bilmem. sizin de boyle mi?Genelde öyle yapıyorum ama Defne bazen başını sarkıtmaya çalışıyor yandan ya da geriyor kendini o yüzden başını elimle desteklemem gerekiyor. Desteklerken de bilek hep geriye bükük olduğu için iflasın eşiğine geldi.
Dün gece benim masajlar da işe yaramadı sabaha kadar uyusa bile sürekli inledi bir de kusma refleksi başladı çocukta kusmuyor ama kusacak gibi hareket ediyor her seferinde yüzüstü elime yatiriyorum uyku yine bozuluyor. O da gazdan muhtemelen her şey gazdan zaten yıldım ya
Doktor bize bu aydan itibaren bilinçli kaka yapmayı öğreneceği için daha zorlanacak ve seyrelecek kaka sayısı dedi sen de hazırlıklı ol.
Bizim veletler hep aynı lacivert
Ben de o zaman uyduruk bir hesap açayım da sorayim o zaman ne öneriyorlarmış.
Ben de iki seferdir emzirmeden önce bir kısmını sağıyorum önsütün, bir nebze azalıyor tazyik. Bir de şimdi sırtımın altına 3 yastık koydum yatmaya yakın eğimle emzirdim bebek yukarıdan yer çekimine meydan okuyup emdi o biraz daha iyi geldi bir de makasa devam. Bir de soğuk kompres deneyeceğim günde birkaç kez tabi vaktim olursa.
Tabi tabi kullanılıyor sadece dışı karanlıkta paraladiğı için gece kolay bulunuyor. O şart değil tabi her bebek farklı emziği kabul edebiliyormuş denemek lazım.
Belki de üzerine yattigi için koruyor sıcaklığı bilmiyorum ama 3-4 saat bazen daha fazla sıcak kalıyor. Fırında 100 derecede 15 dk ya da 150 derecede 10 dk ısıtıyorum iyice içindekiler de ısınana kadar sonra yanağımda kontrol edip yakmadığı vakit yatağına yerleştiriyorum. Daha uzun süre firinda tutsan belki iyice iliği kemiği ısındığı için daha uzun süre sıcak kalır yüzeysel ısınıyorsa çabuk soğuyordur.
Peki fırının ısınmasını bekliyormudun direkt içine koyup mu fırını açıyorsunGenelde öyle yapıyorum ama Defne bazen başını sarkıtmaya çalışıyor yandan ya da geriyor kendini o yüzden başını elimle desteklemem gerekiyor. Desteklerken de bilek hep geriye bükük olduğu için iflasın eşiğine geldi.
Dün gece benim masajlar da işe yaramadı sabaha kadar uyusa bile sürekli inledi bir de kusma refleksi başladı çocukta kusmuyor ama kusacak gibi hareket ediyor her seferinde yüzüstü elime yatiriyorum uyku yine bozuluyor. O da gazdan muhtemelen her şey gazdan zaten yıldım ya
Doktor bize bu aydan itibaren bilinçli kaka yapmayı öğreneceği için daha zorlanacak ve seyrelecek kaka sayısı dedi sen de hazırlıklı ol.
Bizim veletler hep aynı lacivert
Ben de o zaman uyduruk bir hesap açayım da sorayim o zaman ne öneriyorlarmış.
Ben de iki seferdir emzirmeden önce bir kısmını sağıyorum önsütün, bir nebze azalıyor tazyik. Bir de şimdi sırtımın altına 3 yastık koydum yatmaya yakın eğimle emzirdim bebek yukarıdan yer çekimine meydan okuyup emdi o biraz daha iyi geldi bir de makasa devam. Bir de soğuk kompres deneyeceğim günde birkaç kez tabi vaktim olursa.
Tabi tabi kullanılıyor sadece dışı karanlıkta paraladiğı için gece kolay bulunuyor. O şart değil tabi her bebek farklı emziği kabul edebiliyormuş denemek lazım.
Belki de üzerine yattigi için koruyor sıcaklığı bilmiyorum ama 3-4 saat bazen daha fazla sıcak kalıyor. Fırında 100 derecede 15 dk ya da 150 derecede 10 dk ısıtıyorum iyice içindekiler de ısınana kadar sonra yanağımda kontrol edip yakmadığı vakit yatağına yerleştiriyorum. Daha uzun süre firinda tutsan belki iyice iliği kemiği ısındığı için daha uzun süre sıcak kalır yüzeysel ısınıyorsa çabuk soğuyordur.
Kizalr hepiniz saolun Allah razi olsuntelim kapaliydi cok sukur kizima yeni kavustum ama ne kavusma bide bana sorun en son yoqun bakimda yerde kivraniyodum anlatacam
Walla sorma 7 cme kadar 3 qundur hastanede yatiyom ya beni ikinci cocuktan soquttular resmen
Benim de korkum o yüzden zaten. Dengeli yatırmaya çalışıyorum. Bir süre bununla da mücadele edeceğiz sanırım.Aynen canm şimdi kafayı tutamıyor mecbur yana alıyor ama sivri olur mu
AA haberim YÖK canm Doğum hikayen nerede okuyayımNormal yapayım diye devlette başka bi doktor önerdiler ona gittim ama elimde patladı o da.
Yanına bi şey koyuyor musun destekBenim de korkum o yüzden zaten. Dengeli yatırmaya çalışıyorum. Bir süre bununla da mücadele edeceğiz sanırım.
Fırının duvarlarına değmediği sürece sorun olmaz. Yağlı kağıtlar da öyle ya, duvara değmediği sürece yanmıyor. Kavrulmuş kabuklu fındık gibi kokuyor ben seviyorum kokusunu :)Ya ben yanacak yangın çıkacak diye çok korkuyorum. Çünkü koku çıkıyor baya. Tam ısınmadan koyuyorum o yüzden soğuyor galiba hemencecik.
Gündüz bazen sırtüstü yatırıyorum da gece kundak yapıp yanlardan da destek veriyorum battaniyelerle sonra da yan yatırıyorum. Hele artık vara yoğa kusar olduğu için mümkün değil sırtüstü bırakamamevet problemlerimiz hep ayni :)) bide emzirmek icin koluma yatirdigim anda basini koluma cevirip onu emmeye calisiyor :)) kiraz cekirdeklerini kullandigin zaman defne kizi yine sirt ustu mu yatiriyorsun? bugun bide onu deneyeyim bakalim. o sungeri cikarim cekirdek torbasini koyunca biraz bosluk kaliyor orasi ama rahatsiz olmuyor mu yatarken
Aynen öyle, ben de oyüzden korkuyorum ya yandık diye. Eskaza iki öğünü kakasız geçirsin sabahlar olmuyor, azalınca halimiz harap.diger alintiyi gormemisim. bizimki hala en az 7 kez kaka yapiyor gunde. bu kadar kakaya bu kadar gaz varsa sayi azalinca ne olacak bilmem. sizin de boyle mi?
Doğrudan koyuyorum ısınma süresi içinde ama benim fırın hızlı ısınıyor.Peki fırının ısınmasını bekliyormudun direkt içine koyup mu fırını açıyorsun
Yanına bi şey koyuyor musun destek
Yoksa sağa sola mı eşit yatırmaya çalışıyorsun
Kızlar hepinizin olduğu gibi benimde aklımı hep kurcalayan soru 'Acaba sütüm yetiyor mu?'
İki göğsümüde tamamen boşalttığı zaman 2 saat uyuyor bazen 3 saati de bulduğuda oluyor.
Dün denemek için 2saat boyunca emmedi bekledim ve sağdım. İki göğsümden toplamda 70Cc çıktı sizce iyi mi ?sizin ne kadar çıkıyor ?
benim de 70 80 veya 90 cikiyor.
bence yapmaz ama. 2 haftadir yiyorum. son 2 gun disinda asiri gaz sorunumuz yoktuKuru incir gsz yapar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?