2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
diger alintiyi gormemisim. bizimki hala en az 7 kez kaka yapiyor gunde. bu kadar kakaya bu kadar gaz varsa sayi azalinca ne olacak bilmem. sizin de boyle mi?

Peki fırının ısınmasını bekliyormudun direkt içine koyup mu fırını açıyorsun

Ya ben yanacak yangın çıkacak diye çok korkuyorum. Çünkü koku çıkıyor baya. Tam ısınmadan koyuyorum o yüzden soğuyor galiba hemencecik.
Fırının duvarlarına değmediği sürece sorun olmaz. Yağlı kağıtlar da öyle ya, duvara değmediği sürece yanmıyor. Kavrulmuş kabuklu fındık gibi kokuyor ben seviyorum kokusunu :)

Gündüz bazen sırtüstü yatırıyorum da gece kundak yapıp yanlardan da destek veriyorum battaniyelerle sonra da yan yatırıyorum. Hele artık vara yoğa kusar olduğu için mümkün değil sırtüstü bırakamam

diger alintiyi gormemisim. bizimki hala en az 7 kez kaka yapiyor gunde. bu kadar kakaya bu kadar gaz varsa sayi azalinca ne olacak bilmem. sizin de boyle mi?
Aynen öyle, ben de oyüzden korkuyorum ya yandık diye. Eskaza iki öğünü kakasız geçirsin sabahlar olmuyor, azalınca halimiz harap.

Peki fırının ısınmasını bekliyormudun direkt içine koyup mu fırını açıyorsun
Doğrudan koyuyorum ısınma süresi içinde ama benim fırın hızlı ısınıyor.

Kızlar hepinizin olduğu gibi benimde aklımı hep kurcalayan soru 'Acaba sütüm yetiyor mu?'
İki göğsümüde tamamen boşalttığı zaman 2 saat uyuyor bazen 3 saati de bulduğuda oluyor.
Dün denemek için 2saat boyunca emmedi bekledim ve sağdım. İki göğsümden toplamda 70Cc çıktı sizce iyi mi ?sizin ne kadar çıkıyor ?

[i doktor. Emzirmeden önce biraz sağ sütünü dedi. Eve gelince ben de sağmak için vakit yok kız çok aç diye makas yöntemiyle yavaşlattım sütü ve gerçekten de yuttugu hava azaldı benim suratsız kızımın. Böylece büyük sorunlardan biri çözüldü.
İkinci sorun da 5 saat uyuması ve aç kalmasıydı. Artık o kadar aç kalmasının sorun olmadığını söyledi, bırak uyusun dedi. Kaç saate kadar bırakayım dedim uyanana kadar dedi, zaten acıkırsa o uyumaz diye de ekledi. Bu sayede benim de içim rahat etti artık kendi kendime döngüye girmem emzirsem mi uyandırsam mı diye.

Kızımın kusmalarının reflüden olabileceğini ama bu zamanlarda reflünün normal olduğunu ve gelecek ay hala geçmezse ilaca başlayacağımızı söyledi. Bazen kakasında pütürlü tanecikler oluyor, onlar

benim de 70 80 veya 90 cikiyor.

benim de 70 80 veya 90 cikiyor.

Doktor 1 aylık kontrolünde 60cc çıkıyor dedim normal dedi . Şuan 40 günlük oldu ama bazen doymuyor gibi sürekli aranıyor aç mı diyr düşünmeden edemiyorum. Birde etrafımdakilerin aç bu çocuk doymuyor demeside tuzu biberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…