2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende biliyorum onu daha emerken gidiyor alttan üstten çabuk acıkıyor mamada acıkma süresi uzadığı için uyku süresi de fazla uyutmak istesem veririm diyorum ver o zaman diyorlar ya sabır :) bi gideydik şuradan

Ben veriyorum biogaia ama gaz için verdiler bize onu kullandığımızdan beri çığlık çığlık ağlama bitti çok şükür ama probiyotikle ilgili bir bilgim yok

O zaman iyice isitmayi deneyeyim :) Sağ ol

Probiyotigi neden veriyor doktor?

Ben dün atacaktım camdan mesela :) hemen geçse bu süreç yA bir haftadır mahvolduk

Ben biogaia ile ilgili biraz araştırma yaptım ve vermemeye karar verdim. Probiyotik takviyesine ihtiyacı olmadığını düşünüyorum. zaten benden alıyor. İşlenmiş damla haline getirilmiş içeriğinde yağ olan ve alerji yapabilecek bileşenleri olan bir ürünü kullanmayacağım
G gunesli gunler

Benim 40 günlük oldu bebeğim ilk hafta süt azken bile böyle bunalmadım ya bi kaynanam bize gelince oldu bide ben onlara gelince destek olmak yerine köstek oluyorlar sağolsunlar çocukta inadına deli gibi ağlıyor geldiğimizden beri benim stresim ona yansıdı sanırım
Dün kontrole gittim kaybettiği kilodan 2 kg almış maşallah gayet iyi dddi hemşire ama bunlara anlatamıyorum

Kızlar ben de camdan atma noktasına gelmeyim diye bi arabasına koyayım dedim çocuk uyudu kaldı :) oto koltuğu takılı zararlı mı böyle uyuması acaba hiç alasım yok da ordan

Hiç takma o zaman kafana.

Ya sizinkiler de böyle mi ilk günlerde uykuda olmasa bile iş güç yapabiliyordum şimdi ille kucak ben nerde yanlış yapıyorum Allahım modundayım

Benmkide aynı canım sürekli kucak kollarım ağrıyor bi süre sonra . Yalnız bırakıp wc bile gidemiyorum

Benmkide aynı canım sürekli kucak kollarım ağrıyor bi süre sonra . Yalnız bırakıp wc bile gidemiyorum
Evet resmen kabız oldum bu sebepten napacaksak ya umarım 3 ay sonrası düzelir bu durum. Bir de sen sürekli almışsın kucağına diyorlar minnacık bebe ya nasıl kıyılır şımarıklıktan değil ihtiyaçtan ağlıyor şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…