2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aynen ben 2 saatte uyanmazsa uyandırıyorum sarılıkta vardı. Ama bu 70 cc kafamı kurcalıyor

benimki 3 aaatten once asla kalkmiyor. bugun yenidogana kontrole goturduk. doktor da 3 saatte bir kaldirin mutlaka dedi.
cok da az degil,zamanla daha da artar sagdikca emdikce.

Kizalr hepiniz saolun Allah razi olsun telim kapaliydi cok sukur kizima yeni kavustum ama ne kavusma bide bana sorun en son yoqun bakimda yerde kivraniyodum anlatacam
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin gözün aydın canım Benim doğum da işte seninki gibi zor oldu. sezonu ben açtım zor doğumla sen kapadın zor doğumla :) bazı bünyede doğum çok zor oluyor bizim o çektiğimiz sancının 10 da birini çekmeden normal doğum yapanlar var çok özeniyorum doğrusu keşke kolay doğumum olsaydı benim de sesim kısılmıştı senin gibi...

gaz problemi yasayan bebelerin tatlis anneleri bebeginiz nasil yatakta yatiyor?
kedi gibi kıvrılıyor ıhlıyor tıslıyor :) yüzüstü yatınca rahatlıyor onu da dr önermiyor. sevi bebenin yastığında uyuyor iki aydır ama onda da önce yüzüstü uyutup çaktırmadan çeviriyorum genelde 10 dk içinde başlıyor gene kıvranmaya salona tiny love aldık suan onun içinde yanımda yüzüstü yatırıyorum 78. gün ve hala gazı var...

Merhaba kızlar . Ara ara okumaya çalışıyorum ama yetişemiyorum:) aşırı gazlı bi bebeğim var. Hatta dün o kadar çığlık çığlığa ağlıyordu ki durmaksızın enfeksiyonu tekrar etti diye acilen doktora götürdük ama gazmış yediğim bişey yok aksine bitki çayları içip desteklemeye çalşyorum ama . Doktor olur böyle çıkmayan gaz olmamış şimdiye kadar sakin ol dedi. Yarın kırkımız çıkacak inşallah. Kırk banyosu hurafelerinizden yapabileceğm varsa dinlemek isterim:))inanmam ama suya altın koyucam bi çimdikde tuz. Sizler neler yapıyorsunuz? Evininhatunu okudum en son doğumdaydı sanırım. Şimdi devamını okuycam son bebeğimz de gelmiştir inşallah sağlıkla.

ilk bir yıl oral dönem emmek istiyorsa bırak emsin elini parmağını emmesinden çok daha iyidir emzik çünkü parmak emme alışkanlığını vazgeçirmek emzikten zor olur. suan zevk aldığı tek bölge ağzı ve onu mutlu ediyor. benim kız tutmuyor emzik atıveriyoor biraz emdikten sonra isterse vericem tabi.

ailenin en yaşlı bireyine ev ziyaretine gidilir. gidilen kişi bir tas unun içinden az bir parmak bebeğin sacına sürer ve saçları beyazlayıp nine / dede oluncaya kadar uzun ömürlü olsun der. yumurta verir bir de demir para :) kırk uçurtması oluyor işte

40 tane taş koyacakmışız annem söyledi
Ben eşimin yıldönümüzde aldığı orkidenin kuruyup düşen çiçeklerini de koyucam, bi anlamı yok
Dedim altın getirin altın atalım bak kesin 40 suyunda olmalıymış Yemediler

Kizlar ne ucum var ne sutum var ya napsamki qece mecbur mama verdiler cok aqladi alismasini istemiyorum...silikon ucla denesem.tutarmi acaba
solgar ı aldın mı? humana still tea - e bebek promalt bunları da iç bir de gelse de gelmese de 3 saatte 1 20 dk sağ gögüs 20 dk sol gögüs sağacaksın.

Tiny love benim elim ayağım oldu resmen yatağını sevmiyor uyumuyor onda uyuyor biz de ordan oraya taşıyıp duruyoruz :)

ben kemer değil yatağa konandan aldım üzerine yattığı için uzun süre sıcak kalıyor fırında ısıtıyorum

Yeterli

O tanecikler bizde de oluyor ve kalsiyum topağı deniyor ve sanırım iyi birşey bu gidişimde dr a soracağım :)

1 ay dolmadan muhakkak uyandırman lazım bir ay dolunca bırak uyusun acıkınca uyanır kendi.

ay 4 beş hatta 6. 7. haftalarda haftada bir gün irem terelellileniyordu demek ki buymuş. ben de haftada bir heyheyleri tutuyor bunun diyordum.

benimkide hala günde 6-8 kaka yapıyor canım ve gaz tam gaz :)
baslarda 9 10 bez kirletiyordu her emme esnasinda dolduruyordu. yine biraz azaldi. ay bu gaz ne zaman gececek acaba. titresimli anakucagina koydum bakalim belki fayda eder. sevdi de sanirim.

@garipkedi sen memnun musun anakucagindan? titresimini kullanmak daha yeni aklimiza geliyor biliyor musun

Ben biogaia kullanıyorum cnm en doğalı o diye biliyorum aynı saatte vermen önemli düzenli kullanmak bir parça rahatlattı bizimkini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…