2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
bağırsak florasına katkı canım. biz yoğurtla katkı sağlıyoruz bebelere de takviye mahiyetinde.

canım şu an araştırıyorum ve gerekli görmezsem vermeyeceğim probiyotik. sana yazarken bi gereksiz geldi, bi bakayım dedim.

Cok sağ ol canim merak etmistim ne için kullanacağını. Dediğin gibi probiyotik takviyesi için şu an çok erken. Midesine zaten sütten başka bir şey girmiyor ki:/

Kızlar bu biogaia nasıl bişey dr vermeden kullanılır mı gaza faydalı mı ilaç kullan diyip duruyorlar etrafımda kullanayım rahatlasınlar bi sizce gerekli mi bu

Yuh 20 dk neymiş kolay mı uyuyor bu çocuklar! Doktor 2 ya da kaç dediyse o kadar saatte bir dedi daha sık olmasına gerek yokmuş de sav başından. Herkes doktor kesildi başımıza :/

Kilo alımı mis gibi b.k mu var müdahale etmeye çalışıyorlar. Tersleyerek en güzelini yapmışsın, hiç karıştırma kimseyi.

Ay çok sevindim, gözünüz aydın :)

Benim mesajlar neden böyle oluyor yahu
Mesajını [/QUOTE] yazısının sonuna yaz her alinti için.

Ya sizinkiler de böyle mi ilk günlerde uykuda olmasa bile iş güç yapabiliyordum şimdi ille kucak ben nerde yanlış yapıyorum Allahım modundayım
Atak canım. Büyüme atağı. Geçecek
1. Atak – Olgunlaşma (4. veya 5. hafta)

Bu haftalarda bebekler fiziki çok büyük değişiklikler yaşarlar ve bu ruhsal değişiklikleri de beraberinde getirir. Organları daha farklı çalışmaya başlayan, daha iyi görebilen bebek kendini bir girdapta bulur. Bu girdaptan en iyi çıkmanın yolu da tabii ki dokuz ay içinde kaldığı annesine yanaşmak, çıktıktan sonra sıkı fıkı vakit geçirdiği babasıyla kaynaşmaktır. Bol bol meme ister, sürekli ağlayabilir (bir iki gün) "çocuğun içine cin kaçtı" diye dertlenebilirsiniz. Dertlenmeyin. Çünkü geçecek ve bebek bu süreçten daha fazla şey yaparak çıkacak. Bu söylediğim tüm ataklar için geçerli. Ataklarda bebekler fena şekilde anneci/babacı (daha çok anneci ve memeci) olurlar. Yere koysan durmaz, göğe koysan almaz hallerdedirler. Camdan atmak isteyebilirsiniz, aman diyeyim. Geçecek. Sonra öyle güzel şeyler yapacak ki insan "iyi ki atmamışım da doğurmuşum" falan diyecek.

Kuzular büyüsün de razıyız o zaman :) ama biri uyumadan büyümeyeceklerini söylesin onlara :)

Ben dün atacaktım camdan mesela :) hemen geçse bu süreç yA bir haftadır mahvolduk
arada bana da geliyor oyle. sonra tahammulsuzlestigim icin kendime kizip agliyorum bide ustune iyice sarpa sariyor isler :))
Kızlar ben de camdan atma noktasına gelmeyim diye bi arabasına koyayım dedim çocuk uyudu kaldı :) oto koltuğu takılı zararlı mı böyle uyuması acaba hiç alasım yok da ordan
sen yine de cok fazla tutma

Ben d gece mama veriyordum da aptamil almıştık, çocuk mama aldıktan 2saat sonra bir uyanıyor gaz sancısıyla 8-10saat sakinleştirmeye çalışıyoruz çok gazı oluyor sende de gaz yapıyor mu ne marka kullanıyorsun

Kızlar ayakta sallayan var mı varsa kaç günlük başladı
Bir de emzik markaları isteyeceğim sizden
Emziğe kaç günlük başladınız acil

Kızlar Merhaba
Bebeğinin kalbinde üfürüm olan var mı?
İlk bir ay geçer diyor doktorlar bugün 1 aylık olduk hala var diyor çocuk kardiyolojisine sevketti kesin sonuç eko çekiminden sonra belli olur dediler
Nedir bu ufurum? ??
Başına gelen var mı?
Süreç nasıl?
Eko çekiminde bebeğin canı yanar mı?

Yine seninkisi dolaylı demiş. Benimkisi direk suratıma "bence senin sütün yok" dedi. Bende tek memeden sağdığım 100 cc sütü gözüne soktum Aslında o kadar sütüm mümkün değil çıkmaz. Ama o gün çıkacağı tuttu. İlahi adalet işte

Aynen ben 2 saatte uyanmazsa uyandırıyorum sarılıkta vardı. Ama bu 70 cc kafamı kurcalıyor
canım bizde de sarılık var 12 günlükken 18 di. 14 günlükken 16 ya düştü hastaneye yatmaya gerek Yok dedi doktor ama uzayan sarılık iyice sararırsa gel dedi Bence biraz daha var 25 günlük olduk napsak. Aylık kontrolde mi baktırayım

ilk bir ay mı 3 saatte bir emzirmeliyiz. İkinci ay kaldırmayacak mıyız artık. Çok uyuyorsa sarılık olmasın canm dikkat et kan şekeri düşerse uzun uyuyabilir. Benm sarılık ama kendisi 1.5 saatte bir uyanır

Helena Burda canım doğum hikayem :)
canım bende ayni şeyleri normal Doğum için düşünüyorum bir daha doğurursam özele gidip kesin beni dicem hiç normale bulaşmam diyorum :)

Çok düşünmeme gerek kalmadı bebe yarım saatte uyandı
canım benimki de pusete bayılıyor bi arkadaş dedi 2 saatten fazla durmasın diye

Merhaba eko çekiminde canı yanmaz. Bizd e de var üfürüm ama 40i çıkınca götürmeye karar verdik eşimle. Bir de üfürüm değeri nedir canım? Bizim 1/6
Ahahah doğurmak zor zanaat ama özele gitme konusunda hemfikiriz

Ya be güzel olmuş :) bende gece kalkandaki sütleri boşalttım günde 60cc oluyor sanırım onu görünce sustu bi bayramda vs takmadım kalkan süt görmeyince ortada başladı yine :)

Evininhatunu canım gözün aydın. Zümre Naz kız sağlıkla büyüsün inşallah. Sütün zamanla gelecektir, stres yapma. Benim de sol göğsümün ucu baya ufaktı, zorla emzire emzire uç çıktı. :)) İlk başlarda baya ağlıyordu o göğsü emerken şimdi rahat çok şükür. Olmazsa silikon uç denersin. Nasıl diyorduk: Bol sütlü az gazlı günler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…