2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    333
mama veriyor musun canim?
sizlerin bebekleri cok emiyor ya ondan sordum. benimki daha az emiyor ama ben mama vermiyorum,vermeli miyim?
Yok canım muti organik anne sütü veriyorum
Üstelik dalından meyve gibi, direk kaynağından
Bana kalırsa verme. Benim bebeğim de saatlerce emmiyor. Karnını doyuruyor ve bırakıyor memeyi. 10-15 dk genelde. Bazen iki fırt çekip bırakıyor o zaman da susadığını anlıyorum mesela. Kilo alımı yeterliyse hastalığı yoksa anne sütünden güzel mama mı var?
Burda mama verenlerin çoğu sarılığı olduğu için tercih etti takip ettiğim kadarıyla. Mama bir tercih değil. Bana kalırsa zorunluluk da değil de yine sivrilmek istemiyorum
 
Nette söyle bişey bulmuştum hoşuma gitmişti.
 
Wowww bunları hiç duymadım güzeeeel:)) teşekkürler:)
 
Evden bilelk vs bişe koyucam bende. Kocaya demeyi dene birde. İsteyenin bir yüzü:))
 
Bizimki ya uyuyor ya memede, pek koymaya fırsat bulamadım ama bi kaç kere titreşimi açıp koydum baya sakin kaldı içinde :))) Biraz daha uyanıklık süresi artinca daha çok ise yarayacak sanki
 
yazısının sonuna yaz her alinti için.[/QUOTE]



diyorum canim da anliyorlar mi ki
konusup duruyorlar iste. ben de en son gecen aksam doktor 2 saatte dedi,doktorumuzun dedigini yapiyoruz biz dedim ama susacaklarini sanmiyorum. esimin tarafi yapiyor daha cok. herkes iyi niyetle soyluyor sagolsunlar ama herkes soyleyince bi sıkıntı basiyor.
 
Kızlar bu biogaia nasıl bişey dr vermeden kullanılır mı gaza faydalı mı ilaç kullan diyip duruyorlar etrafımda kullanayım rahatlasınlar bi sizce gerekli mi bu
Mide bağırsak florasını düzenliyor cnm dr umuz güvenle kullanabileceğimizi söyledi ilaç değil zira devlet ödemiyor devlet ilaçları ödüyor ama bunu ödemiyor.
 
Kızlar ayakta sallayan var mı varsa kaç günlük başladı
Bir de emzik markaları isteyeceğim sizden
Emziğe kaç günlük başladınız acil
asla sallamıyorum kanguru bakımı yapıyorum uyuyor gaz sorunu yoksa yatakta uyanınca da kendi kendine uyuyor.
 
her bebeğin doğduğunda kalbinde delik vardır genelde yaklaşık 40 günlük olunca kendiliğinden kapanır. premature doğanlarda ise bu deliğin kapanması 3 aya kadar uzayabiliyor. bu üfürüm denilen hadise bundan kaynaklanır. ancak bazen üfürüm birkaç yıl devam edebilir iki çeşit üfürüm vardır birincisi masum üfürüm ki çoğunlukla bebek ve çocuklarda masum üfürüm olur ancak bazı üfürümler masum olamayabiliyor riske atmamak için eko istenmiştir korkmayın gidin çektirin içiniz rahat etsin.
 
Off hiç gaz sorunu yasamamistim ben çocuğumda 2 gündür nasıl ızdırap günler 16 günlük olduk.Erkek bebeklerinde 2.haftasından sonra başlarmis gaz sorunu masaj yapıyorum rezene içiyorum yok hep ağlıyorum hep meme istiyo...üstüne bide kabiz oldum hemoroid azdı çıldırmak üzereyim az kaldı geceleri hiç uyumuyo huyları değişti bebenin ya...Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar
 
mama veriyor musun canim?
sizlerin bebekleri cok emiyor ya ondan sordum. benimki daha az emiyor ama ben mama vermiyorum,vermeli miyim?
kilo alımı iyiyse kıyaslama yapma bazı süt az olur ama doyurucu olur bazı süt çok olur çok emerek doyar hatta bebekler arasındaki metabolizma hızları bile emmeyi etkiliyor. ve hatta hatta benim kızım birgün emdiği ile diğer gün emdiği miktar bile tutmuyor. dr bazı gün çok emer bazı gün az emer dedi.
 
İremde de 15 günlükken başlamıştı kronometre 78 i gösteriyor ve devam :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…