2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sağma makinan Ne marka ve model canım ?

Selam kizlar @ayshemina saol canim o kadar yogunum ki yazamiyorum arada bi girip topluca okuyorum sadece oglum surekli memede uyuyo 15-45dk arasi derin uykuya gecme suresi var ya o gecince birakiyorum biraktiktan en fazla 15 dk sonra uyanio. Ama uyku egitimi icin cok cok erken ilk 3 ay gebeligin 4.trimestiri daha bizden ayri bi varlik olduklarini bile bilmiyolar cok normal deyip hic bir is yapaniyorum:)ancak slingle cok bunalirsam camasir atma asma vs. Abla kardes olayi tahmun ettihimden cok daha zor gidiyo kizim kucugu cok tehlikleki sekilde seviyo yuzunu opme yapma etme dedikce daha cok yapiyo zaten yapma etme demek iyi diilmis ama artik ustune ciktigi boyutta mecbur mudahale ediyoruz.Cok hircin ters ve alingan bi cocuk oldu.Siz beni sevmiyosunuz diye agladi gecen gun.Bilmiyo ki su an kucukten daha cok takip ediyorum onu yuzu dusse azck icim gidio ama iste napsan olmuo demekki...
Oglum bi tartiya gore 650 digerine gore 520 gr almis bi ayda alt sinirdan yakaladik yani ama bunca yorgunluga sinir strese yine sukur diorum kizimi ilk 3 ay mama +meme sonra da mecbur sadece mamayla beslemistim cunku gunduz uyudugu cok az o da memede oglan aksam 6 7 den itibaren surekli memede ve sut akisi yavaslayinca bas bas bagiriyo surekli memeler arasi tur attiriyorum buyuk bi mucadele ve sinir harbi icinde sonra uyuyo en az bi 4 saat fakat icim rahat etmio kaldirmaya calisiyorum kalkmiyo dun gece mesela 3 saat sonunda uyandirdim tek memeyi emdi normalde 2 memeyi de mutlaka vermeye calisiyorum uyudu 1.5 saat sonra tekrar kaldiriyim dedim o memede ben uyumusum bi meme 6.5 saat emilmeden kalmis yani kalkinca tabi ah vah vicdan azabibu gidisle siniri bile gecemiycez zaten o kadar zayifcik kihic 1.5 aylik bebek gibi diil kakasinda mukus oluyo biri prof.iki dr a da goturduk kan yoksa sorun yok dedi fakat dun cok fazla sayida sulu ve mukuslu kaka yapti bugun de sabahki kakasi resmen sumukluydu suluydu sonraki daha az miktardaydi dr una ishal olayini sorduk ufak capta mikeobik bise olabilir ama onemli diil bol emzir 1 haftaya toparlar dedi
Gaz ilaci kullandirtmiyo bizim dr sadece maflor probiyotik(kizimda da kullanmistik)ve wellcare d3 kalca ultrasonu icin gun alicam geciktiriyorum kizimda tam bir aylikken cektirmistim gelisim geriligi cikmisti 15 gun sonra tekrar cekildi hicbise cikmadi ha noldu o ara benim sut damla oldu sadece
Benden haberler bole opuyorum hepinizi

Bu arada 26 gunlukken sunnet de olduk yaptirmayanlara kesinlikle tavsiye ederim bi kere hastanede fitil verildi sonra hic gerek diymadik bi kac gun krem surduk gecti gitti iyki yaptirmisiz arkadasim 5.5 aylikken yaptirdi cok agrisi olmus cok zor gecmis ilk bi aydan sonra yenidogan sunneti diye gecmiyo zaten yaptiricaksaniz gec kalmayin

Yok canım odanın dışında açıyorum sesi geliyor başta işe yaramıştı ama 3. de patladı yöntem

Ben bebek uyutma sesleri diye bi program indirdim telefonu uçak moduna alıp açıyorum sesleri. Uyuturken kullanmadım da alt değişirken çok ise yarıyor.

Mide bağırsak florasını düzenliyor cnm dr umuz güvenle kullanabileceğimizi söyledi ilaç değil zira devlet ödemiyor devlet ilaçları ödüyor ama bunu ödemiyor.
Biliyorum ödemediğini kendim gidip alabilirim de dr bişey demeden sıkıntı olur mu onu bilemedim zararı Yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…