2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
bizim dr yuzustu de yatirabilirsin dedi. hepsi farkli bisey soyluyor. zaten bizimkinin boyun kaslarinin masallahi var. gaz cikarttirmiyor velet

Eklentiler

• Screenshot_20170906-182306.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 44
mutella bana nutellayı da çağrıştırıyor :) İpek için nick buldum nutella :) çok severim palm yağı var dediler ama palm yağı olmayan birşey yokmuş ki o tür...
evet ilk aldığımda nutellanın bim versiyonu diyordum sağda solda
nutella İpek, yemelik
ya o palm yağı her şeyde var. Gönül ister ki hiç yemeyelim ama nutellayı da brakamıyoruz

Benim formüller de bir iki kez tutuyor sonra başa dönüyoruz.
Peki bu bebeler kucağa, sallanmaya, memede uyumaya iki günde alışıyor da neden uyku yöntemlerine alışmıyor iki günde :)
Demek ki birşeye alıştıkları Yok, günü, içlerinden geldiği gibi yaşıyorlar. Gazları varsa huysuz, yoksa sakin, uykularını almışlarsa gülücük saçarak, almamışlarsa kaş çatarak. Biz de her hareketimizi onlara yoruyoruz :))
Yol yavrum kendi bildiklerini okuyor onlar /)

Altına imzamı atmak istiyorum ama tam da emin değilim:))) Yine de ben de alışmak için erken olduğunu düşünüyorum. Her goren kucağa alışmış aaaa memede uyumaya alışmış vs vs. Iki günde neye alıştı çocuk yahu.

bugunku rekorumuz 9.5 saat hala daha mesaim bitmis degil
9.5 saattir uyumadı mı?
Ya bizim bebeler büyüdükçe zorlaşıyor. Al Birini vur diğerine
Biz de sürünüyoruz.
Banyo yaptık şimdi meme seansı.
Uyursa ben de bir banyo yapıcam ama kısmet bakalım kaç saat sürecek

Lohusa teri ve kanamalarınız ne alemde kızlar
Benim ikisi de hala devam ediyor
33 günlüğüz bu arada

Kızlar bu arada benim de 40 ım çıkıyor yarın ve bugün kontrolüm vardı. Tamamen iyileşmiş yaralar. Spiral önerdi. Ne dersiniz?

Ben hepsine he deyip geçiyorum. Uyku eğitimi verince görürler
Yanında yatacak zaten en az 2 yıl niye oda yaptın ki diyenlere vericem cevabımı
Aynı yatakta yatarsınız niye beşik aldın diyenlere ve mama ver sütün gelmez diyenlere verdim cevabımı

Aynen sırt üstü sadece gece uyuyor inşallah huy değiştirmez, o yüzüstü uyurken ben çok endişeleniyorum uyumam mümkün değil drucilla
Benimki yüz üstü uyanınca kafasını kaldırıp tam ağzının üstüne yatırıyor kendini. Meme ararmış gibi kafasını yatağa gömüp sağa sola sallıyor çok korkuyorum. Ancak gündüz ben başındayken yüz üstü yatırıyorum. Yoksa imkansız

Ben de he demeye çalışıyorum. Bir de siz öyle yetişirmişsiniz ben böyle yetiştireceğim yahu. Günahı ile sevabı ile sonucuna ben katlanacağım size ne oluyor.
Bu arada hangi uyku eğitimini vermeyi planlıyorsun?

Canım bebek yapım bakım onarım - uyku eğitimi diye yazarsan görürsün ordaki uyku eğitimini vericem. İnşallah yani :) veren bir sürü de arkadaşım var.

Neden bizim bebelerin hepsi aynı.
Kucakta memede uyuyo yatağa koyunca uyanan cinsten hepsi :))
Yemin ederim sinirden sırıtıyorum, şuan mememde ve göz gözeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…