Lohusalığa ver canımMuti derken mutellanın kısaltması, ya espriyi açıklatma bana
aynen dedigin gibi. 9dan beri toplamda ancak 2 saat uyumustur. son 5 saati memedekileri saymazsak hic uyumadi. yine memede yine altina doldurdu. daha simdi acmistim. her emdiginde agzindan cikardi. allahim sana geliyorum. bir yerde pes edecek misin acaba barisBenim formüller de bir iki kez tutuyor sonra başa dönüyoruz.
Peki bu bebeler kucağa, sallanmaya, memede uyumaya iki günde alışıyor da neden uyku yöntemlerine alışmıyor iki günde :)
Demek ki birşeye alıştıkları Yok, günü, içlerinden geldiği gibi yaşıyorlar. Gazları varsa huysuz, yoksa sakin, uykularını almışlarsa gülücük saçarak, almamışlarsa kaş çatarak. Biz de her hareketimizi onlara yoruyoruz :))
Yol yavrum kendi bildiklerini okuyor onlar /)
Gözün aydın canım.Kizalr hepiniz saolun Allah razi olsuntelim kapaliydi cok sukur kizima yeni kavustum ama ne kavusma bide bana sorun en son yoqun bakimda yerde kivraniyodum anlatacam
Ah canım çok geçmiş olsunKizlar ben zaten hastanede yatiyodum sira bekliyodumya dun qece 2 de sanciyla uyandim az biraz cektim sabaha doqru nisanim qeldi ne quzel aqir aqir cekiyodum sabah doktor baki 1 cm var acilman dedi hadi fitil koyalim hemen acilsin dedi beni indirdi yoqun bakima ama en son yerde yatiyodum kivraniyodum yok dedim ben yapamicam mahvoldum aqridan acilma 4 cm oldu buda beni yolladi qeri doqum haneye orda cildirdim ben hayatimda bole bi awri cekmemistim dayanamadim qelen qiden tuseliyo derken 2 dozda suni sanci verdiler iyice dayanilmaz hale qeldi 3 kere yatak deistirdik kanamadan en sonki doktor 2 avuc kadar pihtilasmis kan qelince bide kizimin kalbi yavasladi 7 cmle sezeryana yolladilar beni okadar cektiqim yanima kar kaldi anlayacaniz hala sesim kisik suan
umarim kisa surer uyumasi. birimizinki uyusun bari :)9.5 saattir uyumadı mı?
Ya bizim bebeler büyüdükçe zorlaşıyor. Al Birini vur diğerine
Biz de sürünüyoruz.
Banyo yaptık şimdi meme seansı.
Uyursa ben de bir banyo yapıcam ama kısmet bakalım kaç saat sürecek
Uyku eğitimi ne zaman başlarız ki inşallah hallederiz onu da bugün eşimle odadaki sepet beşiği ne kadar kullanırız diye konuşuyorduk çocuk 6-7 ay olunca sığmaz mecbur ayırırız dedik kaynım hemen 1.5 yaşına kadar yanınızda dddi sinirimi bozdu cevap vermem lazımBen hepsine he deyip geçiyorum. Uyku eğitimi verince görürler
Yanında yatacak zaten en az 2 yıl niye oda yaptın ki diyenlere vericem cevabımı
Aynı yatakta yatarsınız niye beşik aldın diyenlere ve mama ver sütün gelmez diyenlere verdim cevabımı
mutlaka temizle karbonatli su ile. prospektuste de yaziyor zatenAyy çıldıracagım bugun hiç uyumadı Desem yeri var meme de uyuyor yatağa koyuyorum hop uyanıyor , bide misafır vardı düşünün artık aç mı ağlıyor tok mu ağlıyor emzik ağzından düşünce ağlıyor ve hala uyumadıve meme ucumda iflas etti garmasan Pomat aldım sürdüm şimdi bebek silmeden emebilşyormu bılgısı olan varmı
Evet sanırım canımTracy hogg sanırım o
Değil mi?
3 ay en geç 4 ay başlamayı düşünüyorum ben. Ama kesin kararlı olmalıyım dirençli olmalıyım. O zamana kadar metodu tüm ayrıntılarıyla öğreneceğim, başarı hikayelerş okuyup motive olacağımUyku eğitimi ne zaman başlarız ki inşallah hallederiz onu da bugün eşimle odadaki sepet beşiği ne kadar kullanırız diye konuşuyorduk çocuk 6-7 ay olunca sığmaz mecbur ayırırız dedik kaynım hemen 1.5 yaşına kadar yanınızda dddi sinirimi bozdu cevap vermem lazım
Bizimle de paylaşırsan sevinirim aramız yakın bayağı aynı zamanlar başlarız inşallah3 ay en geç 4 ay başlamayı düşünüyorum ben. Ama kesin kararlı olmalıyım dirençli olmalıyım. O zamana kadar metodu tüm ayrıntılarıyla öğreneceğim, başarı hikayelerş okuyup motive olacağım
avent smooht herkes çok öneriyor.Kızlar ayakta sallayan var mı varsa kaç günlük başladı
Bir de emzik markaları isteyeceğim sizden
Emziğe kaç günlük başladınız acil
oceanda palm yağı var. Decatabs d3 veya wellcare içerikte sadece zeytinyağı ve d vitaminiBen ocean kullanıyorum canım kullanımı da kolay içerisinde bha şeker koruyucu vs zararlı maddeler yok
Ben o kadar şeyin girdiği suyla çocuğumu yıkamam
Baya bi övgü almış gruba giriş sorularına verdiği cevaplardanBen o kadar şeyin girdiği suyla çocuğumu yıkamam
Yok değilim, daha fırsat bulup açamadım ki. Neden ne demiş :)
Spiralden doğan çok çocuk duydum o yüzden bana hiç güvenli gelmiyor. Ama dersen ki sen ne düşünüyorsun inan hiç fikrim yok :)Kızlar bu arada benim de 40 ım çıkıyor yarın ve bugün kontrolüm vardı. Tamamen iyileşmiş yaralar. Spiral önerdi. Ne dersiniz?
Ay bazen benim kız da yapıyor onu gülesim geliyorBenimki yüz üstü uyanınca kafasını kaldırıp tam ağzının üstüne yatırıyor kendini. Meme ararmış gibi kafasını yatağa gömüp sağa sola sallıyor çok korkuyorum. Ancak gündüz ben başındayken yüz üstü yatırıyorum. Yoksa imkansız
Ay çok biliyorlar ya her şeyi sinir oluyorum. Özel nedir, oda nedir, kendine ait ortam nedir bilmeli çocuk, 1,5 sene anne babanın odasında kalmak ne demek yani. Eğer bir sorun yoksa bence odalar en geç üçüncü ayda ayrılmalı bir sorun varsa da bir an önce çözülmeli.Uyku eğitimi ne zaman başlarız ki inşallah hallederiz onu da bugün eşimle odadaki sepet beşiği ne kadar kullanırız diye konuşuyorduk çocuk 6-7 ay olunca sığmaz mecbur ayırırız dedik kaynım hemen 1.5 yaşına kadar yanınızda dddi sinirimi bozdu cevap vermem lazım
Minnak kızın yetişmiş kardeşine, maşallah ona :)Merhaba güzel anneler nasılsınız @ayshemina canım beni sormuşsun hakkaten giremiyorum ama son sefer sen gene yazmıştın ona cevap yazdım ama denk gelmedik sanırım senle , hatta güzel fıstığın duruyu da sormuştum. Nasılsın, güzel kızların iyi mi alıştılar mı birbirine?
Forumda herkes iyi mi doğurmayan kaldı mı hiç giremiyorum bakamıyorum ancak açıyorum son sayfaya bakma fırsatı oluyor o kadar. O bile her zaman olmuyor. Doğurdu gitti olmasın en çok isteyenlerden biriydim tecrübelerimizi de paylaşırız doğuran gitmesin diyodum ben gelemiyorum arkadas
Bizim pitirciklar sağolsun biri uyanıyor biri uyuyor ve her kalkan da memede yaşıyım ben istiyor. Hal böyle olunca uyumayan bir anne var hepiniz gibi. Şükür ki kilo alıyoruz. Parmak kızım 2400 oldu şükür, oğlum da 2700 cuma günü bir aylık olucaz nasıl geçti hiç anlamıyorum.
Kelebek olmadan ememiyordu kız hiç, kipirdayamiyordum o emerken şimdi şükür ki onu bıraktık çok mutluyum. Ama hepinizde tahmin ettiğim gibi bizde de uyku sorun. Iki tane olunca kucağa alışmasınlar diyorum ama onlar güzel güzel alistirtiyorlar kendileriniher gün banyo yapıyoruz o bile bir olay. Birini yıka kaldır kurula burnunu temizle giydir yedir yatır hadi sonra baştan bir daha kafadan iki saat bu arada burunları çok tıkanıyor benimkilerin ya hatta korkup doktora bile götürdüm ciğerden mı geliyor bu kamyonumsu hırıltı diye ama yok burundan dedi rahatladım. Her gün serum fizyolojik yapıp sonra da çekiyorum buna rağmen arkasından hemen tıkanıyor önerisi olanı dinlerim.
Göğüslerim yara olma yolunda lansinoh kullanıyorum ama bana mısın demiyor çok aciyor.
Hepinizi çok özledim güzel anneler biraz daha zaman geçince düzenimiz oturur ve ben bir tık rahatlarım gene araniza gelirim diye düşünüyorum. Hepinizi ve minnak pitirciklarimizi opuyorum
Gruba girerken bir de cevap mı veriliyor? Vaaay bayağı organizeler desene :)Baya bi övgü almış gruba giriş sorularına verdiği cevaplardan
ben 6 yıl spiral kullandim aslindan çok rahat ti ama eşim bazen Afedersin hissettigini söylerdi. birde regl dönemini uzatiypr maalesef. eger sende adet dönemini uzatmazsa tavsiye ederim. benim kondom alerj batfi. hapta emzirdigimi icin yasak. zaten bitkac ay sonra gobekten baglatacagim inşallah eşim izin vermesede :)Kızlar bu arada benim de 40 ım çıkıyor yarın ve bugün kontrolüm vardı. Tamamen iyileşmiş yaralar. Spiral önerdi. Ne dersiniz?
:)))Duru üçe kadar uyudu. İki kere emip yattıktan sonra beşte tekrar uyudu. Bu defa da Ayşe "ben acıktım anne, kendime omlet yapıcam, sen de eve hırsız girerse döver misin" diye uyandı :))) omletini yaptı (?!), yedi,, babasını uyandırdık,, salonda çizgi film izliyolar şimdi... Duru da ıkına ıkına uyuyo,, ben de ruh hastası anne moduna girdim,, uyursam o uyanıcak gibi bi hissiyatla ve bayık gözlerle oturuyorum yatakta boş boş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?