2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
aynen dedigin gibi. 9dan beri toplamda ancak 2 saat uyumustur. son 5 saati memedekileri saymazsak hic uyumadi. yine memede yine altina doldurdu. daha simdi acmistim. her emdiginde agzindan cikardi. allahim sana geliyorum. bir yerde pes edecek misin acaba baris

Ah canım çok geçmiş olsun
Keşke en baştan tahmin edilse doğrudan sezeryan olurdun ama iştw bu işler piyango gibi
Yine de kızın sağlıklı. Önemlinolam o

umarim kisa surer uyumasi. birimizinki uyusun bari :)

Uyku eğitimi ne zaman başlarız ki inşallah hallederiz onu da bugün eşimle odadaki sepet beşiği ne kadar kullanırız diye konuşuyorduk çocuk 6-7 ay olunca sığmaz mecbur ayırırız dedik kaynım hemen 1.5 yaşına kadar yanınızda dddi sinirimi bozdu cevap vermem lazım

mutlaka temizle karbonatli su ile. prospektuste de yaziyor zaten

Merhaba güzel anneler nasılsınız @ayshemina canım beni sormuşsun hakkaten giremiyorum ama son sefer sen gene yazmıştın ona cevap yazdım ama denk gelmedik sanırım senle , hatta güzel fıstığın duruyu da sormuştum. Nasılsın, güzel kızların iyi mi alıştılar mı birbirine?
Forumda herkes iyi mi doğurmayan kaldı mı hiç giremiyorum bakamıyorum ancak açıyorum son sayfaya bakma fırsatı oluyor o kadar. O bile her zaman olmuyor. Doğurdu gitti olmasın en çok isteyenlerden biriydim tecrübelerimizi de paylaşırız doğuran gitmesin diyodum ben gelemiyorum arkadas
Bizim pitirciklar sağolsun biri uyanıyor biri uyuyor ve her kalkan da memede yaşıyım ben istiyor. Hal böyle olunca uyumayan bir anne var hepiniz gibi. Şükür ki kilo alıyoruz. Parmak kızım 2400 oldu şükür, oğlum da 2700 cuma günü bir aylık olucaz nasıl geçti hiç anlamıyorum.
Kelebek olmadan ememiyordu kız hiç, kipirdayamiyordum o emerken şimdi şükür ki onu bıraktık çok mutluyum. Ama hepinizde tahmin ettiğim gibi bizde de uyku sorun. Iki tane olunca kucağa alışmasınlar diyorum ama onlar güzel güzel alistirtiyorlar kendilerini her gün banyo yapıyoruz o bile bir olay. Birini yıka kaldır kurula burnunu temizle giydir yedir yatır hadi sonra baştan bir daha kafadan iki saat bu arada burunları çok tıkanıyor benimkilerin ya hatta korkup doktora bile götürdüm ciğerden mı geliyor bu kamyonumsu hırıltı diye ama yok burundan dedi rahatladım. Her gün serum fizyolojik yapıp sonra da çekiyorum buna rağmen arkasından hemen tıkanıyor önerisi olanı dinlerim.
Göğüslerim yara olma yolunda lansinoh kullanıyorum ama bana mısın demiyor çok aciyor.
Hepinizi çok özledim güzel anneler biraz daha zaman geçince düzenimiz oturur ve ben bir tık rahatlarım gene araniza gelirim diye düşünüyorum. Hepinizi ve minnak pitirciklarimizi opuyorum

Arkadaslar iyi akşamlar biz 44 günlük olduk benim kanamam 1 aydan sonra bazen az bazen daha çok olmak üzere devam ediyor doktora gittim parça falan görünmüyor iltihapsiz enfeksiyon olabilir aklıma başka bir şey gelmiyor dedi! Pek guvenemedim kendi ya da çevresinde bunu yaşayan oldu mu bana bir fikir verirseniz çok sevinirim yarın başka bir doktora daha gideceğim ama çok korkuyorum

3 ay en geç 4 ay başlamayı düşünüyorum ben. Ama kesin kararlı olmalıyım dirençli olmalıyım. O zamana kadar metodu tüm ayrıntılarıyla öğreneceğim, başarı hikayelerş okuyup motive olacağım

Bizimle de paylaşırsan sevinirim aramız yakın bayağı aynı zamanlar başlarız inşallah

Uyumuyor, uyuyor 10 dk sonra yine uyanık. Sabah yatağını yatağıma aldım her gaz sancısı inlemesinde yataktan kalkmayayım karnını ovalamak için en azından biraz uyurum diye ama yok, bir damla uyuyamadım sabahtan beri. Sağlık ocağına gittik, yolda uyudu eve gelir gelmez ağladı. Yemek yapayım dedim, her aşamasında, her malzemenin kesilmesinde kavrulmasında ayrı ayrı uyandı çocuk. Dedim 2 dakika ağlasın şu işi halledeyim öyle gideyim ama öyle bir ağladı ki aklım çıktı bir şey oldu diye koşa koşa gittim yanına. Gözümden uyku akıyor ev darmaduman çocuk uyumuyor yıldım yıkıldım artık.

Hepsine aynı gün mü vurdu bu psikopat haller kafayı yiyeceğim ya

Kızlar ayakta sallayan var mı varsa kaç günlük başladı
Bir de emzik markaları isteyeceğim sizden
Emziğe kaç günlük başladınız acil
avent smooht herkes çok öneriyor.

Ben ocean kullanıyorum canım kullanımı da kolay içerisinde bha şeker koruyucu vs zararlı maddeler yok
oceanda palm yağı var. Decatabs d3 veya wellcare içerikte sadece zeytinyağı ve d vitamini

Hu hu çok mutluyum. Memeler cılızlaşıp sütüm yetmiyor mu diye yazmıştım. Bugün tartıldık güzel kilo almış. Memelerinize güvenin. Cılız zayıf yada tazyiksiz memede; süt az diye bi kural yok az az emiyordu meğer güzel çekiyormuş tatlı kızım
Hiç stres yapmaya gerek yokmuş

Kızlar bu arada benim de 40 ım çıkıyor yarın ve bugün kontrolüm vardı. Tamamen iyileşmiş yaralar. Spiral önerdi. Ne dersiniz?
Spiralden doğan çok çocuk duydum o yüzden bana hiç güvenli gelmiyor. Ama dersen ki sen ne düşünüyorsun inan hiç fikrim yok :)

Ay bazen benim kız da yapıyor onu gülesim geliyor

Ay çok biliyorlar ya her şeyi sinir oluyorum. Özel nedir, oda nedir, kendine ait ortam nedir bilmeli çocuk, 1,5 sene anne babanın odasında kalmak ne demek yani. Eğer bir sorun yoksa bence odalar en geç üçüncü ayda ayrılmalı bir sorun varsa da bir an önce çözülmeli.

Minnak kızın yetişmiş kardeşine, maşallah ona :)
Senin işin çok zor, Allah yardımcın olsun. Yanında kim var?

Baya bi övgü almış gruba giriş sorularına verdiği cevaplardan
Gruba girerken bir de cevap mı veriliyor? Vaaay bayağı organizeler desene :)
Ay bak kıskandım, keşke ben olsaydım

Bu arada ben emzirmenin her çeşidini denedim bugün.İşe yarayanlar şunlar; öncesinde sütümü elimle sağıyorum hızı azalana kadar. 3 yastıkla kendime uzanmakla oturmak arasında yatık bir pozisyon ayarlıyorum. Normal emzirdiğim şekilde Defne'yi alıyorum ama vücudu yukarı geliyor, yani yer çekimine karşı emiyor. Bir kontrol ediyorum hala tazyikli mi diye, tazyikli olduğunda makasla sıkıştırıyorum. Bir de 3-4 saat boyunca aynı memeyi veriyorum. Eğer aç kaldığını hissedersem öbüründen bir aperatif hazırlıyorum. Çok dolmadıkları zaman çok tazyikli olamıyor mecburen :)
Bir de sağlık ocağında ebeye sordum ne yapabilirim tıkanmaları azaltmak için diye hiçbir şey yapamazsın dedi. Dün gece kızı emzirirken yarım saatte şu kadar şey buldum araştırıp kadın bana hiçbir şey yapamazsın diyor. Sütün az gelmesi ve arttırmaya çalışmak ya da bebeğin emmemesi kadar doğal ve ciddi bir sorun ama kimse sallamıyor, internette bile tek bir makale var gelen giden onu paylaşmış.

Kızlar bu arada benim de 40 ım çıkıyor yarın ve bugün kontrolüm vardı. Tamamen iyileşmiş yaralar. Spiral önerdi. Ne dersiniz?
ben 6 yıl spiral kullandim aslindan çok rahat ti ama eşim bazen Afedersin hissettigini söylerdi. birde regl dönemini uzatiypr maalesef. eger sende adet dönemini uzatmazsa tavsiye ederim. benim kondom alerj batfi. hapta emzirdigimi icin yasak. zaten bitkac ay sonra gobekten baglatacagim inşallah eşim izin vermesede :)

:)))
Ben tek gözüm açık uyumaya başladım zaten
:) Ne saçma vesveseler ile azıcık yyuycağımız uykuyu bile heba ediyoruz
Aslında bebek gözünü kapatır kapatmaz uyumak lazım. Süt De bollaşır böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…